Şu an kaç yaşındasınız bilmiyorum ama eğer 18 olma fırsatınız olduğunu fark edin ne yapardınız ne yapsaydınız?
Yorumlara bekliyorum
Yorumlara bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
sağlığıma dikkat ederdim
Aynı şeyleri yalardım. Aynı akla sahip olmak isterdim. Yaptıgım hiç bir şeyden pişmanlık duymadım. Çünkü pişmanlık duyacağım hiç bir şey yapmadım. Yani dönmek ister miydim evet ama aynı yoldan da giderdim.
Aynı şeyleri yapardım. Olacak klavye hatası.
Çok güzel 😍
😀😀👍
18ime dönmeyi asla istemezdim ya. Psikolojik olarak en berbat zamanlarımdaydım
Üzgünüm hatırlatmak istememistim..
16 17 olsaydı daha iyi olabilirdi. O yıllarda bir şeyleri değiştirebilseydim, 18im bu kadar berbat olmazdı.
Sorun değil bu arada
Hayatınızda bolca başarılar elde etmenizi temennisiyle🙃
Sağ ol, var ol. Ben de aynı temennileri senin için diliyorum
Kimseyi kurtarmaya çalışmazdım. Vakit kaybı.
İyi yaşamayı seçerdim. Sadece okulu düşünmezdim.
Sanayiye girerdim ve köyden kız alıp evlenirdim.
Askere falan gitmez ülkeyi terkeder yabancı bir kadınla evlenir Almanya'dan akp oy atar kurulu düzenimiz var yenimmm ondan gelemiyoz derdim.
Bir yandan cok mantıklı geldi
19 yasındayım dönsem asla okulumu ve işimi bırakmazdım
Üzdüü
Olsun olsunn yaşınız yine genc yapabilirsiniz ilerlemeye çalışmak bile buyuk birsey muhtemelen kimse deneme zahmeti bile göstermezsen senin cesaret etmen bile buyuk birsey olur eminim 💖💖💖
Sevgili işlerinden uzak dururdum sadece yks odaklanirdim
En iyi cevaplardan olabilir
Ben çok pişmanım herkes sınav zamanı sevgili yapmayın uzak durun diyordu ben dinlemedim her değeri verdim dersimden feragat ettim ama en sonunda beni bıraktı çok kızıyorum kendime diş hekimliği istiyodum ama kendi malligim yüzünden kaybettim
Kader ortaklığı işte peki ilişkiniz devam ediyor mu şu an
Hayat hala devam ediyor. Tekrar çalışılabilirsiniz. 40 yasinda bile üniversite okuyan varken gec kalmış değilsiniz. Eger Şu an belli bir iste uzman değilseniz denemenizi tavsiye ederim hayatta başarılar
İlk ilişkinmiydi peki
geçmiş olsun o yara kapansa da izi kalır bizde biliriz aşkı sevdayı
o yaşlara tekrar dönmezdim :d
Evden boş ver gitmek
Lisedeki dul hocayla yakınlaşmazdım
Pardon ama oha 😵
Kadın okuldaki yapılı oğlanların bi kaçını elden geçirmiş sarhoş edip istediğini yaptırıyordu
Abi adres verirsen guzel olur okulu bırak ile gelmeyelim...
Adana öğretmen izmirliydi oldu mu
Psikiyatrik ilaç kullanmazdım
Bazılarında cidden aşırı ters tepiyor. Ben selectra kullanmıştım birkac kutu ama umursamaz hissettiriyordu aslında
Öyle olsun umarım hersey gönlünce olur
Çoğu şeyi
Daha yaşın kaç 😅
Konu ben değilim sizsiniz🙄
İşte onu diyorum bu soruyu soracak ne yaşadın
Sizi ilgilendirmiyor beyefendi sizi ilgilendirmiyor
Aynı sizin içinde geçerli. Sizene milletin yaşadığından pişmanlığından
Hayır. Sizin benim hayatımda ne yaptığıma karşıma hakkınız yok. Ben herkese açık paylasim yaptım. Cevap vermek zorunda değildiniz sonuç olarak
Bu soruyu sorma hakkını kim size verdi. Soru sor ama özeli ne diye didikliyorsun :)
Tanıştırayım uygulama herkese acık😄 Istemeseydiniz buna dahil olmazdınız zaten. Didikleyen sizsiniz 🙂
Verdiği cevaba bak. Özel diyorum özel 😅😅 sorunu sor gündelik şeyler vs ama sen insanların özel hayatını didklemek istiyorsun önce oku sonra anla sonra yaz abicim :)
Asıl bana verilen cevaba bak. 31 yaşındaki adama okuduğunu anlama yi anlatıyorum gercekten hayat sürprizlerle dolu. ya da cahillerle :) Diger insanlara göre ızel degil demek ki , ki cevap vermişler. Onu geçtim bunun daha nicesi sorular soruluyor en az 2 yıldır. Ayrıca Durup dururken konuyu saptırmak yerine garip garip sorular yazmaya devam et abim sen belli seviyorsun bunları 🤣🤣
Abicim sana bu soru sorma özelliğini veren yorumlarda bize bunu vermediğini nerden çıkardında sizi ilgilendirmiyor diyerek hönkürdün 😅😅 sen sorarken sıkıntı yok biz sorarken sizi ilgilendirmez. Mesele insanların cevap vermesi değil ki ben sana özel bir soru özeli didikliyorsun diyorum sana bu soruyu soramazsın bu soru sorulmaz burada soramazsın demedim ki niye çarpıtıp duruyorsun 😅😅 tamamen senin sizi ilgilendirmez demenizi üzerine dönen bir mevzu. 2 yıldır bu sorular soruluyor cevaplar veriliyorsa halâ neyden tatmin olamadın ne olmasını ne demesini istiyorsun söyle onu ona göre cevap verilsin 2 senelik cefa da bitsin 😅😅 gariplik bende mi yoksa 2 senedir sorular ve cevapları olmasına rağmen aynı soruları soran sende mi. Benim neyi sevip sevmediğimi nerden biliyorsun müneccim misin 😅😅
Bu sorular degil bu tür sorular dedim öncelikle abim 😉 soruya soruyla cevap verilmeyeceğini bilmeyen sen mi b
Söylüyorsun bunu abim ¿ bende sana diyorum ki ben unanalar soruyorum sizin bana sormanız gereken bisiy de yok." Sizi ilgilendirmiyor beyefendi" diyerek zaten kibarca cevap vermişken bana ust uste ukala cevaplarla gelen de sensin. Hadi yaşın büyük anlamazsın bu tür sakayla karışık konusmalari diyelim. Istedigim sorulari tabiki sorarım. Sonuçta bir kisiye ozel degil 😉Gariplik bende degil konuyu anlamayan sende malum herseyi kurcalama derdindesin ya da kendince problemlerin var ve sorgulayacak insan arıyorsun ama bir yere kadar. Ha bu arada analiz yeteneğim iyidir ister müneccim de ister baska bir şey 😅😅😅😅
Konuşmak için konuşuyorsun halâ :) bütün sorular değil bunun daha nicesi diye yazdın bu da bu ve benzeri sorular demek. Yazdığını bilmeden bi tarafından uydurma :). Soruya soruyla cevap verilmeyeceği nerede yazıyor acaba :) bende sana diyorum ki sen sorarken sorun yok biz sorarken niye batıyor :) senin cevap vermeyeceğin şeyi başkasının cevap vermesini ummak nasıl bir bencilliktir:) siz mi kibarca cevap verdiniz 😅😅 hayır lütfen dediniz de ben mi görmedim. Hayır bir de sakayla karışık bu tür konuşmalar diyerek nereye varacaksınız siz kimsiniz ne bu samimiyet önce bi haddinizi hududunuzu bilin bunu söylerken :) ben konuyu anladım da siz halâ yap gibi üste çıkıp sorduğunuz sorunun nereye gideceğini idrak edecek kadar büyümemişsiniz özel hayat denen bir şey var sizin olmayabilir diğerinin olmayabilir ama başkalarının var :) herkes sahte hesapla dolanmıyor burada bunun bilincinde olup paylaşım yaparsanız daha iyi olacaktır aksi taktirde bu tür tartışmalar illaki olacaktır zira ne sorduğunuzu bilmeyecek ya yaştasınız ya da kapasite de :) ayrıca ben sorgulayacak insan aramıyorum bi soru sordunuz sonuç olarak bi paylaşım yaptınız bende yorum yaptım :) analiz vs boş şeyler hayatınıza odaklanın başkalarının hayatıyla ilgilenene kadar kendi hayatınızı yaşayın :)
Basta sen diye başlayarak siz biz ekini sona koyarak lafı çarpıtan kisi mi diyor bunu cidden? Kendi kendine büyüksün diye saygi bekliyorsun ama anlatmak istediğimi de anlamıyorsun. Madem başkalarının ozel hayati var cevap vermezler olur biter. Maşallah buna bir tek rahatsiz olan da sizsiniz 🤣🤣🤣 yorumun benim tarafıma ise basitçe cevap vermek oldukca doğal ama sen heralde eskiden kaldığından konuyu anlayamıyorsun ya da şirket benim yaşımdan vuruyorsun gercekten cok tazik.. Ayrica sen kimsin de benim ne yapip yapmayacağım odaklaniyorsun? Cok haklı olduğuna karar verdim Şu an gercekten bos konuştuğumu söyleyip kendisinden baska herseyde ksusur arayan narsist biri ile konusmak oldukca dogru degil. Ha bu arada analizden sonrasını okumadım diye birsey demeyeceğim. Ama merak etme istedigin kadar yazi yazabilirsin malum hayat tabi kim bilir kimin icin uğraşıyorsun hayatta sinirlen istedigin kadar yaz 😉😅
Abicim baktın başka kelimen yok sen siz kelimelerine mi takıldın küçük aklınla :) kelimeleri ben mi çarpıtıyormuşum güleceğim yoktu 😅😅 benim senin gibi birinden zerre beklentim yok böyle bi talebim olmadı bile 😅😅 ben sana bunu belirttim herkes senin onun gibi geniş değil işte ben rahatsız olurum diğeri olur sen olmazsın :) ben eskide kalmışım şu doğalmış şu şöyleymiş bunlar boş laflar lafın özünü değiştirmiyor :) dünya kadar kelime yazsanda sonuç yine değişmeyecek özel sorular bunlar kendin için istemediğini başkası içinde isteyemezsin hepsi bu o bir türlü bencillik olur. Ben senin ne yapıp yapmayacağınla ilgilenmiyorum umrumda da değil soru sordun cevabını alıyorsun 😅😅 ne bu küstahlık ayrıca niye rahatsız oldun cevaplardan. Vallahi kimseyle uğraşmıyorum bak gece gece üstüne günahıma girdin 😅😅 sadece haddini bilmezlere haddini bildiriyorum hepsi bu
"Haddini bilmezlere haddini bildiriyorum" dedin once kendinden başla. yasin olmus 31 hala insanlara nasil üslupla konusabilecegini bilmigrosun bile 😅😅😅 ayrica dedigim en ufak seyi bile bana kullanan. Birinin "sen siz kelimelerime mi takılıyorsun" demesi de trajikomik.. küstah diyorsun ama once kendine bakmıyorsun cok yazık... 😉🫠 devam edebilirsin simdi devam edebilirsin sinirlenmeye anlamıyormus gibi yapacam merak etme 🤭🥰😅😅
3lğ denerdim
O ne demek?
Grup
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eğer 18 yaşıma tekrar dönme şansım olsaydı, iç sesime daha çok güvenir, kendime karşı çok daha nazik olurdum. 🌸 İnsanların ne düşündüğünden çok, kendi potansiyelime odaklanır, hayır demeyi kesinlikle öğrenirdim. Başkalarının beklentileri yüzünden kendi yolumdan asla sapmaz