Kişilik & Karakter 18 yaşınıza dönseydiniz şu an ne yapıyor olurdunuz? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor 18 yaşınıza dönseydiniz şu an ne yapıyor olurdunuz 🤔#KişilikKarakter 18 yaşınıza dönseydiniz şu an ne yapıyor olurdunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ehliyet sınavına çalışıyor olurdum sanırım 1 3 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Bir ben alamadım şu ehliyeti 😑 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Alırsın 🤝 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl İnşAllah 🤲😊 Yorumla
Irresistibleart Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl İşviçre de üniversite okuyordum harçlık için sandiviç paketliyodum 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. İşe yeni başlıyor olurdum 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. gta 5 te araba çizip oyuna kaydetmek 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. GTA San Andreas oyunununa araba çiziyor olurdum 1 0 Yorumla
fride_ Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl 18 yaşındayım 1 2 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl şu an ne yapıyorsun 😂😂 yani şu an dediğim sınava hazırlık mı kendini iş konusunda geliştirme mi gibisinden 🤷♂️🤔 Yorumla fride_ +1 yıl Okuyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Çalışıyor olurdm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ehliyet sınavına çalışıyor olurdum sanırım
Bir ben alamadım şu ehliyeti 😑
Alırsın 🤝
İnşAllah 🤲😊
İşviçre de üniversite okuyordum harçlık için sandiviç paketliyodum
Üniversite sınavına hazırlık yapardim
İşe yeni başlıyor olurdum
Ders çalışıyor olurdum
Ders çalışıyodum muhtemelen
gta 5 te araba çizip oyuna kaydetmek
GTA San Andreas oyunununa araba çiziyor olurdum
18 yaşındayım
şu an ne yapıyorsun 😂😂 yani şu an dediğim sınava hazırlık mı kendini iş konusunda geliştirme mi gibisinden 🤷♂️🤔
Okuyorum
yaşım zaten 18
30-35 🙄
Onu sevmezdim ona güvenmezdim...
Çalışıyor olurdm
Üniversite 1
Evlilik 🥲