her şeye herkese çok kırgınım sinirliyim. boğazım ağrıyor ağlayacağım birazdan kendimi çok yalnız kötü hissediyorum herkesten özellikle sevgilimden nefret ediyorum şu an neden böyle oluyor bk gibi hissediyorum
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şeye herkese çok kırgınım sinirliyim. boğazım ağrıyor ağlayacağım birazdan kendimi çok yalnız kötü hissediyorum herkesten özellikle sevgilimden nefret ediyorum şu an neden böyle oluyor bk gibi hissediyorum
Normal. Kızların çoğu böyle. Hatta evliliğinde aldatan bile oluyor reglken. Allah size niye bu özelliği veriyor onu da anlamış değilim. 1 hafta içinde dünyanın en dengesiz varlığı oluyorsunuz.
elimizde degil Şu an mesela cok gereksiz bi sekilde icimde nefret duygusu var herkese karsi.
Regl bitene kadar içinde tut bu tür duygusal tepkimeleri. Kendini tek başına ehlileştirmek zorundasın.
Cevap
4Cevap
Regl dönemi olduğu için hormonlar sıkıntı yavrum normaldir dertleşmek konuşmak istersen burdayım
Hormonal olduğu için gayet normal, anlayışla karşılamak gerek
Hormonlar havada uçtuğu için çok normal, sakın büyük kararlar verme pişman olursun sonra
ayrilicam galiba
Neden ki? Mantıklı bir sebebi var mı
Şu an sinirime gidiyor gereksiz yere konusmak dahi istemiyorum oysaki o benim sevgilim of
Ya kızım saçmalama ayrılık dediğin öyle basit bir şey değil, düzgünce söyle konuşmak istemiyorum yoksa seni kırıcam, hem kendini hem çocuğu zor duruma sokma
dedim zaten regl oldugun icin boylesin dedi dahada sinirime gitti. birisinin onu aramasi sigara icmesi arkadaslari ve babasi benden daha onemli zaten
Regl bitene kadar konuşmayın
zirt pirt ariyor engellicem en sonunda
Qkdjdldnks engellersen daha çok ulaşmaya çalışır sana
Ben 7 24 öyleyim insanların. mk
normaldir biraz inzivaya çekil.
çok normal ….
Git dolaşma uyu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?