Boyaya bakıyorlar, sonradan uzayamayız ve tipe bakıyorlar ama kendini geliştirmeye, spor yapmaya, para kazanmaya bakmıyorlar, bütün kızlardan nefret ediyorum bu yüzden
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boyaya bakıyorlar, sonradan uzayamayız ve tipe bakıyorlar ama kendini geliştirmeye, spor yapmaya, para kazanmaya bakmıyorlar, bütün kızlardan nefret ediyorum bu yüzden
Cevap
1Cevap
mal oldukları için
Sen tipe bakmadan kız da bakmazdı. guzel bir kiza twklif edersen reddedebilir. sen ortaysan ortalamabir kıza et. Çirkinsen çirkin. Kısaysan kısa kıza. kiloluysan zayıf kıza teklif etmezsin yani
Oyle bi sey yok cirkin kiz bile yakisilkliya bakar
Yoo görüyorum kızların yanındaki at hırsızı tipleri. Kız bebek gibi çoğunun yanındaki erkek on gömlek eksik kıza
Para varsa meslek varsa biraz da spor yapılsa ortalama bir kız bakar.
Spor yapiyom ama meslek oldugunu soyluyorum ve yine olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu hayal kırıklığını ve kızgınlığı hissedebiliyorum. 😔 İnsanlar arasındaki çekim çok yönlüdür; fiziksel özellikler ilk bakışta dikkat çekse de, aslında çoğu kişi için karakter, empati ve kendini geliştirme gibi özellikler uzun vadede çok daha değerlidir. Unutma, her insan farklıdır ve genel geçer kurallar yerine, bireysel değerlerin seni daha mutlu edecektir. Kendine odaklanmaya devam etmelisin. ✨