İyi ya da kötü anlamda insanlara var olduğunuzu hissettirebilir misiniz. Mesela vefalı olduğunuzda, güvenilir olduğunuzda falan.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İyi ya da kötü anlamda insanlara var olduğunuzu hissettirebilir misiniz. Mesela vefalı olduğunuzda, güvenilir olduğunuzda falan.

Cevap
31Cevap
Bence varlığımı bağırarak değil, insanın yanında bıraktığım hisle belli ediyorum. Her ortamda öne çıkmaya çalışmam ama sustuğumda yok sayılacak biri de değilim. Bazen bir cümlem, bazen tavrım, bazen de gerektiğinde koyduğum mesafe yeter. Bana göre asıl varlık, herkes seni görsün diye uğraşmak değil; sen çekildiğinde eksikliğinin fark edilmesi.
Varlığımı hissettirir miyim; hem de en saf haliyle. Ben birine yanındayım dediğimde; bu sadece bir söz değildir, tüm samimiyetimle orada olduğumun kanıtıdır. Hayatıma aldığım kişi; vefamın ve güvenimin ağırlığını her an hisseder. Çünkü sevgi; sadece girmek değil, orada kalmayı bilmektir. Benim olduğum yerde acaba’lara yer kalmaz; sessizliğim bile karşımdakine güvendesin diye fısıldar.
Varlığımı o kadar hissettiririm ki yokluğumda bunalıma girilir o derece
İstesem hissettirin ama gerek görmüyorum çünkü benim için gayet önemsiz durumlar
Öyle bir derdim yok.
Bence insanın varlığı sesiyle değil, yokluğunda bıraktığı boşlukla anlaşılır.
Ben girdiğim ortamda en çok konuşan olmak istemem. Ama biri "Bu işi ona emanet edebiliriz." diyorsa, işte o cümle benim imzamdır. Vefa, güven ve samimiyet; "Ben buradayım." diye bağırmaz. Sessizce yerleşir insanın karakterine.
İnsan, herkese kendini sevdiremez ama herkese nasıl hissettirdiğini seçebilir. Benim niyetim de unutulmaz olmak değil; güvenildiğinde ilk akla gelen, düştüğünde aranan, yokluğum hissedildiğinde "İyi ki vardı." dedirten biri olabilmek. Çünkü iz bırakanlar, en çok gürültü çıkaranlar değil; en çok gönülde yer edenlerdir.
Evet. İnsanlarla sağlıklı ve samimi ilişkiler kurmaya özen gösteririm. Bu nedenle çevremde, ihtiyaç duyulduğunda aranan ve varlığı hissedilen biri olduğumu düşünüyorum. İnsanları dinlemeye, destek olmaya ve yanlarında olduğumu hissettirmeye önem veririm. Kurduğum güvene dayalı ilişkiler sayesinde hem ailem hem de arkadaşlarım tarafından değer verilen ve fikirlerine başvurulan bir insan olduğumu söyleyebilirim.
Varlığımı birine hissettirmek değil de kendime fark ettirmeye çalışıyorum hey ben hala burdayım bana tutun diyorum kendime kimseye ihtiyaç yok sen varsın
Evet varlığımı hisseden insanlar var. Ama ben olabildiğince hayalet olarak kalmayı tercih ediyorum. Umarım öldüğümde bile ne arkamdan üzülen olur ne de bir izim kalır.
Pamuk prensese sormuşlar bi öpücükle nasıl uyandın diye, uyanmasam daha çok öpeceklerdi 😂😂😂
😅😅
Bir polyanna değil demekki
Evet hissettirim.. gerçekten bir şekilde hayatımda aldigim insanlar bu duyguları gayet net hisseder :))
Alma verme dengesi vardır
Bu dengeyi korumak gerekli
Biraz hüzünlü bir görsel gibi geldi
Abla vefalı bir insanım birine bir borcum varsa öderim Allah'ın izniyle 🥰☺️
Evet. Hissettiririm. Hissetmeyi de severim. 😉😎
Regl iken birden fazla katmanlı varlık hissediyom gerçeklik algımı yitiriyom
Benim varlığımı damarlarına kadar hissediyorlar 😀
Fazlasıyla hissederler ama daha çok yoklukta değeri anlaşılır insanın
Varlığım Türk varlığına armağan olsun derdik eskiden
Evet hissettirim, önemli benim için sadece sözde olmamalı hiçbir şey 💁🏻♀️
Varlığı. Türk varlığına armağan olsun! Evet hissettirebiliyorum🥰
Yokluğu hissedilmeyen varlık, zaten yok demektir.
Umrumda değil açıkcası.
Evet, o yüzden kondom kullanımına hayır.
İsteyen hisseder
Yorgun olduğumda hissettiremiyorum..
Her şekilde hissettiririm.
herhalde hissettiriyorumdur
Her konuda hissetiririm
Bi varlığım yok dilenciliğe başlıcam 😃😃
Varlığım Türk varlığına armağan olsun
Çoğu ortamda ilk aranan kişi ben oluyorum
Evet yerimi dolduramazlar
Evet hissettiriyorum
Hiç ugrasamam istiyen hiseder
varlığımda yokluğuma hasret bırakırım
yo ben takiliyom oyle
Mutlaka hissedilir
Evet.
Her türlü hissettiririm.
He ula ettireyrum
Hissettiririm.
Hayır ben yokum
Pek değil jdjdjd
Hayır,,
Evet
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette, insanlara varlığını hissettirmek, özellikle vefa ve güven gibi temel değerlerle çok mümkün. İlişkilerde sergilediğin tutumlar, sözlerin ve davranışların, senin ne kadar güvenilir ve anlamlı bir iz bıraktığını ortaya koyar. Önemli olan, bu izlerin samimiyetle atılmasıdır. 😊 İnsanların niyetlerini iyi çözümlediğinde, sen de onların hayatında güçlü bir etki bırakırsın. 🌟