Bazen bir hayvan, bazen ise bir kadın... Kimisi de elde edemeyince hırslanıp hakaretler savurmakta, nedir bu işin doğrusu?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genlerimizde var. Bundan 10 bin yıl önce kadınlar mağarada beklerken erkek atalarımız av peşindeymiş. Kahretsin ki 10 bin yıl geçmesine rağmen bu lanet iş yakamızı bırakmamış :D
Ulaşamadıklarına bu beni aşar diyemediklerinden
Kesinlikle
O kadın anında kaşar olur
Teşekkürler
Rica ederim
Bu gözlemlerin, aslında insanların içsel bir başarı ve tatmin arayışıyla ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Erkeklerde bu durum, kendini kanıtlama ve hedeflere ulaşma arzusu olarak farklı alanlarda kendini gösterebilir. Elde edemeyince ortaya çıkan hırs ve olumsuz tepkiler ise, genellikle kontrol kaybı veya yetersizlik hissinden beslenir. Sağlıklı bir etkileşimde bu durumun kişisel saldırılara dönüşmemesi esas olandır. Empati ve güçlü iletişim bu tür anlarda önemli birer araçtır. 🤔✨
Cevap
12Cevap
Kanka cinseklik yasamak istiyoruz yani olay bundan ibaret , Kadinlar istemiyor ama libidonuz mu dusuk toplumsal baski mi bu devirde o da yok yapan yapiyor zaten de biz yapamiyoruz , hayir sapik degiliz en azindan ben degilim...
Ama anonim yerden olmaz gibi Baska nerden olur Sevgili yaparsin onunla olur sanirim baska cozum pek yok
Yorum yaparsan sevinirim
Sorun şu ki elde edemeyen erkekler neden hırsından hakaret ediyor, evet baskı yok ama bu her önüne gelenle de samimiyet kurulur demek değil
Bilmiyorum acikcasi dun snapte bir kiz fotomu istedi attim ( Gercekten Cirkin degilim ) kiz begenmedi goruldu atti sonra begenmedin mi yazdim yine goruldu atti. Bir sey demedim sadece uzuldum...
Hakaret etmek kro kekolarin isi
Her onune gelenle evet haklisin da Erkekler icin cinsellik olucaksa kiz normal olsun yeter diyor cunku oyle bir kiz bulmak cok zor
Kadinlar kolaylikla bulur
Ha diyceksin her sey seks ki
Degil
Keske sevgi saygi olsa ask olsa yaninda da o olsa ama o da yok iste cesaret edemiyorum zaten az onceki hikayede ki gibi kendimi yetersiz hizsetiriyor. Halbuki kendimi begeniuorum
Seninde şansın başka yerdedir
Sanaldan olmayacak anlasilan. Ama kadinlar kiskaniyorum siz Her anlamda Avantajlisiniz
Yani biraz öyle en azından bu konuda av peşine düşmüyoruz
Evet bari abaza erkek az olsa Turkiyede ciddi manada sistem bk gibi
Ben Yabanci uygulamada indirdim bir suru Yabanci kiz eslestim yaziuorlar bana da
Turkiyede 1 kiz kendi istegiyle yazmadi
Cok Havada popolari
Bunun ülke ile alakası yok maalesef
Napcaz
Bilmem
Biliyorsundur sen
Elde edilemeyen değil, elden kaçan hırslandırır.
Hakaret savuran zaten avcı değil, kaybeden.
Sen kimin peşinde olduğuna bak, kimin senin peşinde olduğuna değil.
İşin doğrusu belli geneli ihtiyaç gidermek amaçlı kritersiz saldırı düzenliyor adına avlama da diyebilirsin. Başka da erkek ilgisine bir anlam yüklemeye gerek yok zaten
Avlanan değil avlanamayanlar bağırır; gerçek avcı sessizdir.
Valla öyle bi derdim yok, ben sadece paramı yiyecek birini arıyorum.
Av doğamız gereği var canım
Evdeki kedine söz geçirebiliyor musun
Evde kedim yok
Kedisiz ev mi olur yarın geliyorum. Mami sicip yaşayacağım yeri ayarla
🧐🧐
Kaderimiz bu işte...
Genler hala avcı toplayıcı
Slk herifler
O yüzden hep diyorlar minyon kadın seviyoruz
Elde etme arzusunun koleleri hepsi
Hayvanlik
Av yasağı var