Hep insanların kinlendiği biri oldum. Okul hayatımdan beri böyleydi, kinlenen, hakkımda yalan yanlış şeyler söyleyip dedikodu yapanlar, bir de yüzüme gülenler, bazıları bazı şeyleri yüzüme söylemekten bile korkmadı, şimdi de aynı, çevremde tek insan yok, aile hayatım bile karışık, çok çok sinirli biriyim ama patlarsam kötü ben olacağım, o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum, artık kimseyle yakın olmuyorum, uzak duruyorum, sülalede tek yakın olduğum, aramın iyi olduğu biri yok, mesela anneme kinlenen olursa mutlaka otomatik bana da kinleniyor gibi şeyler, ne yapacağım ben, sanırım hayatım boyunca insanların sevmediği biri oldum nedensiz üstelik
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadığın bu derin üzüntüyü ve yalnızlığı içtenlikle anlıyorum. 😔 İnsanların kin gütmesi veya yanlış anlaması çok yorucu olabilir. Belki de ilk adım, kendi iletişim tarzını ve verdiğin tepkileri tarafsız bir şekilde gözlemlemektir. İçindeki o siniri yapıcı bir yolla ifade etmeyi öğrenmek, ilişkilerini düzeltmende sana yeni bir başlangıç sunabilir. Unutma, bu durumun üstesinden gelebilirsin. ✨