19 yaşındayım ama yüzüm 22-23 yaşında gibi. Gülünce mimiklerim ve kırışıklık oluyor bu yaşta, dudaklarım inceldi beyazımsı renkte ( koparma alışkanlığım var ) ve saçlarım kaslarım siyah. Yüzüm önceki yaslarimda ergenlik sivilcesi falan çıkmadı şimdi sivilceler de var izler de var. Kendimi nasıl toparlayabilirim
Ve son olarak zayıfım 40/159
Ve son olarak zayıfım 40/159
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Şimdiden stres yapıyorsun gadası
Stresten böyle oldum galiba zaten
cilt bakimi yapiyor musun
Evet yapıyorum
Ama sigara ve az su içiyordum
yuz yogasi yapabilirsin retinol kirisiklik icin cok iyi bi icerik ama bu yaslarda baslamayi tavsiye etmiyorlar yine de bi arastir
sivilce siyah nokta gozenek icin niacinamide baya iyi onu kullanabilirsin bir de salisilik asitli bi tonik oneririm
gunes kremini aksatma ama
Güneş kremi kullanan bir insan değildim onu kullanmaya başladığımda yoktu yüzümde bir şey ve kullanmayı kestim hala çıkıyor onunla mi alakalı yoksa kusuyor mu anlamadım... tonik önerin var mı? Ziaja tonik var bende
hangi gunes kremini kullandin? bir de gunes kremini iyice temizlemen lazim ne kadar iyi bi gunes kremi de olsa sen onu cildinden arindirmazsan sivilce ve kapali komedon yapar iyice yuz temizleme jeliyle temizle. tonik olarak gul suyu oneririm otacidan asitli tonik icin de licapenin glikolik asitli tonigi ve purestin salisilik asitli tonigini kullaniyorum ben
Eczaneden almıştım alidermo markası sonra gainer de kullandım. Makyaj temizleme loreal paris kullanıyordum garniere geçtim. Yüz yıkama jelim dermokildi celenes geçtim fondotenim lykd onuda değiştirip wetn wild eski fondotenime döndüm full
Garnier kullandım*
celenes yuz temizleme jeli cok iyi bu arada cidden
Abla sen ne yapıyorsun Allah askina
Kan değerlerin nasıl
Hepsi iyi şu an
Düzenli spor yapıyor musun
Spor yok ;(
Bana özelden ulaşabilir misin 🥺
Ulastim