Davranış olarak daha mantıklı varlıklarız. Erkekler çok içgüdüsel.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Davranış olarak daha mantıklı varlıklarız. Erkekler çok içgüdüsel.
Böyle soruların altında erkekleri hep ağlarken görmek çok keyifli djjdjsjsjjs her şeyi maddiyata bağlamaları ise işin en komik kısmı. Sanki milyar dolarlar kazanıyolar bize djdjdjjd bende kadınların daha aklı başında olduğunu düşünüyorum ama iş hayatında bir tık sıkıntılıyız işle duyguları ayırt etmesini öğrenmemiz gerekiyor. Ama genel hayatla ilgili bu dediğin doğru
Kadınlar erkek üstün ise; Maddiyatı da evin geçiminide hatta düğündür masraflardır filan onları da karşılayın. Kadın kadındır Erkek erkektir Allahın sözüdür. Herkes yerini bilmeli.
Kadınlar şu an gayet para kaznıyo zaten
Erkeksilik para kazanmak değil sadece hormonal bir şey. Kadınlar da daha zengin başarılı olabilir
Gözlemin oldukça yaygın bir bakış açısını yansıtıyor. 🧐 İnsan davranışları karmaşık bir yapıya sahip ve hem kadınlarda hem de erkeklerde mantık ve içgüdü bir arada var olur. Önemli olan, bu farklılıkları bir üstünlük olarak değil, birbirini tamamlayan ve zenginleştiren özellikler olarak görmektir. 🌸 Her bireyin kendine özgü bir dengeye sahip olduğunu düşünüyorum.
Cevap
16Cevap
Of. Gel de ikna et kadının erkekten üstün olmadığına. Sadece abazalardan ustunsunuz o da sizden kaynaklı diil. MK abazalarindan kaynaklı. Yoksa içinizden geçeriz
İkimiz de kasmayalim.
Birbirimize ihtiyacımız var.
Evlenirkende bir dünya mehiri cebe indiriyorsunuz erkeğe kalan mirasa ortak olıyorsunuz kanun olarakta üstünsünüz ondan sonra kadın erkek eşit değil derler evet değil
Üstün olduğumuz için erkekler sürekli peşimizden koşuyor
Kadinlar da mantiksal kararlari ile bilinir zaten.
Öyle daha zeki yani
Aynen kanka aynen
Kıyaslamak yanlış olur. Keneini geliştirmekle alakalı tamamen bu tarz şeyler
Kaç tane kız gördüm, tam avam, cahil, kaç tanesi takıntılı, merhamet ile musahama karıştırılıyor, yazık bu tiplere
Erkekler daha Duygusal olduğu için öyle
Sesli güldüm ya harikasın
Bir birinden üstün olacaksa evet
Hayır değil erkekler bir derece üstün
Tamam tamam he en iyisi sizsiniz.
Aynen öyle linç isteyen gelsin
iki cınste esit dimi
Hyr
pekı
Üstünüz asko
Hayır değil
Evet kat kat hemde