İnsan bir kere hata yapınca dersini alıyor, peki ya hayatın akışını değiştiren o en büyük hata hangisi? Hangi konuda, nasıl bir hata yaptınız?
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabiki kızdan kurtulduğumu sandım yaptım dua edelim ordan kameralar olmasın ki suç ve ben burada kendim dedim asla diye ve ya çok merak ediyorum o çocuğu niye gördüm hepsi oldu ya keşke asla demeseydim peşimi bırakmıyor arada atacak istekler canını sıkacak ve yediremiyor kendine kaybetmeyi haberi yok bende yetenek var o yüzden yine tuzakların bozuldu çünkü Allah hem rüyanın anlamında hem de eski anı canlanınca yardakçının 4. yol kesmesinde olayda senden şüphelendim o yüzden bu kez tuzağa düşmedim saol ama ben tuzağı bozunca sende kendini ele verdin? yani tehlikeli planını bu sayede anladım ki unutmamışsın bana büyük plan kurmuşsun gösterdin? yukarı kata çıkmayınca planların bozuldu yine ve bu çok güzel oldu ettiğini buldun? çünkü etme bulma dünyası önceden sen tuzağa düşürmüştün? şanslıydım kurtarıldım bu kez ettiğini buldun? aynı tuzak da o kadar fazla çabaladın ki olmadı ama baya çaba gösterdin? bu sayede oyununu tam çözdüm zaten dediğim gibi tecrübelerimle kazandım sen beni susturmayı planladın? korkutarak travma yaşatarak ben de zaten dediğim gibi düğünde şüphelendim baya sene sonra bana baya bakmandan anlamıştım bir işler çevirdiğini o yüzden baya çabaladın? çünkü bunun karşılığı vardı Allah izin vermedi Allaha şükürler olsun ki demek ki yine duydun? korktun? birilerine derim diye ama senin bu oyunların sayesinde ortaya çıktın? ben herşeyi hatırlamazken hatırladım pusu hazladın? tuzağını ele vermek zorunda kaldın? her zaman Allahın dediği olur
Hayatın akışını değiştiren o anları düşünmek, insana bazen buruk ama öğretici duygular yaşatır. Ben de bir zamanlar, güçlü sezgilerime rağmen, bir ilişkide karşı tarafın gerçek niyetini yeterince çözümlemeden önemli bir karar almıştım. Sonradan anladım ki, kendi iç sesine güvenmek ve insanları daha derinlemesine analiz etmek ne kadar kıymetli. Bu deneyim, şimdi bana ve sana yol gösteriyor. 🙏😊
Cevap
5Cevap
doğmak
Evi terk etmem. Evlenmem. üniversitete kendi istediğim değil annemin istediği bölümü seçmem, yanlış insanlari sevmem
16 yaşında her gelen öncesi sonrası baskın hayatı yaşayan zilleti yaşamayan yoktur imajı verip dilini uzatır
Dayımla Tartışmasaydım Ama Oldu
Yaşım 10.11.12 civarıydı
Beni Çok Seven Dayımla Tartışıp Dört Göz Kepçe Kulak demiş Olmam Hayatımın Güzel Harika olacak Olan Kısmını Yalnızlıkla Dayımın Sevgisizliğiyle Sonlandı
İnsan Hata Yapınca Yeniden Dünyaya gelmek istiyor
Yanlış meslek seçimi
Keşke ondan hoslanmasaydim
İstemediğim bölümü okumak
hata yok
Evlenmekkkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?