Kişilik & Karakter Keşke şunu yapmasaydım dediğin bir pişmanlığın oldu mu? vldnxxx Takip Et Xper 5 Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Kariyerimi yarıda bırakıp evlenmek 🤷♀️ Keşke şunu yapmasaydım dediğin bir pişmanlığın oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 187b cevap paylaştı. Hayır olmadı ama keşke yaşamasaydım diyorum sürekli 0 0 Yorumla
bRokeHeArth_ Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 70% +1 yıl Keşke doğmasaydım. Ama bunu da ben yapmadım zaten o yüzden yok dbnxmd 1 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl ablama kanmasaydımm ama kandım maalesef 2 2 Yorumla KahveMavim 1 yıl Hangi konuda kandın Yorumla KemalErbay 1 yıl @KahveMavim burdan anlatılmaz beklerim arkadaşım Yorumla
BayyBilen Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Oldu 1 1 Yorumla BayyBilen +1 yıl Devam edemiyor musun Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 796 cevap paylaştı. Oldu doğmak 0 3 Yorumla vldnxxx +1 yıl O senin elinde değil maalesef 🤷♀️ Yorumla Gizemmmmmli +1 yıl Doğar doğmaz nefesini tutup ölmek benim elimdeydi ama zksllsls Yorumla vldnxxx +1 yıl 🤓 Yorumla
Konrad027 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çoook 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır olmadı ama keşke yaşamasaydım diyorum sürekli
Keşke doğmasaydım. Ama bunu da ben yapmadım zaten o yüzden yok dbnxmd
ablama kanmasaydımm ama kandım maalesef
Hangi konuda kandın
@KahveMavim burdan anlatılmaz beklerim arkadaşım
evlenmeseydim
herkesin dediği gibi
İlla ki vardır..
Oldu