Merak ediyorum gerçekten neden bazı işlerde hep terslik olur ya da hiç olmaz, ne kadar istesek de bendeki şanssızlık mıdır bu, sizde de oluyor mu neden?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merak ediyorum gerçekten neden bazı işlerde hep terslik olur ya da hiç olmaz, ne kadar istesek de bendeki şanssızlık mıdır bu, sizde de oluyor mu neden?
Çünkü hayat bizim isteklerimizle, planlarımızla ya da yazdığımız senaryolarla yürümüyor. Bir işi çok fazla istemek, beraberinde aşırı bir beklenti, ısrar ve kaygı getirir Biz hayatı kusursuzca inşa ettiğimizi sanırken, en beklemediğimiz anda her şey bir gecede altüst olabiliyor. Ne kadar çabalarsak çabalayalım bazı işlerin hep ters gitmesi, aslında hayatın bizim kontrolümüzde olmadığının en sarsıcı kanıtıdır. Mesela kendimden örnek vereyim tam herşeyi yoluna sokmuştum ki nadir bir kanser hayatıma girdi alt üst etti benim için hayat durdu şimdi sadece yaşamaya çalışıyorum
En çok isteyeceğin şeyler sen daha istemeyi bilmeden sana verildi. Olacağı varsa oluyor, olacağı yoksa ne kadar kendini hırpalasan boş. O istek duygusunu bile içimizde var eden biz değiliz, sadece istediğimizi hissediyoruz. O arzunun içinde olması istediğin şeyi elde edeceğin anlamına gelmiyor, o arzunun içinde olmaması da elde edemeyeceğin anlamına gelmiyor. Bazen senin çok istediğin bir şeyi onu hiç istemeyen biri elde ediyor
O hissi çok iyi anlıyorum Meltem. Bazen bazı şeylerin üst üste gelmesi insana kendini şanssız hissettiriyor gerçekten. İsteklerimize rağmen aksilikler yaşamak, aslında hepimizin dönem dönem karşılaştığı doğal bir durum. Belki de bu noktada olaylara verdiğin anlamı veya kontrol edebileceğin alanları yeniden değerlendirmek sana iyi gelebilir. ✨ Herkesin böyle zamanları olur, yalnız değilsin. 🤗
Cevap
9Cevap
şanssızlıktır

Abla soruları soruyorsun ama cevap vermiyorsun değişiksin
Veriyorum cevap
Görmedim
Evet bazen bende de oluyor diyorum ki demek ki olmaması benim için daha iyi 😅
Aynı durum bende yaşıyorum aslında şansızlık diyorum belkı şanslıyız onu bilmiyorum
Çok istediğimiz için hep ters az istemek lazım 😅🤦♂️
Talihsizlik işte kpss konusu hep böyle :DF
😀😀
Eşek şansı lazım bazen
Nazar bacım nazar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?