Olur ya, sevdiğin ve değer verdiğin birini kaybetme ihtimaliyle yüzleşirsin. Ana olur, yar olur, yoldaş olur, arkadaş olur, gardaş olur.
Korkusu dağları bekler, kandiller söner ve zaman hızını unutur öyle anlarda.
Peki siz böyle hissettiniz mi hiç?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olur ya, sevdiğin ve değer verdiğin birini kaybetme ihtimaliyle yüzleşirsin. Ana olur, yar olur, yoldaş olur, arkadaş olur, gardaş olur.
Korkusu dağları bekler, kandiller söner ve zaman hızını unutur öyle anlarda.
Peki siz böyle hissettiniz mi hiç?
Evet, bir zamanlar "onu kaybedersem yaşayamam" diye düşündüğüm biri oldu. Ama hayat gösterdi ki insan sandığından daha güçlüymüş. Kaybettikten sonra acı geçti demem ama o acı beni olgunlaştırdı, güçlendirdi ve hiçbir insana hayatımın merkezi olacak kadar tutunmamayı öğretti
Böyle böyle katılaştı yüreklerimiz, nasırlarımız sevdiklerimize ait.
Küçük bir çocukken, yatağa yattığımda bazen düşünürdüm, annem, babam ölürse ne yaparım diye. Bu duyguyla gözlerim dolar, öylece uykuya dalardım.
Aradan yıllar geçti, 18 olmadan babamı, yaklaşık bir 10 yıl sonra da annemi kaybettim.
Sonra ayrıldığım aşklarım oldu.
Kalp çok sevdi, çok ta yandı. Hayatı bu şekilde kabul etmeyi öğrendi.
Şimdi ileride sıra bozulmaz ise bekleyen büyük bir sınav daha olacak. Babasınının ölümünü yaşayacak bir evladın olası acısı ve özlemi beni şimdiden duygulandırmaya yetiyor.
Çok tanıdık bu hikaye, mekanları cennet olsun. Allah sıralı ölüm versin abi.
Ben teşekkür ederim abi
Yaşadım. Öyle bir andı ki nefes almak bile insana ağır gelir mi, geliyormuş. Dünya dönüyordu belki ama benim için zaman durmuştu. Sevdiğim birini kaybetme ihtimali… o birkaç dakikanın bıraktığı iz, anlıyoruz ki bazı korkular insana sevgisinin ne kadar derin olduğunu hatırlatmak için var Ve o gün bana ders oldu ve sonra, bir sarılmanın, bir sesin, sıradan sandığın her anın aslında ne büyük bir nimet olduğunu daha iyi anladım.
Evet yaşadım ve kaybettim.
Teşekkür ederim 🌸
Ben teşekkür ederim
Sevdiğin birini kaybetme korkusunu hissetmen, insan olmanın en doğal ve derin duygularından biri. O yoğun kaygı ve çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum. Sevdiklerimize olan bağımız o kadar güçlü ki, onları yitirme düşüncesi bile ruhumuzu derinden sarsar. Bu durum, hepimizin zaman zaman yüzleştiği, içten bir endişedir. 💔🫂
Cevap
7Cevap
Eniştem ilik kanseri idi çok mücadele verdi onu çok sevdiğimiz için bu korkuyu çok yaşadik ailece , ve maalesef ki rahmetli oldu bu savaşı kazanamadı 🥺
Evet yaşadım ve çok üzülürümmgübime gekiyor
Bu korku hep var sineye çekilmiş sadece
sevilmedim hiç maalesef
Evet son dönemde çok fazla özellikle bir yıldır falan sürekli diken üstünde iç huzursuzluğu mutsuzluk bile olsa susmam gerek şeklinde düşündüğüm çok an geçirdim o kadar beyhude bir his ki. Kendini parala dünyaları ser önüne sende olmayanı tutamıyorsun gidecek olan gidiyor öyle izleyip kalıyorsun. Ne gerek varmış ki bu kadar kendimi üzmüşüm hayat devam ediyor gideni ilk gitme isteğinde ineceği yerde huzurla uğurlamalıymış insan.
şu an ablam için korkuyorum. Umarım korktuğumu yaşatmaz Rabbim.
Evet yaşadım Annem di... Ve işin en kötüsü ne biliyormusun "Bilmek" hastalığın ne noktaya geldiğini ayrışık zamanın yaklaştığı bilmek çok zor...
Yaşadım evet.. Aklını yitirecek gibi hissettiriyor..
Korkusunu yaşadığım, sıkı sıkı tutunduğum kim varsa kaybettim. Kimse için korkmuyorum artık.
Babamda o korkuyu iliklerime kadar yaşamıştım.
Durumun içine düşmedim ama aklıma gelince bile ağlıyorum
Kaybettim zaten
Yaşadım tabiki
Her zaman var bu korkum
Yaşadım ve kaybettim babamı.
Korkuyordum kaybettim
Yaşadım ve kaybettim..
Tabii ki
yasadim
Gecti giti
Ailem için evet
Yaşadım