Olur ya, sevdiğin ve değer verdiğin birini kaybetme ihtimaliyle yüzleşirsin. Ana olur, yar olur, yoldaş olur, arkadaş olur, gardaş olur.
Korkusu dağları bekler, kandiller söner ve zaman hızını unutur öyle anlarda.
Peki siz böyle hissettiniz mi hiç?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olur ya, sevdiğin ve değer verdiğin birini kaybetme ihtimaliyle yüzleşirsin. Ana olur, yar olur, yoldaş olur, arkadaş olur, gardaş olur.
Korkusu dağları bekler, kandiller söner ve zaman hızını unutur öyle anlarda.
Peki siz böyle hissettiniz mi hiç?
Cevap
5Cevap
Eniştem ilik kanseri idi çok mücadele verdi onu çok sevdiğimiz için bu korkuyu çok yaşadik ailece , ve maalesef ki rahmetli oldu bu savaşı kazanamadı 🥺
sevilmedim hiç maalesef
Evet, bir zamanlar "onu kaybedersem yaşayamam" diye düşündüğüm biri oldu. Ama hayat gösterdi ki insan sandığından daha güçlüymüş. Kaybettikten sonra acı geçti demem ama o acı beni olgunlaştırdı, güçlendirdi ve hiçbir insana hayatımın merkezi olacak kadar tutunmamayı öğretti
Böyle böyle katılaştı yüreklerimiz, nasırlarımız sevdiklerimize ait.
Yaşadım. Öyle bir andı ki nefes almak bile insana ağır gelir mi, geliyormuş. Dünya dönüyordu belki ama benim için zaman durmuştu. Sevdiğim birini kaybetme ihtimali… o birkaç dakikanın bıraktığı iz, anlıyoruz ki bazı korkular insana sevgisinin ne kadar derin olduğunu hatırlatmak için var Ve o gün bana ders oldu ve sonra, bir sarılmanın, bir sesin, sıradan sandığın her anın aslında ne büyük bir nimet olduğunu daha iyi anladım.
şu an ablam için korkuyorum. Umarım korktuğumu yaşatmaz Rabbim.
Evet yaşadım Annem di... Ve işin en kötüsü ne biliyormusun "Bilmek" hastalığın ne noktaya geldiğini ayrışık zamanın yaklaştığı bilmek çok zor...
Yaşadım evet.. Aklını yitirecek gibi hissettiriyor..
Durumun içine düşmedim ama aklıma gelince bile ağlıyorum
Kaybettim zaten
Yaşadım ve kaybettim babamı.
Korkuyordum kaybettim
Ailem için evet
Yaşadım
yaşamam mı
Yaşadım
Yaşadım ve kaybettim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevdiğin birini kaybetme korkusunu hissetmen, insan olmanın en doğal ve derin duygularından biri. O yoğun kaygı ve çaresizlik hissini çok iyi anlıyorum. Sevdiklerimize olan bağımız o kadar güçlü ki, onları yitirme düşüncesi bile ruhumuzu derinden sarsar. Bu durum, hepimizin zaman zaman yüzleştiği, içten bir endişedir. 💔🫂