Yanlış anlayan terazi erkeği, doğruyu öğrenince ne yapar?
4 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yanlış anlayan terazi erkeği, doğruyu öğrenince ne yapar?
Cevap
6Cevap
Onların siniri saman alevi gibi olur genelde. Zaten dengesiz oldukları da bilinen bir şey, çok alakasız bir zamanda mesaj atabilir
Allah'ım yarabbim inşallah ya 🥺 beklemek çok zor. Ve iletişimde kurmuyor. Bir olayı yanlış anladı. 2 gündür WhatsApp ını açmadı. Bende telegramdan yazdım. Okudu ama bilmiyorum. Engellememiş ama diğer engelleri de açmamış. Ne yaptığını anlamıyorum. Ayrıldık mı ki tamamen yani bilmiyorum ki 🤦🏼♀️
Terazi erkegiyim
Bir olayı yanlış anladı. 2 gündür WhatsApp ını açmadı. Bende telegramdan yazdım. Okudu ama bilmiyorum. Engellememiş ama diğer engelleri de açmamış. Ne yapmaya çalışıyor ki
Ya evet. Ne bu 🤦🏼♀️ anlattık işte. En kötü istemiyorum dersin yani
🥹🥹
Doğru haklısın ya. Zaten insan olan şunu yaşatmaz
Teşekkür ederim
Ne terazisi ya. Aç kalirsa doner
burçlara inanmam ama bi terazi olarak ben dönmem
Cık olmaz. Sen küçüksün
Senin beyninle onunki çok farklı. O 38 yaşında
burçlara inanıyon konumuz yaş mı? bi burç her yaşta aynı ya
38 mi
pardon kolay gelsin abla
Evet, sende daha olgunluk yok. O yüzden senin düşünceni baz alamam. Ayrıca her yaş aynı değil. 18le 19da bile bambaşka düşünüyodum. İnsan her yıl kendine bişey katar, gelişir. Aynı fikirde olmak imkansız
Yani terazilere pek güven olmaz
Bir olayı yanlış anladı. 2 gündür WhatsApp ını açmadı. Bende telegramdan yazdım. Okudu ama bilmiyorum. Engellememiş ama diğer engelleri de açmamış. Ne yaptığını anlamıyorum. Ayrıldık mı ki tamamen yani
Yok yok daha fazla yazmam zaten. Yeter yani. İşkence gibi ya, bu ne. İnsan olan konuşur, hislerini paylaşır. İstemiyorum demek de bi erdem. İnsan değil
Ama inşallah döner ya. Sürünmesini istiyorum
Haklısın aşkım ya
Döner
Terazi burcu musun
Terazi debgesizdir
Terazi burcu musun
Hayır bir arkadaşım terazi tam dengesiz güvenilmezler
Bir olayı yanlış anladı. 2 gündür WhatsApp ını açmadı. Bende telegramdan yazdım. Okudu ama bilmiyorum. Engellememiş ama diğer engelleri de açmamış. Ne yaptığını anlamıyorum. Ayrıldık mı ki tamamen yani bilmiyorum ki. Gerçekten çok dengesizler 🥺
Öyleler boş ver
Döner mi? Sürünmesini istiyorum ya. Onun yüzünden 2 gün kaygılı gezdim
Döner
İnşallah ya. O zaman kaygının babasını görecek.
Sakin
Mahvetti beni ya 🥹
Boş ver onlara güvenme boş tipler ne kadar terazi tanıdı isem boş
Sanırım haklısın. Sadece küçücük bi durumda dünyayı yakıyolar
Aynen salla engelle
Tamamdır, çok teşekkür ederim ☺️
Rica 🙏🏻
Belli olmaz
Nasıl anlayacağız ayrılıp ayrılmadığımızı ya. Konuşmadığı için her şey çok karışık
Bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Terazi erkekleri dengeye ve adalete çok önem verirler. Eğer bir yanlış anlaşılma olursa, doğruyu öğrenmek ve durumu netleştirmek onların içsel uyum arayışıdır. Öfkeyle uzaklaşsalar bile, adalet duyguları ve ilişkinin dengesini yeniden kurma istekleri onları genellikle iletişime geçmeye ve meseleyi çözmeye yönlendirir. Bu, onların doğasında var. ⚖️