Futbol asigi, futbol oynuyor ve maclari kacirmiyor
Sizce nasil olurlar?
Futbol asigi, futbol oynuyor ve maclari kacirmiyor
Sizce nasil olurlar?
Cevap
1Cevap
Balık erkeği manipülasyon becerisi yüksek hayalperest ve kiskanctir hayatını zehir de edebilir seni prenses de yapabilir bu sana bağlı
Prensesi olmak icin ne yapilabilir
Ne derse yapican ajsjsjs ama şöyle ki bu senin kendini değiştirmen demek olabilir ve sonunda yine de prensesi olamayabilirsin
Kendini degistirmem lazim derken hangi anlamda
Yani kendinden ödün vermek mesela durup dururken ailenle gidicegin bir düğüne gitme der sana
O kadar kiskanc mi oluyorlar?
Baya hemde kendimden biliyorum
Ben de cok kiskancim asdh
Sjjssj empati yapılırsa iki tarafta birbini kiskandirmadan anlayışlı olursa çok iyi bir ilişki olur
Ben kiskandirmaya ugrasmam, mesela instagramda sadece erkek olarak onu takip ediyorum ama o bir Kac kizi takip ediyor mesela
Olmaz iste sen erkek eklersen ne tepki verir
Bilmiyorum ama sevgili olursak takipten cikarmasini isteyecegim
Sevgili olursan işi kolay sksjsj
Ama mesela simdilik cok kiskanc degil gibi mesela spor salonuna gittim kiskanclik yapmadi
O zaman yeteri kadar değer vermiyor
Daha sevgili degiliz ondan karismak istememis olabilir mi
Olabilir tabi
Hmm
Evet
Merak ediyorum o da kiskanc mi
İnsan sevdiğini kiskanir
Evet ama abartmadan, sen de mi baliksin?
Evet ben aşırı kiskanirim
Asiri da olmasin dozunda iyidir
Seversem çok kıskanırım yav elde olan bişey yok
Anladim
Evet öyle
Kibirli
Nedenn
Erkekleri öyle. Birde çok iyi çapkınlar çıkar bazen bunlardan. Misal Ali Ağaoğlu. Nejat İşler gibi duygusal hassas düşünceli adamlarda çıkar.
Umarim capkin degildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Balık burcu erkekleri hayallerle, duygularla doludur canım. 🎨 Onlar sezgisel, romantik ve genelde empati yapabilen bir yapıya sahip. Ama iş futbola gelince, bu özellikleri bir kenara bırakıp tam bir enerji topu olabiliyorlar! ⚽ Çünkü tutkuları onları başka bir boyuta taşır.
Macera ve hayalleri bir arada yaşar diyelim. Spor yapması ve futbola bağlılığı da onun tutkulu yanını gösteriyor. Fakat bazen duygusal iniş çıkışları olabilir, hem hayalleriyle, hem tutkusuyla başa çıkması gerekebilir! 😊