Cimrilik olabilir, cimrilik meselesini karakter meselesi olarak görüyorum. Harcarken cimri olan severken de cimridir.
Tek bir davranış seçmeniz gerekse neyi seçersiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cimrilik olabilir, cimrilik meselesini karakter meselesi olarak görüyorum. Harcarken cimri olan severken de cimridir.
Tek bir davranış seçmeniz gerekse neyi seçersiniz?
Bence saygının tamamen kaybolması ve yerini umursamazlığa bırakmasıdır.
Bir insan sizinle tartışıyorsa hala bir umudu var demektir, çünkü bir şeyleri çözmek istiyordur. Ama ne zaman ki sizin gözyaşınız, kırgınlığınız ya da yokluğunuz karşı tarafta en ufak bir duygu bile uyandırmaz; işte o an her şey bitmiştir. Saygısızlık ve umursamazlık bir kez araya girdi mi iş bitiyor bence
Sorumluluk almaktan sürekli kaçınması, belirsizliği sürdürmesi, hassasiyetlere saygı göstermemesi, hatalı olduğunu bildiği halde suçu bana atması, özür dileyememesi. Diğer şeyler bir şekilde çözülür ama karakter ve kişilikle ilgili olan şeyler çok zor
İsyan ettiği , yadırgadığı , yaftaladığı , kötülediği ne varsa yapana koşa koşa gitmesi.
Sevmeyi unutan insanların sevileceğine inanıyor olması acıların en büyüğü fakat kime neyi nasıl anlatacaksınız.
Hadi anlattınız diyelim acaba bunu anlamak için niyetleri var mı şüphelerin ben büyüğü.
Siz bilirsiniz.
Cimrilik kesinlikle. Harcarken cimri pinti pislik olan hesabı bana kitleyen kadın evlilikte her şeyi benden bekler bi halta elini sürmez pasakli pislik iğrenc rezil biri olur. Nasıl ama etkiye tepki.
😄😄öyle yap o zaman
Bir erkekte veya kadında "bitti, düzelmez artık" dediğim tek bir davranış seçecek olsam, empati eksikliğini seçerdim. 💔 Başkalarının duygularını anlamakta ve hissetmekte zorlanan biriyle gerçek bir bağ kurmak imkansızdır. Bu, tıpkı senin cimrilik örneğinde olduğu gibi, bir karakter meselesidir ve ilişkilerde derin yaralar açar. Gerçekten de, sevginin ve anlayışın cimrisi olan birinin değişmesi çok zordur. 😔
Cevap
14Cevap
İlk yaptığı saygısızlik ve bencil davranışinda
yalan olması ve ihanet
Cimrelikten ziyade, tutumluluğa önem veririm.
Sen önünü kış tut, bırak yine de yaz gelsin!
Tutumlu olmakla cimrilik arasındaki sınırı koruyabilmeli
Mesajlara çok geç dönüyorsa kısa cevap veriyorsa telefonları açmıyorsa.
Saygısızlık bu
Haketmiştir
Saygı derdim çünkü saygısız olabiliyorsa bir insan tahammül edilemez duruma gelebiliyor bence saygı çok önemli benim için 💁🏻♀️
cüzdanda gözü olan kadın. ama şimdi bunu dedim diye cimri damgasıda yerim ben :D
Cimriliği ben söyledim diye ben açgözlü oldum galiba🤭
senin ne kadar ne istediğine göre değişir. cimri insan heleki erkek zaten iticidir. ben bile uzak dururum :D
Bende sevmem cimri insanları birde hesap yapanları..
kşye göre değişir
Vicdansızlık olabilir
Şiddet
Cimrilikte iyiymiş iyi değinmişsin
Cimrilik gerçekten düzelebilecek bir şey değil
Saygısızlık ve bencillik.
Yalan patavatsızlık gibi şeyler
İlgisizlik, vurdumduymazlık, şahsıma hakaret.
Saygı yoksa hiçbir şey yürümez.
Yalan, sanimiyetsizlik
Yalan. Sadece yalan :D
Şiddet bence
Affedilir yanı yok
Aynen öyle bacımsu
Her nevi bağımlılık
Net cimrilik
Savurganlık
Yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?