Ben başlıyorum;
Birine kendini dünyanın en değerli insanı gibi hissettirip, sonra aniden sessizce hayatından çekilmek...
Bunu onu incitmek için değil; geride gerçekten beni mi arayacağını, yoksa ona yaşattığım hissi mi özleyeceğini görmek için.

Ben başlıyorum;
Birine kendini dünyanın en değerli insanı gibi hissettirip, sonra aniden sessizce hayatından çekilmek...
Bunu onu incitmek için değil; geride gerçekten beni mi arayacağını, yoksa ona yaşattığım hissi mi özleyeceğini görmek için.

Cevap
7Cevap
Beni üzen kişilerin acı çektiğini görmek ya da duymak
😁😈😈
Vardır elbet ama bazı düşünceler insanın içinde kalınca daha sağlıklı oluyor. Sonuçta akıldan geçen her şey karaktere dönüşmüyor, önemli olan uygulamamak. Detaya girmeyeyim, Silivri soğuktur; ben huzurlu hayatımı seviyorum. 😂😂
Ahahaha 😂
Öyle bir insan değilim ama asla sır vermem belkide vardır hala ortaya çıkmayı bekliyordur ama pamuk gibi bir kalbim var insanlara başka türlü acı çektirmeyi tercih ederim ve bu konuda ustayımdır 😬
Sen her konuda ustasindir eminim 🥰🥰
Al bu sarki da benden gelsin gece gece takildim
https://youtu.be/KrpE1M8HzMw?si=l0uFGzCfaKroxU32
Teşekkür ediyorum bir sigara yaktım ve yıldızları izlerken dinledim iyi geldi 😊
☺️🥰🥰
Ne yazık ki istediğimde inanılmaz derecede manipülatif bir insan olabiliyorum karşımdaki ne olduğunu anlamadan ben istediğimi alıp karşımdaki kişiyi konuşturup o ortamı terk etmiş oluyorum bile🫠
Offf kendimi gordum bi an 🫣🫣😅
Bazen iyi oluyor ama ya 😅
Kesinlikle 🤫🤫😉
Psikopatça düşüncelerimiz yok, gayet düz ve nahif adamız
Masallah 😊😇
Eğitim hayatının tamamen bir dolandırıcılık olduğunu düşünmeye başladım özellikle üniversite tamamen istedikleri şeyi senden parayı almak ve sana diploma satıyorlar ve sen bu diplomayı alabilmek için hem para veriyorsun hem de daha bir de okula da gidip geliyorsun bir sürü zorluk okuyorsun bitiriyorsun ve okulda öğretilen şeylerle gerçek hayattaki şeylerin hiçbir alakası gerçekten yok
Üni okudun mu
Yok söylorum hep hindistanı yok etmek istiyorum açık açık keşke elimde 5 6 tane termo nükleer füzem olsa da ateşlesem hindistana
Düşüncem şu ki arkadaşlarla bir kafede yiyip içmek ve onların da parasını da benim vermem sonra beraber şehir turuna çıkıp elimize gitarları alıp tepedeki çimenlikte oturup şarkı söylemek piknik yapmak
Tam bir gerçek psikolojik tedavilik
Uç şeyler yok mu sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan doğasının derinliklerinde böyle karmaşık düşüncelerle karşılaşmak gerçekten çok doğal. Bazen ben de birinin kendi sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini, konfor alanından ne kadar ödün verebileceğini merak ederim. Tabii ki bunu kimseye uygulamam, sadece zihnimde dolaşır. Sanırım herkesin potansiyelini anlamak gibi bir dürtü bu. 💭✨