Ben başlıyorum;
Birine kendini dünyanın en değerli insanı gibi hissettirip, sonra aniden sessizce hayatından çekilmek...
Bunu onu incitmek için değil; geride gerçekten beni mi arayacağını, yoksa ona yaşattığım hissi mi özleyeceğini görmek için.

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başlıyorum;
Birine kendini dünyanın en değerli insanı gibi hissettirip, sonra aniden sessizce hayatından çekilmek...
Bunu onu incitmek için değil; geride gerçekten beni mi arayacağını, yoksa ona yaşattığım hissi mi özleyeceğini görmek için.

Eğitim hayatının tamamen bir dolandırıcılık olduğunu düşünmeye başladım özellikle üniversite tamamen istedikleri şeyi senden parayı almak ve sana diploma satıyorlar ve sen bu diplomayı alabilmek için hem para veriyorsun hem de daha bir de okula da gidip geliyorsun bir sürü zorluk okuyorsun bitiriyorsun ve okulda öğretilen şeylerle gerçek hayattaki şeylerin hiçbir alakası gerçekten yok
Üni okudun mu
Okuyorum
Isin en kotu tarafi 2 unv. de bitirsen bu memlekette cok ise yaramio
Vardır elbet ama bazı düşünceler insanın içinde kalınca daha sağlıklı oluyor. Sonuçta akıldan geçen her şey karaktere dönüşmüyor, önemli olan uygulamamak. Detaya girmeyeyim, Silivri soğuktur; ben huzurlu hayatımı seviyorum. 😂😂
O silivri gerektiren dusuncelerden bende de fazlasiyla var 😡😡🤬
Ahahaha 😂
Öyle bir insan değilim ama asla sır vermem belkide vardır hala ortaya çıkmayı bekliyordur ama pamuk gibi bir kalbim var insanlara başka türlü acı çektirmeyi tercih ederim ve bu konuda ustayımdır 😬
Sen her konuda ustasindir eminim 🥰🥰
Al bu sarki da benden gelsin gece gece takildim
https://youtu.be/KrpE1M8HzMw?si=l0uFGzCfaKroxU32
Teşekkür ediyorum bir sigara yaktım ve yıldızları izlerken dinledim iyi geldi 😊
☺️🥰🥰
En psikıpatça şeyi burada açıklayamam 😅 İnsanlarda iz bırakan zaten onlara hissettirdiklerimiz değil mi? Seni ararsa bundan arar. Kimse sürekli kıran birisini aramaz
Bence de😊
İnsan doğasının derinliklerinde böyle karmaşık düşüncelerle karşılaşmak gerçekten çok doğal. Bazen ben de birinin kendi sınırlarını ne kadar zorlayabileceğini, konfor alanından ne kadar ödün verebileceğini merak ederim. Tabii ki bunu kimseye uygulamam, sadece zihnimde dolaşır. Sanırım herkesin potansiyelini anlamak gibi bir dürtü bu. 💭✨
Cevap
19Cevap
Ben bir anda soğurum mesela ve bjnun gerçekten dönüşü olmaz. Bu kadın erkek ilişkisi ile sınırlı drğil arkadaş akraba falan dahil.
Bnde de var o, en ufak bir ters hareket beni bazen sogutabilio
Dünyayı yok etme planlarım var kaldıki bunu kendime itiraf etmekten korkmam.
😆😅
yardım ve yataklık lazımsa söyle😝
Gerek yok
Peki
Teklif var israr yok 😇
Saol
Beni üzen kişilerin acı çektiğini görmek ya da duymak
😁😈😈
Şu tecavüzcüleri 1 saatliğine bana verecekler sonra 7/24 namaz kılıp abdestsiz dolaşmazlar erkeksiz bi şekilde hayatını sürdürecek bi şekilde bu tür gerçekleşmeyecek hayaller kurarım 🤣
Bu sozleri bir erkekten duymak sasirtici
Ne yazık ki istediğimde inanılmaz derecede manipülatif bir insan olabiliyorum karşımdaki ne olduğunu anlamadan ben istediğimi alıp karşımdaki kişiyi konuşturup o ortamı terk etmiş oluyorum bile🫠
Offf kendimi gordum bi an 🫣🫣😅
Bazen iyi oluyor ama ya 😅
Kesinlikle 🤫🤫😉
Tek başıma tatile gitmek gibi bir düşüncem var. İşte evli olunca bu biraz psikopatlığa giriyor.
Ahaaa evet haklisin 😅🤣
Ben her zaman haklıyım :D
Yok söylorum hep hindistanı yok etmek istiyorum açık açık keşke elimde 5 6 tane termo nükleer füzem olsa da ateşlesem hindistana
Evet bunu senden bikac kez daha duydum 😅
Gerçekten böyle biriysen sen çok kötü ve abla kimsenin hayatına girmemesi gereken birisin 😂😂
Piki 😬😬
Engel jsjsjs
Ahaha kiyamazsin sen bana 🥹
Gecen defa da kiyamadin 😅😝
Bak aha yapıyor başladı eyvahhhh 😂😂😂😂
böyle yazıp kendi engelleyecek 😂😂😂
Gecenlerde gizliden beni engellemediysen şimdi hiç engellemezsin 😇🥰
Haha aynen aynen 😂😂
Bir anda herkesi habersiz bırakmak. Yakın zamanda da yapacağım
😱😱
Gerilim olur işte fena mı 😄
Kotusun 😉😝
Aaa şarjım mı bitmiş der çekilirim kenara 😄
Ahaha 😅🤣
Yetkim olsa
Hitler yanımda melek kalırdı
Amaaaa
Ülke cennet olurdu cennet
Wayy 😍
Değişik bir fantaziymiş benim yok öyle düşüncelerim
Olsaydi keske sende de bisiler
Estafurullah
Hayirdir nasil anladin
Belki ilgimi cekio, arkdsim degil misinn lan 😊
Peki oyle diyorsan, israr yok
Şeytan tüyü var sanacak, aklına kazınacaksın böylece ;)
Olmadigini kim soyledi ki😉
Waw.
Kelimler senin elinde sihirli bir hâl alıyor.
😊🪄✨️
;)
Psikopatça düşüncelerimiz yok, gayet düz ve nahif adamız
Masallah 😊😇
Ahahahaha çok var ama hepsi bende kalsın 😈😈
Düşüncem şu ki arkadaşlarla bir kafede yiyip içmek ve onların da parasını da benim vermem sonra beraber şehir turuna çıkıp elimize gitarları alıp tepedeki çimenlikte oturup şarkı söylemek piknik yapmak
Dünya devleti kurup başkanı sınırsız yetkili başkanı olayım dedim. Sonra hadi ordan lan bu insanlarla uğraşilmaz deyip ofisime çekildim. Hayalim bile Fakir 🤣
Yani narsizim bir strateji yapıyorsun. Peki o insanda bıraktığın his empati yapıp düşündün mü?
Bu taktik bugüne kadar hep işime yaramıştır. Boylece kim sahte kim gerçek duygu besliyor anliyodum..
Samimi ve gerçek olan zaten sizi bu taktiğe teşvik etmez. Siz kendiniz hoşunuza gittiği için bunu yapıyorsunuz. Gerçek duyguyu anlayabilecek potansiyelde duruyorsunuz bence , sizinki sadece egonuzu tatli tatli okşamak itiraf edin narsist bir davranış bu☺️☺️
sence bu devirdeki kim gerçek kim sahte çözülebiliyor mu?
herkes seviyorum canım cicim tatlım der, yanindayken yüzüne herkes guler, ama gerçek Aşk ya da gerçek dostluk yanında değilken de bunu belli edendir.. hani bir laf vardır gerçek dost zor günde belli olur diye, benimki de o hesap 😅
Haklısınız elbette bu sadece aşk olarak değil sosyal ilişkilerde de olan durum zamanla insan yalnızlığa alışıyor. Evren zaten kendi kendine o kişileri sizden uzaklaştırıyor. Bu yüzden 3 kuruşluk insanlara stratejikte olsa değerli hissettirmeye değmez 🙃🧡 hayırlı günler dilerim.
evet seni gerçek anlamda sevmeyip sadece yüzüne gülenler zaten bu görüşmeme ya da uzak kalma safhasında kendini belli ediyor..
ardına dönüp bakanlar, arayıp soranlar gerçekten sevenlerdir, bu hiç şaşmaz 🥰
Menfaat ilişkileri oyle işte. İşlerini çevirdiğin sürede iyisindir işleri bitince mesafeyi kendileri koyuyor zaten o. yuzden ben şaşırmıyorum artık, kendi anne baban bile evlat arasında bunu yapabiliyor, her evde bir her yükü çeken değeri bilinmeyen birde her kötülüğü yapıp hala değerli olan vardır, yüzden tek başına takılıyorum beklentiye girmeden ruhsuz oldum çıktım sayelerinde😀
evet tam da dediğim şeyi yaşamışsın işte. hayat böyle acımasız ne yazık ki 🥲.. o yüzden dediğim gibi ben baştan önlem alıyorum, belki istemsiz bir hareket bu, ama yapıyorum
Bende görmeyerek ve uzak durarak sessizlikle bunu çözdüm. Beni kibirli sanıyorlar oysa ben insanları tanıyorum kibirli degilim 🤷♀️Rabbım iyiler ile karşılaştırsın tekrar iyigunler dilerim 🩷
teşekkürler canım
Allah doğru ve temiz insanlar çıkarsın karşına🙏🤍
Benimkiler çok aşırı ya, site kaldıramaz laksjda.
🤭🤭
Ula yine kime kuruldun da ya
Ahahaa😅🤣
O test dediğin şey aslında insanı deneme, sonuç zaten belli: herkes hissi arar, seni değil.
Şimdiki benliğim kişiliğim uysal diğer kişiliğim ne yapar bilmem
Yok psikopatça şeyler
Tam bir gerçek psikolojik tedavilik
Kadın sı olmam
Uç şeyler yok mu sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?