Belli birkaç sınır var. İncecik bir çizgi şeklinde. Uzun süreli yüklenmelerin ardından, tahammül seviyemin artık son noktasına gelmişsem; konu, olay ve kişi değişmeksizin kayış kopuyor. İçimden çıkan kişiden bazen ben bile korkuyorum.
Yanımdaki insana laf atılırsa baya olay çıkarırım kafam fena atar iki gün önce kızın biri arkadaşıma laf attı çok zor tuttum kendimi kıza psikolojik şiddet yapıyormuş. Çok zor tuttum yıllar sonra ilk kez kafam attı.
Bunun bi çizgisi var ama adı yok bazen birden öfkeleniyorum kendimikaybedebiliyorum. Psikopata bağlayabiliyorum. Değer yargılarıma dikkat etsinler yeter😅
Kıskançlık konusunda eğer kıskanmış isem benden psikopatı yok😄 taktım mı fena halde takıyorum kafama. Israr konusunda da öyle. İstemediğim birşeyi bana yaptırmaya çalışanları ateşe veresim geliyor yalan değil.😄
Genelde birisi birisini aşağıliyorsa sebepsiz şekilde, direk onu bozarım küfür etme seviyesine bile gelebilirs hiç sevmediğim bir şey birisini asagilamak
Simdintek. basinasin sen ne kadar kötü nirinolmjsusm ne olmuş sana ben böyle pis bifiylemi olmuşum inanamıyorum bir bilsen şu an düşüncemi iyi bir şey mi yaptığını dusunuyorsun sen ,,,