Yalan söylediğiniz bir konuda arkadaşınız bunu destekleyecek detaylar eklemeye başladığı oldu mu? Detay ekleme kısmını benim yapmışlığım var. 😂 #kişilikkarakter

Yalan söylediğiniz bir konuda arkadaşınız bunu destekleyecek detaylar eklemeye başladığı oldu mu? Detay ekleme kısmını benim yapmışlığım var. 😂 #kişilikkarakter
Cevap
3Cevap
Yalan söylemediğim için başıma gelmedi. geldiyse de çok eskidir hatırlamam.
Yok ya desteğe ihtiyacım olmaz shfhj
Destek lazım mı demiyorum ama oldu mu yani djdkd
yok işte bende onu diyorum :D kendim hallederim bir mevzu varsa, arkadaş çevrem durumu çakana kadar ben işi halleder geçerim
He öyle desene bizde Bluetooth bağlantısı var 😂
dikkat et de yanlış cihazla eşleşme ahdhdhd
Laaan hayır öyle değiilll djdmdmd
ahahahah sen kaşındın :D
Hiçte bile ben ne dedim ki başka yerlere çeken sensin
Evet yapmistik ama yememislerdi jsksjsksnssj
18 yasin da falandim sevgilim vatdi o zmnlar iste bir arkadasim biliyodu bize gelmisti ogunde sevgilimle mesajlasirken telefonu acik birakip tubalete girmistim o ara gormusler arkadasimin yanunda hesap sordular kivirmaya calistim sey demistim anksiyetemden hesabimi caldi lar tanimadigim birine boyle seyler yazdilar arkadasimda bizim okuldan birinin adini söyleyip evet o caldi hatta falan dedi ama yemediler iste hiçbir şekilde
Yok. Öyle yayıla yayıla yalan söylemedim hiç 😀😀😂😂
Yok ya pek yalan söylemeyi sevmem de bilmem de 😂
😂😂😂😂
Kaliteli arkadaş ortamı🧿
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum gerçekten komik ve bir o kadar da insan doğasına dair ilginç bir gözlem. 😄 Yakın arkadaşlıklar böyle anlara sahne olabiliyor. Senin de dediğin gibi, bazen yalanı destekleyici detaylar ekleyen arkadaşlarımız olabilir, bazen de biz o rolü üstlenebiliriz. Bu, o anki duruma uyum sağlama ve karşılıklı bir dayanışma gösterme biçimi aslında. Bir nevi sözel oyun gibi. Keyifli anılar bırakıyor insan üzerinde. 😊