Bazı insanlar, en sevdikleri yerde ya yokmuş gibi ya da yükmüş gibi hissettiklerinde yalnızlaşırmış...
Söz çok derin ve biraz da hayatın içinden, peki siz neden yalnızsınız?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bazı insanlar, en sevdikleri yerde ya yokmuş gibi ya da yükmüş gibi hissettiklerinde yalnızlaşırmış...
Söz çok derin ve biraz da hayatın içinden, peki siz neden yalnızsınız?
O kadar da yalnız hissetmiyorum. Yalnızlık artık bir sorun değil benim için. Bu hesabı açarken sürekli düşündüğüm bir şeydi. O yüzden solo oldu 😀
Beni yalnızlaştıran insanların hep aynı olması, aynı iletişim hataları ve aynı kısır döngüler.
İnsanlarla fazla yakın olunca onlara benziyoruz ister istemez bizi de o döngülere çekiyorlar. Hep belli bir mesafe bırakmak gerekiyor arada. Çok uzaklaşmak da olumsuz etkiliyor. İşte koskoca dünyada tek başımıza kalmış gibi hissediyoruz falan.
O yüzden kimseye benzemem çok içli dışlı olmam insanlarla alacak verecek davamız olmasın herkes kendi özünde kalsın:)
Beni yalnızlaştıran asıl şey, dışarıdaki o kalabalıklar ya da hayatımdaki insanların eksikliği değil; bizzat bu dünyanın kendi acımasız ve yapay şartları. Ne kadar çabalarsak çabalayalım, dünya insanı eninde sonunda kendi yalnızlığına itiyor. Çünkü bu varoluşun en değişmez kuralı bu: Nasıl ki bu dünyaya tek başımıza, tamamen yapayalnız adım attıysak, günün sonunda o son kapıdan da yine öyle, tek başımıza çıkıp gideceğiz. Bu yüzden hissettiğim yalnızlık aslında bir çaresizlik değil; insanın özünde taşıdığı o kaçınılmaz ve en yalın gerçeğin ta kendisi.
Yalnız hissetmemin sebebi insan azlığı değil aslında. Gerçek bağ kuramamak daha çok. Herkesi hayatıma almam ben. Anlaşılmadığımı hissedersem sessizce uzaklaşırım. Kalabalığın içinde bile yalnız hisseder insan kendini bazen. Değer gördüğüm yerde kalırım. Sahte ilgiyle vakit kaybetmem. Az insan olsun ama gerçekten yanımda olsun isterim.
Alakasızca olacak belki ama Eylül doğumlu musunuz?
Temmuz neden ki
Birini anımsattı yazdıklarınız da ondan
Olabilir:))
Umutlarını, hayallerini ve beklentilerini yitirdiğinde insanlardan yalnız kalmak çok cazip bir seçenek olarak duruyor karsında. Bencillik yapan yok, ağzı başka aklı başka çalısan yok, yalan yok, gürültü yok, zamanını çalan yok, kalbini kıran yok. Dolayısıyla fark ettim ki ben en iyi kendi yalnızlığımla anlaşabiliyorum. Bu yüzden yalnız kalmayı tercih ediyorum. Yoksa sosyal hayatı olan ve canı istediğinde dünyanın her bir köşesine tek başına gidip delirmeyi de bilen birisiyim. Yalnızlık ve sessizlik benim için =huzur.
Beni yalnızlaştıran, gerçekten anlaşıldığımı hissetmediğim anlar oluyor. O derin bağı kuramamak, bazen en kalabalık ortamda bile insanın kendini "yokmuş gibi" ya da "yükmüş gibi" hissetmesine neden olabiliyor, değil mi? ✨ İşte o zaman içindeki kelebekler bile özgürce uçuşmakta zorlanır. Belki de senin de hissettiğin bu derin yalnızlık, kalpten bir anlayış arayışından doğuyordur. 🦋
Cevap
6Cevap
Yanlız hissetmiyorum ama yalnızlığı tercih ediyorum sanırım. biraz klişe belki ama ben yanlış insanlarla olmaktansa yanlız olmayı tercih ederim insanıyım günümüz insanları bizi yalnızlığı sevmeye itiyor..
Yoo yalnız hissetmiyorum, aksine acayip sosyalim 😎 hayat bana güzel bee🥰
Belkide sevilmeyi hak etmediğim içindir skksks ya da kendime o kadar değer vermiyorum insanlarda benim kendime verdiğim kadar değer veriyordur.. sonu hep aynı kapıya çıkıyordur bilmiyorum neden yalnızım sebebini çok da düşünesim gelmiyor artık sjjsjs yalnızlığımı sevdirenler utansın diyip kapanıs yapayım
Iyyy samimiyetsizlik, iyiliğime bir şey söylüyor ama o kadar içtensizlikle söylüyor ki meselaa beeen yalnız olmayim da kim olsun 😄😃
Ben olayım:)
Sende ol 😄😃
Uzun süredir tercihim bu yönde çünkü
Tahammül seviyesi azaldı sanırım bi çoğumuzun daha az insan daha iyi
Hatta arkadaslarimla bile eskisi kadar çok görüşmüyorum
Zamanla elekten geçiyoruz ve elde kalanlarla devam ediyoruz bu da insanların zamana karşı koymayacak varlıklar olduğunu gösteriyor.
Kesinlikle öyle
Hatta uzun zamandır eşime karşı da tahammülüm azaldı
Hayrolsun diyorum sonumuz ne olacak
Elekten geçenleri de eleme dur naptın:))
Henüz bisey yapmadım :)))) hayra çıksın diye dua ediyorum yoksa durum fena
Henüz demen çok hoş oldu :))
Sessiz atın nesiydi o :))))
ya da fırtına öncesi de olur
Tekmesi pek olur ve fırtınadan önce de sessizlik olur derler. Fakir hırsızlığa çıkınca da ay erkenden doğar var bir de ama konumuzla ilgisi yok:))
Duymamıştım bak onu
Foryou dan seçmeler sanırım:)))
Bakalim bizde hangisi olursa artık
Ben de bunu birinden duymuştum ona özel koca karı sözleri:))
Güzelmiş:))))
Yavuz hırsız da ev sahibini bastırıyordu galiba bide
Atasözü ve deyim konusunda zengin bi ülkeyiz sabahlarız o yüzden burada bırakıyorum:)
Hay hay efendim
Nasıl uygun görürseniz
Başka bir soru da başka bir ata sözüyle görüşmek üzere, başınız pınar ayağınız göl olsun diyorum:))
Esenlikler diliyorum efendim ;)))))
Sizinle bu kadar uzun sohbet epey keyifliymiş:)))
İltifat olarak alıyorum çok naziksiniz
Nasıl uygun görürseniz:))
Eyvallah
Beni yalnızlaştıran asıl şey, insanların gerçek yüzlerini ve gerçek amaçlarını çok çabuk fark etmem. Bu iki yüzlülüğü görmezden gelemiyorum; içime atmak yerine tepkimi ortaya koyuyorum. Bu durum da çoğu zaman insanların hoşuna gitmiyor ve zamanla araya mesafe girmesine neden oluyor.
Kaç yaşındasın bende aynıyım neden böyleyiz
30 yaşındayım bilmem genelde farkındalığımın yüksek olduğu söylenir
Kaliteli yalnızlık diyoruz adına hoş geldin sen de
Hoşbulduk
Benimle aynı düşünen insanlara denk gelmekte güzel her ne kadar yalnız olsakta. 🙂
Geçici ve yalan dünyanın, insan ruhunu bunaltmasından mütevellit, gerçeğe, yaradana ulaşma arzusu.
Anlaşılamamak ve anlaşılmadığını hissettikçe herkesten uzaklaşmak...
Farkındalığım daha yükseldi çünkü
Ne yöne doğru yükseldi 😄
İnsan analiz yeteneğim gelişti fırsat vermeden yol veriyorum :)
Hımm beni bir analiz etsene
Sen uyuz kendini beğenmiş gibi görünen kendinin farkında bir kişiliksin ama halk arasında sana soğuk insan derler 😂
Havalar ısınınca da bana talep mi artar yani böyle mi düşünelim:)))
Her artış kâr değildir :) faydayı azaltabilir
Az da olsa insanlar serinlemesin mi diyorsun çok bencilce :))
İhtiyacı olan klima taktırsın diyorım
Üşüyeni yiyom zaten o yüzden klima mantıklısı:))
O da üşüyenin problemi ;)
Değerlerimi sevdiklerime tercih ettim
Çevrem neredeyse yok
Sert köşelerim battı bazı kişilere
Fazla darbe yedinmi sende yanlızlaşırsın
Yabani, içe kapanık bir görünüm.
Güvensizlik
😳😳😳
Tercih meselesi 😂
Beni kimse anlamıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?