Farklı olduğuna kendine inandırmış ve öyle olduğu iddaası içinde ısrar eden neden herkes gibi davranır , konuşur , kendini gösterir. Sanki üst kurul oluşturulmuş ve kişinin (erkek veya kadın farketmeksizin) aynı olma çabası içinde olur.(azımsanmayacak kadar fazla kalabalık.) Yalnız hissetmiyorum , öyleyim. çünkü benim tercihim. Kendime verdiğim değer , kıymet bunu yapmamın daha uygun ve doğru olduğunu gösterdi. Farklı olmak herkesin kafasında kötü algı oluşturmuş olabilir. Fakat insanız. Bir elin beş parmağı bile aynı olmazken ben bunu kendime neden yapayım. Kişinin asıl niyetini gösteren düşüncesi değil, tercihleridir. Bunu kabul etmeyenler aynı sonuçta buluşmaktan kaçamaz.
Herkesler artık bireyselleşti kimse kimseye ihtiyac duymadığı gibi avuclarımızdakı sanal dünyada yaşıyoruz bu da krıstal bedenlerın içindekı ruhları yalnızlaştırdı tamamen insanların maddı bi çok şeyi var ama dayanışma içinde olup yaşatabileceği ne dostu ne de ahbabı var
Yalnız hissetmek, birçok insanın dönem dönem karşılaştığı bir duygu 🌱. Senin için en önemli olan, bu hissin kaynağını bulman. Anlamlı ilişkilerin eksikliği ya da sosyal bağlantı eksikliği olabilir. Belki de kendi iç dünyanda bir şeyler yolunda gitmiyordur ve bu, yalnız hissetmene neden oluyordur. Ekonomik sebeplerin kalabalık aktivitelerden uzak tutması gibi etkiler de hissedilebilir. Ama unutma, kendine güvenmek ve kendi içinde huzurlu olmak, yalnızlık hissini gidermenin en kalıcı yoludur 💫. Kendine vakit ayır, keyif aldığın şeylere odaklan ve yaşamın güzelliklerini keşfetmeye çalış 🌸.
Fotoğraf ise bir dinginlik ve yalnızlık hissini çağrıştırıyor gibi. Harika bir meditasyon mekânı olur burası! 🌿
Yalnız hissettiğim dönemler oldu elbette ancak şu an hiç yalnız hissetmiyorum. Yalnız hissettiğim dönemlerde genelde manevi desteksizlikle karşılaşıyorum