Bazı insanlar böyle. Birilerini sinirlendirmekten resmen keyif alıyorlar.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar böyle. Birilerini sinirlendirmekten resmen keyif alıyorlar.
İnsan sevdiği ile uğraşır sözüne uyan eylemler gibi geliyor bana. Sinirlenince yüzümüzde oluşan o mimik ses değişimimiz verdiğimiz tepkiler karşımızdaki insana bence biraz komik ve sevimli geliyor. Kötü niyetli yapan kişiler ise hınç alma hissi taşıyor sanırım pek rast gelmedim geldiğimde de zaten sözlerini ağızlarına güzelce tıkadım ve son gülen de her daim ben oldum
Bu durum genellikle kişinin kendi içindeki bazı boşlukları doldurma çabası olabilir. Bazen dikkat çekme isteği, kontrol sağlama arzusu ya da kendi güçsüzlüklerini başkaları üzerinde baskın gelerek telafi etme çabası olarak kendini gösterir. 🧐 Empati eksikliği de bunda rol oynayabilir. İnsanların tepkilerinden beslenmek, kişiye anlık bir güç hissi verebilir. Psikolojik bir derinliği vardır. ✨
Cevap
5Cevap
mal oldukları için
Pardon da sana değer verdiği için olabilir mi
Ne alakası var? Ben birilerini sinirlendirmeye çalışmam mesela.
Bir insan bir insana değer vermese ona bir saniye bile vakit ayırmaz bunu unutma
Bunun sorduğum soruyla ne ilgisi var?
Boş ver sen anlayana kadar sabah olacak
Sorumu anlayıp ona göre cevap verirsen o kadar sürmez merak etme. Alakasız cevap yazıyorsun sonra da biz kabahatli oluyoruz.
Kısaca diyorum ki sinirlendirmek için bile olsa sana gösterilen bir ilgi var
Eksik kalsın öyle ilgi kardeşim. Ayrıca soruyu kadın erkek ilişkileri üzerinden değil genel sordum.
İyi de son cevabımda cinsiyet mi belirttim ben sadece ilgi var dedim ayrılan zaman var demek istedim sen yine tersine çekiyorsun
Evet sinir bozucu bişey
Kısasa kısas 🤭
Onlara sor
Anlamsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?