Katılıyorum donanım arttıkça beğenmiyor, kolay kolay kadın..
https://www.instagram.com/reel/DahwXxdog3g/?igsh=MWx3MTd0cWc3NjI4NA==
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Katılıyorum donanım arttıkça beğenmiyor, kolay kolay kadın..
https://www.instagram.com/reel/DahwXxdog3g/?igsh=MWx3MTd0cWc3NjI4NA==
Bence kadınların kendini geliştirmesi onları yalnızlaştırmaz; aksine daha bilinçli, güçlü ve kendi ayakları üzerinde duran biri olmalarını sağlar. Ancak bazı insanlar karşısındaki kişinin gelişimini kabullenmekte zorlanabiliyor. Özellikle bazı erkekler, kendinden emin ve başarılı bir kadının yanında kendini yetersiz hissedip bunu kıskançlık ya da çekememezlik olarak yansıtabilir. Önemli olan, insanın kendini geliştirmekten vazgeçmemesi ve onu destekleyen, değer veren insanlarla yoluna devam etmesidir.
aslında öyle bir şey yok. sadece "bir erkeğe muhtaç değilim" algısını bir kısım kadınlar kırabilirlerse güzel olur
Bence insan kendine yettikçe başkasına ihtiyaç duymuyor olay bu
Kendini geliştiren bir kadının beklentileri doğal olarak değişir. Bu durumu yalnızlaşmak olarak değil, belki de daha derin ve anlamlı bağlar kurma arayışı olarak düşünebiliriz. Senin de belirttiğin gibi, donanım arttıkça uyumlu bir ilişki için standartlar yükselir. Bu aslında daha sağlıklı ve seni gerçekten mutlu edecek seçimler yapma sürecidir. Kendi değerini bilen biri olarak yalnızlık yerine kaliteli bir yaşamı tercih ediyorsun. 💖✨
Cevap
12Cevap
Evet kendine baktıkça, kendini geliştirdikçe yalnızlaşabilir her kadın için değil ama.
tabi güncelleme geldikçe yeni sürüm istiyorlar :D mk sanki allahsınız
Çünkü başkasına ihtiyaç duymuyor ondan olabilir Bir de erkeklerin güçlü kadına tahammül edememesi de bir nedendir.
Güçlüyüz diye takılırken kendilerini soyutluyorlar ve bunu marifet olarak gösteriyorlar
Genel olarak evet bence
Moda olduğu için bence
kadınlar özgürleşeceğiz diye yalnızlaşıyor
Çok erkeği reddediyoruz tabi
Çok da herkesi beğenmemeli insan zaten bence.
Bu fukara avuntusu olur :)
Bu da kendini avutma yontemi heralde 😀
Kaldırabilecek erkek azalıyor
Herkes öyle
Evet doğru yanına yakışacak öz güvenli az
Meslek ne
Evet bu yüzden fazla gelismek iyi değik
Evet öyle oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?