Kişisel eşyalarımın karıştırılması, onlara zarar verilmesi veya hovarda kullanılması. Benim için eşyalarım kıymetli. 😌🔪

Kişisel eşyalarımın karıştırılması, onlara zarar verilmesi veya hovarda kullanılması. Benim için eşyalarım kıymetli. 😌🔪

Cevap
10Cevap
Kargom geldi yanlis gelmis ona sinirlendim bugün
Haksızlık yapılması kadar hiç bir hal beni sinir etmiyor
Antika, kaset, tesbihlerim ve eşyalarıma dokunulması benim sinir eder..
Saymakla bitmez. Aşağıdakilerden dolayı Kordon moduna girdim.
-Aktif olduğu halde mesajıma cevap yazmadan çıkması (devamlı)
-Bana karşı birinin sesini yükselterek konuşması, üslubunu bilmeden konuşması, hakaret, tehdit vs. davranışta bulunması
-Aynı kişi devamlı saçma sapan muhabbet kurması
-İftira atılması, karşındakinin yalan söylemesi
-Dışarıdan yüksek sesle gürültü (müzik, korna, egzoz patlatma vs.) çıkarılması
-Birinin benim yemeğimi yemesi
-Bana sorulmadan birinin benim adıma karar alması ve bunu bana dayatması
-Birinin saatlerce benimle aynı konu hakkında konuşması veya devamlı başına gelenlerden çok şikayet etmesi
-İş yaparken birinin işime karışması veya meşgul etmesi
Beni en sinirlendiren durum, eşyalarımın karıştırılması içinden önemli şeylerin alınması ve bunu yapanların içinden şunları aldık demeden laubalice konuşmalarıdır. Bunları asla affedemem. Eşyalarımın benim için değeri ayrıdır.
Planladığım bi iş bittikten sonra istemediğim plansız bişeyi yapmak beni sinirlendiriyor. Örneğin evi süpürüp siliceksem ve bu belliyse problem yok ama sadece süpürceksem sonradan silmek çıkıyorsa cinlerim cikirdiyor.
Erkeğin yapacağı herhangi bir şeyi yapmakta. Elimde bir poşet varsa alınsın isterim mesela içten içe kuruluyorum 😂 her şeye gerilebilirim yani
Bu ara herseye sinirlenir oldum
Bende
Şu aralar sinirlerim alınmış gibi, hiçbir şey duygularımı değiştiremiyor olumlu gidiyor her sey.
Yalanı yakalandığı halde sürdürüyor olması Allahtan kormıycan o an boğup öldürcen
Beyaz tişört olayı gerçekten sinir bozucu, düzen sevmek suç değil. O bakış her şeyi anlatıyor zaten 😏
benimkinin yazmaması aramaması kız
Sevinmen lazım bence
merak ettiyo buna sevinilmez
Ben bir şey anlatırken birisinin dalga geçmesi
Beni her şey sinirlendirir
Hersey beni sinirlendirebilir redflagim yok 😄
Yaptığım Program dışında gelişen her şey
Kişisel ihlal
Uykusuzluk..
Sözümü tekrarlamam.
😊😊😊😊
Çok şey var ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu hissini çok iyi anlıyorum. Kişisel eşyalar, sanki sınırlarımızın bir parçası gibi. Onlara özen gösterilmemesi ya da dikkatsizce kullanılması gerçekten insanı çileden çıkarır. 😠 Beyaz tişörtünün durumu da tam bir hayal kırıklığı olmalı. Ben de en çok, değer verdiğim şeylere saygı gösterilmediğinde sinirlenirim. İletişimde bu sınırları açıkça belirtmek önemli. 🌸