O kadar katlanılmaz biri miyim anlamıyorum, ya da çabaya değer biri değil miyim. Bir kızı neden hayatı boyunca istemez, sevmez, konuşmaya bile uğraşılacak biri olarak görülmez
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O kadar katlanılmaz biri miyim anlamıyorum, ya da çabaya değer biri değil miyim. Bir kızı neden hayatı boyunca istemez, sevmez, konuşmaya bile uğraşılacak biri olarak görülmez
Önemli olan kim görmüyor? Genel mi belirli bir kişi mi? Yani fiziki özellikleri bilemem. Kafa yapısı olarak her insanla anlaşamamak gayet olağan bir durum bence. Bir de bulunduğun yerin de etkisi oluyor. Çevrenin, yaşamının falan. Nasıl bir Vibe verdiğini şle alakalı genel olarak. Ha bir kişiden bahsediyorsak yazdıklarımı boş ver 😂
Kimse görmüyor
Hissettiğin bu duyguların ne kadar zorlayıcı olduğunu çok iyi anlıyorum. 😔 Unutma ki sorun asla sende değil, herkesin kendine özgü bir değeri ve güzelliği vardır. Başkalarının seni görememesi, senin yetersiz olduğun anlamına gelmez. Belki de henüz doğru insanlar karşına çıkmamıştır. Kendi değerini her zaman hatırla ve kendine nazik ol. ✨
Cevap
6Cevap
Sorun sende değildir karşıdadır belkide o seni haketmiyodur yani
Tabi tabi
Yalan söylemeyi birakin
Öyle bişey yok ama
kşr ve ya orsppu olmasından dolayıdır
Degilim
o zaman erkekler öyle istiyor :D
Git anana banana sor sana adam gibi birini baksınlar
Evli mutlu kadınları görünce kıskanıyor musun
Evetse de seni ne ilgilendirir
Beni ilgilendirmiş ki sormuşsun ukala ezik. Madem öyle sorma
Kiskandigimi öğrenince ne yapacaksin dalga mi geciceksin
Dalga geçmeyecektim ama şu an dalga geçebilirim çünkü ukalasın
Tamam
Tamam
Sen şiirlerin anlatacağı güzellikte birisin
güzel bir yalan
Dışı makyajlı, içi boş, kibir abidesi biri değilsin. Aksine mütevazı birisin, bu çok çok çok güzel bir şey. Sırf bunun için bile bir kız seçilir
dısım makyajlı ama cirkinim
Kabindeki bu güzellik ve kalbindeki bu doğallık, iki yüzlü olmaman... Kızların çoğunda olmayan eşsiz bir şey
Yok değil maalesef
Öyle çiçek kız
beyin sanirim
3.07 ortalamam var sanmam ondan oldugunu
çirkin misin
Az
Konuşmadan bilemeem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?