Mantığı en çok hangi cins kullanıyor. Size göre erkekler mi yoksa kadınlar mı? Bu soru genel olarak her alan içindir. En çok mantıklı düşünüp hareket eden hangi cinstir.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Mantığı en çok hangi cins kullanıyor. Size göre erkekler mi yoksa kadınlar mı? Bu soru genel olarak her alan içindir. En çok mantıklı düşünüp hareket eden hangi cinstir.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bence bunu cinsiyete bağlamak doğru değil. Erkekler bazen duygusunu daha az belli ettiği için mantıklıymış gibi görünüyor, kadınlar da detayları ve duygusal tarafı daha çok hesaba kattığı için farklı karar veriyor. Ama gerçek hayatta mantığı en çok kullanan, duygusunu inkâr etmeden kontrol edebilen kişidir; kadın ya da erkek olması pek fark etmiyor.
Sana eic helal olsun Ayhan 👍👏👏😀
☺️🙏
Mantığı bu devirde güya herkes kullanıyor ama mantıklı davranan yok. Herkes bir vaka satma peşinde
karaktere göre değişir,
Kadınlar günümüzde felfecir gözleriyle akıl ve zeka dağıtırken esasında duygusal yoğunluğa sahip varlıklardır.
Duyguların olduğu yerde mantık azalır. Bu nedenle tek düze oldukları kabul edilen erkekler mantık konusunda daha iyi.
Eh işte diyelim 😀👍
Normal sağlıklı bir birey olarak ele alırsak erkekler demek istiyorum. Kadınlar daha cok hisleri doğrultusunda hareket ediyor. En azindan benim gözlemlediğim..
Düsündürücü bir yaklaşım.
Erkek. Kadınlarda hata payının aramasında ana nokta duygusal yaklaşım. Haliyle doğruyu görmek ya da görmek istememek bu yüzden.
Evet iyi yerden yakaladın 😀
Biraz kişisel bir durum sanki ama kadınlar bazen duygularıyla da karışabiliyorlar ama erkekler duygularını kadınlar kadar yoğun yaşamadıkları için sanırım mantıkları daha ön planda oluyor 💁🏻♀️😌
Erkekler biraz daha düz mantık kadınları bu konuda tebrik ediyorum 😅
Kadınlarda mantık yok gibi 🤣 erkeklerde az var
Düzgün konuş 😂
Peki 🤭
😀👏👏
of kesin kadinlar ya, ustelik duygusal karar alirken bile mantigi goz onunde tutuyoruz
Emin miyiz 😀
Erkekler kadinlar daha duygusal
Yani 😀 biraz
Erkekler, tartışmaya kapalı.
Kadın mantığa aykırı bi canlı
Erkeklerin mantığı qm got görene kadar erkeklerde zeka yok sjej
Erkekler
Kadınlar net
Erkekler..
erkekler
Erkekler ✅️