Kişilik & Karakter 21 sa Ne yapmanız gerektiğini bi başkası söyleyebilir mi? Flankes1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 50 Yapay Zekaya Sor akıl noksanıysam tabi ki … dediğinizi duyar gibiyim, ehh sizinle sizin aranıza girmeyeyim di mi #flankes Ne yapmanız gerektiğini bi başkası söyleyebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 8 dk Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayır bu benim hayatım ve ben bir başkasının kuklası değilim ki nasihat Normal bir insan tutumudur Mesela ama nasihatten nefret ederim kimsenin lafıyla hareket etmem 1 0 Yorumla
Ebru2777 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 4 dk Kişilik & Karakter konusunda 5,4b cevap paylaştı. Herkese kulak verip yine kendi bildiğini yapan ben 🥰 1 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 21 sa Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı. Huyum kurumasın burnumun dikine gidiyorum genelde nau nau 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 10 sa Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı. Söylediği an da artık o benim yapmam gereken bir iş değil yapmamam gereken bir işe dönüşüyor 1 1 Yorumla Flankes1 7 sa Bak sen 😏 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 14 dk Söyler tabi. Milletin agzi torba degil ya büzesin. Peki ben yapar mıyım? 1 4 Yorumla Flankes1 14 dk Ben nereden bileyim seni Yorumla Cevap sahibi 13 dk Bilmezsin tabiii.. yapmam! Bilesin 😎 Yorumla Flankes1 7 dk Tamam yapmazsın sen 🤦🏻 Yorumla Cevap sahibi 6 dk 💫🥳 tenk yu Yorumla
frambuazlıçilek Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. mumkunse durup dururken soylemesin ben fikir almak istersem belirtsin, yoksa karisanlara sinir oluyorum. 1 0 Yorumla
Nimesayyyyyy Takip Et Xper 3 Yaş: 29 21 sa Söyleyebilir tabi ki ağzı olan konuşuyor sonuçta ama önemli olan benim dinleyip dinlememem😏 1 0 Yorumla
Günesinkadini Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 5 sa Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır söyleyemez aklım var çok şükür 1 0 Yorumla
mervesevgi1 Takip Et Master Yaş: 34 21 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kimsenin aklına ihtiyacım yok 1 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 91% 21 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır söyleyemez 1 0 Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 21 sa Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Aklım var çok şükür 1 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 21 sa Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söyleyemez 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hayır bu benim hayatım ve ben bir başkasının kuklası değilim ki nasihat Normal bir insan tutumudur Mesela ama nasihatten nefret ederim kimsenin lafıyla hareket etmem
Herkese kulak verip yine kendi bildiğini yapan ben 🥰
Huyum kurumasın burnumun dikine gidiyorum genelde nau nau
Söylediği an da artık o benim yapmam gereken bir iş değil yapmamam gereken bir işe dönüşüyor
Bak sen 😏
Söyler tabi. Milletin agzi torba degil ya büzesin. Peki ben yapar mıyım?
Ben nereden bileyim seni
Bilmezsin tabiii.. yapmam! Bilesin 😎
Tamam yapmazsın sen 🤦🏻
💫🥳 tenk yu
mumkunse durup dururken soylemesin ben fikir almak istersem belirtsin, yoksa karisanlara sinir oluyorum.
Söyleyebilir tabi ki ağzı olan konuşuyor sonuçta ama önemli olan benim dinleyip dinlememem😏
Hayır söyleyemez aklım var çok şükür
Kimsenin aklına ihtiyacım yok
Hayır söyleyemez
Aklım var çok şükür
Söyleyemez
Söyleyebilir