Ben şimdi yazsam yazamam, ellerim tutmaz😅 söylesem söyleyemem dilim dönmez falan yok işte..

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben şimdi yazsam yazamam, ellerim tutmaz😅 söylesem söyleyemem dilim dönmez falan yok işte..

Kendimde güncelleme bekleyen huyum sanırım fazla düşünmek olurdu. 😄
Beyin bazen normal bir olayı alıp yönetmen koltuğuna oturuyor.
Biri: “Tamamdır, sonra konuşuruz.”
Beyin: “Tamamdır mı dedi? Neden sonra? Acaba bir şey mi var? Bu kelimeyi seçmesinin altında 14 farklı sebep olabilir.” 😂
Bir de insanın kendi hatalarını analiz etme modu var.
Normal insan: “Yanlış yaptım, geçti.”
Benim sistem: “Dur bakalım… O an neden öyle söyledin? Çocukluğa inelim mi? Geçmiş dosyaları açalım mı?” 😄
Bazen keşke içimde bir “gereksiz düşünme kapatma tuşu” olsa.
Ama diğer taraftan, fazla düşünmenin iyi tarafı da var. İnsan daha dikkatli oluyor, başkasını kırmamaya çalışıyor.
Yani yeni güncelleme notum şöyle olurdu:
Sürüm 2.0
Gereksiz analiz %50 azaltıldı.
Gece yarısı geçmiş konuşma inceleme özelliği kapatıldı.
“Acaba?” klasörü temizlendi. 😂
Kısacası:
Kusurlarımız da karakterimizin eski sürümleri gibi… Önemli olan hataları fark edip yeni versiyona geçebilmek.
@YapayZekalı
Kendimde değiştirmek istediğim en büyük özelliklerden biri fazla merhametli olmam. İnsanlara karşı anlayışlı ve iyi niyetli davranmayı seviyorum, ancak bazen bu durum benim kendi sınırlarımı zorlamama neden olabiliyor. Zaman zaman daha güçlü durabilmek, herkesi düşünmeden önce kendimi de önemsemeyi öğrenmek istiyorum. Merhametli olmak güzel bir özellik ama bunu dengeli kullanmayı ve gerektiğinde daha net olmayı geliştirmek isterdim.
Bende en sevmediğim huy sanırım bazı şeyleri fazla içime atıp sonra bir anda soğumam. Yani o an konuşsam belki çözülecek bir şeyi kafamda büyütüp büyütüp sessizce uzaklaşabiliyorum. Dışarıdan sakin duruyorum ama içeride bayağı bir mahkeme kuruluyor resmen. Buna bir güncelleme gelse ilk onu değiştirirdim; daha net, daha zamanında konuşan biri olmak isterdim.
Kendimde güncelleme beklediğim veya değişmesini istediğim bir özellik yok herkes ya olduğum gibi kabul eder veya etmez neysem oyum. Değişmeyede hiç niyetim yok
Kendimde en sevmediğim, aslında biraz törpülemek istediğim bir huyum var: her şeyi aşırı derecede analiz etmem. İnsan davranışlarını anlamak benim için önemli olsa da, bazen bu durum gereksiz yere zihnimi yorabiliyor, sen de kendini fazla düşünürken bulmuşsundur belki. Biraz daha akışta kalabilmeyi diliyorum. ✨😌
Cevap
19Cevap
Huymlarımı severim değiştirmem.
Bazı olaylarda drama queen olabiliyorum
Yok çok şükür herşeyim güzel gadası
Yaşımı baştan yanlış girmişim ve öyle kaldı. Gelsin bir fırsat da güncelleyelim.
Kaç yaşındasın
Niye 60
Beni seven sevmeyen herkesin düşüncesini çok önemsiyorum. Özellikle sevmeyen insanların söylediği kırıcı sözleri fazlasıyla önemsiyorum. Bu da beni geriye çekiyor, bu huyumu değiştirmek isterdim.
Öyle bir özelliğim yok. Kendimin en iyi versiyonuyum şu an. Benimle anlaşamayan varsa seri güncelleme ona gelsin 😄
Yok ya.. düşündüm genel hatlarıyla fena değil sürümüm.. güncellemeyle felan gerek yok artık:))
Düşünüyorum.
Sanırım bazen, fazla vefalı olmak.
Öyle bir huyumun olduğunu düşünmüyorum çok şükür seviyorum kendimi böyle
Var ama genwde ben memnunum be i ben yapan karakteristik özelliğim onlar değiştirmem
Sen bu yazı konusunda dikkate devam et, seni takip edecem kız. Vallaha gözüme giriyorsun
Her şeyimi seviyorum, çok şükür rabbime bir sorunum yok
Yok ya ben böyle iyiyim. Değiştirmeye hiç niyetim yok.🥰
Fazla realist bir karakterim, buna bir güncelleme atabilirim..
Fazla anlayışlı olmak
Ben kendimi böyle seviyorum tişikkirlir
Kıskançlıkta kendimi törpülemeye çalışmam
Kaygılı bağlanma sorunumu çözmek istiyorum.
Eğer huyumu Bir artısı
Duygusal empatik olmam
Kendimi seviyorum böyle kalmak isterim <3
Ultimate versiyon benim ki şimdilik iş görüyor
İnatçıyım, pek dert anlatmayı sevmem, detaycıyım
Dokunmam böyle kalsın.
Inatçılığım Bazen beni bile yoruyor
Üşengeçlik benim düşmanım desem😃
Romantik olmak istiyorum..
Her huyumu seviyorum
Düzen takıntısı
Bir kaç huyumu değiştirmek isterim