Geç cevap verilebilir uygun değildir görmemiştir müsait olunca yazar ama bazısı bilinçli bir şekilde geç yazıyor. Zamanın da öyle bir flörtüm vardı 1-2 gün geç yazıyordu. Sonra mesajlarına cevap alamayınca kaldı öyle.
Onun dışında pek önemsemem. Arkadaşlarıyla buluşunca da mesaj atmam atarsa da arkadaşlarınla ilgilen onlara ayıp olmasın derim
Gün içinde çalışıyordur görmüştür yazamamıştır ya da hiç görmemiştir. Görüp cevap yazamayip unutmuştur aklına gelince yazmıştır. Normal şeyler bunlar en azından benim için. Arkadaşlarımın da en çok sevdikleri huyum darlamiyorsun insanı derler 🤔
Gerçek hayatta öyle olmuyor gün içinde çalışırken patronun elinde telefonla oynayıp çalışmadığını görse ne olacak. İnsanlar 7/24 mesajlaşsa çalışamazlar
Bu tür durumlarda hafif alınganlık çok normal, özellikle karşındaki kişi değerliyse 😅 Ama ben direkt trip atmadan önce neden geç yazdığına bakmaya çalışıyorum. İnsanların hayatında yoğunluk, işi gücü, modu olabiliyor. Eğer bu hep tekrarlanıyorsa orada “beni ne kadar önemsiyor?” sorusu devreye giriyor, onu da açık açık konuşmak en rahatı 💬❤️
En İyi Cevaplar