Kalbini, ruhunu, enerjisini hissedebiliyor musunuz insanların?

Genelde kediler, bebekler, çocuklar ve yaşlılar benim enerjimi hissedip bana hemen kanları ısınıyor bence 🐾
Kalbini, ruhunu, enerjisini hissedebiliyor musunuz insanların?

Genelde kediler, bebekler, çocuklar ve yaşlılar benim enerjimi hissedip bana hemen kanları ısınıyor bence 🐾
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Tam anlamıyla hissediyorum diyemem ama insanların söylediklerinden çok sustuklarına dikkat ederim. Bazen birinin gülüşünde bile yorgunluk, sert tavrında kırgınlık olur. Yine de kimsenin kalbini tamamen okuyamayız; sadece iyi gözlemlersek ne sakladığını biraz anlayabiliriz.
Evet genelde çoğunu hissediyorum ve çoğunun enerjisinden gıcık alır uzaklaşırım, çoğu da beni kendine çeker ama bu bugüne kadar sadece bir kaç sefer oldu...
İnsanlar umurumda değil.
Yine etiketi değiştirir misin Rica etsem 😁🥹🫶
👍😁
Teşekkürler :d
etiket gözükmüyor engelli o sjsj
Evet hissederim. Art niyet, kötü niyet, cikarcilik olduğu zaman daha pis bı enerji yayıyor insan...
Bazı insanları görür, görmez kanım ısınıyor. Ama bu çok az oluyor. İnsanlara mesafeli kalıp, duvarlar örüyorum.
Valla dinlediğimde hissediyyorum gümbür gümbür atıyor... Eda hanıma bir EKG çekelim bakalım bir kalbinde ne var ne yok?
Bir süre vakit geçirme şansım olursa hissedebiliyorum.
Eğer empati kurmak istersem evet. Çoğu zaman umursamadığım için hissetmiyorum.
Maalesef çok fazla. Bu hassasiyet oluşturuyor bende
İnsnalarin kalbini dusunmeyi hissetmeyi bırakalı çok oldu.
İnsanların mq hiç kimseyi takmıyorum gram üzüntüleride umurumda değil
Ben önce kendiminkini hissedeyim de insanlar daha sonra ama niyetleri hissederim
Evet, yaraları derin olanları o kadar çok hissediyorum ki. onlar için ağladığım zamanlar var enerjisi bana geçiyor çünkü
Anlayamam herkes o kadar iki yüzlü ki anlaşılmıyo
Hissediyorum da bir çoğu kötü
İstemiyorum hissetmek ben kendime bile çok uzağım
Evet kimilerin ne olduğunu az çok anlayabiliyorum
Evet hissediyorum
Bazen hissedebiliyorum
Evet hissediyorum
Evet hissedebiliyorum
Bazen 😊
Hayır
Bazen
Hayır