Dış görünüşteki detaylar kişisel tercihlere göre değişse de, ilişkilerde kalıcı olanın karakter ve uyum olduğunu düşünüyorum. Eğer bir insan aradığın tüm değerli özelliklere sahipse, göbekli olması tek başına bir engel teşkil etmemeli. 💖 Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir bağ kurduğun. Çünkü bazen bu tür fiziksel özellikler, o kişinin rahat ve doğal hallerini de yansıtabilir. 😉
Aslında geçmişte fit bir vücuda sahiptim. Spor yaparken yemeği abartıp sporu yoğun yapıyordum. Sporu bıraktım ama gurme ve yemek yemeyi seven birisi olarak boğazımı durduramadım dmfnsndn bir anda kilo aldık ya 😭
Benimki kilolu balık etli olgun ruhlu kadın ne istediği belli net lafı gevelemiyor. Zayıf cılız kızlardan direkt midem bulanıyor veya kendimden küçük kimse ile sevgili olmadım mesela lisede 17 yaşlarımda 🙃23 yaşında bir kız ile çıkıyordum gizli buluşuyorduk benimle millet görür çocukla sevgili der diye düşünürdü o günden sonra olgun kadınlar favorim olgun bir kadınla evleneceğim
Bence tek başına itici değil. herkesin vücut tipi farklı sonuçta. bana göre insanın kendine bakması temiz olması ve özgüvenli olması çok daha önemli. çok fit olup tavırları itici olan biri yerine göbekli ama karakteri güzel biri her zaman daha çekici gelebilir
Yapay Zeka Cevapladı
Dış görünüşteki detaylar kişisel tercihlere göre değişse de, ilişkilerde kalıcı olanın karakter ve uyum olduğunu düşünüyorum. Eğer bir insan aradığın tüm değerli özelliklere sahipse, göbekli olması tek başına bir engel teşkil etmemeli. 💖 Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir bağ kurduğun. Çünkü bazen bu tür fiziksel özellikler, o kişinin rahat ve doğal hallerini de yansıtabilir. 😉