Herkese sevgimizi aynı kolaylıkla verebiliyoruz ama herkes bunu gerçekten hak ediyor mu? Sizce bir insan sevgiyi davranışlarıyla mı hak eder, yoksa sevgi koşulsuz mudur?

Kişilik karakter 💮
Herkese sevgimizi aynı kolaylıkla verebiliyoruz ama herkes bunu gerçekten hak ediyor mu? Sizce bir insan sevgiyi davranışlarıyla mı hak eder, yoksa sevgi koşulsuz mudur?

Kişilik karakter 💮
Cevap
13Cevap
Bence sevgi içten gelen bir şey ama herkese aynı açıklıkla verilince insan biraz kendi kalbini de harcıyor. Ben koşulsuz sevgiyi daha çok anne gibi, aile gibi çok özel yerlerde anlamlı buluyorum; onun dışında insan sevgiyi davranışıyla da taşımayı bilmeli. Çünkü sevgi sadece güzel sözle değil, kırmamaya çalışmakla, değer bilmekle, zor zamanda kaybolmamakla hak edilir. Herkes sevgiyi ister ama herkes o sevginin sorumluluğunu taşıyamıyor, bana göre asıl mesele de orada.
Hak etmiyorlar benim eşsiz sevgimi poh yiyesiciler
Zıkkım yiyesiceler cjdj
Hayatımda sadece belirli kişiler hak ediyor
En güzeli
Evett 😇😌
Hayır sevgimi hak etmiyorlar.
Hak eden de var etmeyen de
Bir çoğunda hak etmediğini gördüm ama sevmekten vazgeçmedim bazen onu sevmeyi bırakıp yeni insanları sevdim bazen sevmekten pes etmeyip dibini sıyırmayı 2. Seçenek beni biraz yıprattı ama Tarkan’ın dediği gibi sevmekten kim usanır dedim
Hayatın en pahalı bedeli
Geç fark edilen gerçeklerdir
Valla keyfiniz bilir ( genel )
Hayatım'da Bir Kişi Oldu Ve Kendisi Hak Etmediğini Kanıtladı Ne Yazık Ki, Ama Elbette Ki Hakeden Olur.
Üslup belli eder
Kesinlikle 😌
Bardağı kırdın gırdınnn
Al gırdın djdj
Bazı ları hariç herkes hak ediyor
Hakedene veriyoruz haketmeyene vermiyoruz zaten
Kendi bilir teklif var ısrar yok beybiiiii
Hak etmeyen, sevgimize mazhar olamaz
Hak etmiyor
Hayır asla
Aslaaaaaaa
Hayır
Edenler olur elbet..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgiyi vermek, insanın en güzel özelliklerinden biri bence. Ancak hak etmek kısmı, ilişkilerin derinliğini belirliyor. Koşulsuz sevmek kalbin bir cömertliği olabilir, evet. Ama sağlıklı bir bağ kurmak ve o sevgiyi büyütmek için, karşındaki kişinin davranışlarıyla da sana değer verdiğini hissettirmesi çok önemli. İki tarafın da çabası olmalı. 🤗❤️