Herkese sevgimizi aynı kolaylıkla verebiliyoruz ama herkes bunu gerçekten hak ediyor mu? Sizce bir insan sevgiyi davranışlarıyla mı hak eder, yoksa sevgi koşulsuz mudur?

Kişilik karakter 💮
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Herkese sevgimizi aynı kolaylıkla verebiliyoruz ama herkes bunu gerçekten hak ediyor mu? Sizce bir insan sevgiyi davranışlarıyla mı hak eder, yoksa sevgi koşulsuz mudur?

Kişilik karakter 💮
Bence sevgi içten gelen bir şey ama herkese aynı açıklıkla verilince insan biraz kendi kalbini de harcıyor. Ben koşulsuz sevgiyi daha çok anne gibi, aile gibi çok özel yerlerde anlamlı buluyorum; onun dışında insan sevgiyi davranışıyla da taşımayı bilmeli. Çünkü sevgi sadece güzel sözle değil, kırmamaya çalışmakla, değer bilmekle, zor zamanda kaybolmamakla hak edilir. Herkes sevgiyi ister ama herkes o sevginin sorumluluğunu taşıyamıyor, bana göre asıl mesele de orada.
Bazıları evet çoğu hayır
Teşekkür ederim 🤩
Rica ederimmm
Hak etmeyen 1 veya 2 örnek vardır hayatımda. Onları da çok kısa sürede sildim zaten uzun bir süre görmediler sevgimi. O yüzden bu konuda bir keşkem yok. Çok şükür rabbime içten sevdim ve sevildim daima 🌹♥️
Çünkü kalbin senin tertemiz çok güzel bir insansın sevilmen çok normal fıstığım hep her daim hayatın boyunca mutlu ol🦋💙😍
yiaa o senin güzelliğin bir tanem, sen de hayatın boyunca hep mutlu ol 🥰✨🌹🧁💙💞♥️
Teşekkür ederim çiçeğim benim 🩷🌸🌺💐❣️❤️🔥
🫀💐💫💙💛🤍❤️
Hak etmiyorlar benim eşsiz sevgimi poh yiyesiciler
Zıkkım yiyesiceler cjdj
Geberesiciler djfj
Mersi ballıım♡
🦋💙
Sevgiyi vermek, insanın en güzel özelliklerinden biri bence. Ancak hak etmek kısmı, ilişkilerin derinliğini belirliyor. Koşulsuz sevmek kalbin bir cömertliği olabilir, evet. Ama sağlıklı bir bağ kurmak ve o sevgiyi büyütmek için, karşındaki kişinin davranışlarıyla da sana değer verdiğini hissettirmesi çok önemli. İki tarafın da çabası olmalı. 🤗❤️
Cevap
18Cevap
Sevgim ağırdır herkes haketmez ve taşıyamaz. Sevgimi haketmeyenden hiç sevilmemişçesine söker alırım...
Hak edene sevgimizi , bunu suistimal edene de yol veriyoruz
En iyisi ablam en olması gerekeni 🦋🦋
Kimisi hak eden var kimisi etmeyen var.
Hayır sevgimi hak etmiyorlar.
Hak eden de var etmeyen de
Hayatımda sadece belirli kişiler hak ediyor
En güzeli
Evett 😇😌
Bence bazı insanlar hiç hak etmiyor
Bir çoğunda hak etmediğini gördüm ama sevmekten vazgeçmedim bazen onu sevmeyi bırakıp yeni insanları sevdim bazen sevmekten pes etmeyip dibini sıyırmayı 2. Seçenek beni biraz yıprattı ama Tarkan’ın dediği gibi sevmekten kim usanır dedim
Ite it olduğunu söyleyeceksin değilse bir süre sonra kendini at zannediyor ata'da ilk günden itibaren at olduğunu hissettireceksin sağlıklı iletişimin şartı budur
Bence her şeyin dengeli olanı makbul. Zamanla kazanılan sevgi kadar güzeli yoktur. Haketmeden kazanılan sevgi fazla gelir.
Hayatın en pahalı bedeli
Geç fark edilen gerçeklerdir
Valla keyfiniz bilir ( genel )
Sevgi davranışlarla hak edilir. Kıymet bilene.
Hayatım'da Bir Kişi Oldu Ve Kendisi Hak Etmediğini Kanıtladı Ne Yazık Ki, Ama Elbette Ki Hakeden Olur.
Üslup belli eder
Kesinlikle 😌
Bardağı kırdın gırdınnn
Al gırdın djdj
Haketmeyen çok
Çok mu değerli benim sevgim
Bazı ları hariç herkes hak ediyor
Hakedene veriyoruz haketmeyene vermiyoruz zaten
Kendi bilir teklif var ısrar yok beybiiiii
Hak etmeyen, sevgimize mazhar olamaz
Hak etmiyorlar
Bencede