Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Menfaatlerin her şeyin üzerinde görüldüğü şu hayatta; sevgiyi kimse hak etmiyor. Çıkarın varsa sevdiğin olan, çıkarların ters düştüğünde ise bir anda düşmanlık beslediğin bir anlayış hakim iken kimsenin hak ettiğini zannetmiyorum.
Sistem buna zorluyor. Yetiştirilme tarzımız, realist bakış açılarımız, bunlar sevginin önündeki engeldir. Aslında benim bahsettiğin sevgi de karşılık beklentisinden azadedir. Ben birini sevdim diyelim. Peki nasıl sevdim? Bir beklentim var olduğu için.., duygularım benim onu sevmem konusunda yönlendirdiği için, onu gördüğümde mutlu oldum, onu gördüğümde heyecanlandım, onu gördüğümde hayaller kurdum, peki bunları kim için yapıyorum? Tabiiki kendim için. Şimdi ben başka birisini mi sevdim yoksa kendi duygularımı kendi hayallerimi, isteklerimi mi sevdim? O halde ben aslında kendimi seviyorum. Onu değil. Yani insan aslında sadece kendini sever, kendisinden başkasını ise sadece aracı olarak kullanır. Sevgiyi hak edenler var mı, dersen kendini ikinci plana atabilen varsa hak eder. Böyleleri var mıdır, yok mudur, bunu bilemem.
Simdi haberlerde izlemissinizdir kopegi bilerek ezen insan musvettesi de hakediyor mu?
her insan sevilmeyi hakeder diyenler. teroristler tecavüzcüler katiller de mi hakediyor yani? HAYIR her insan haketmez
Nö hak etmez. Bir tecavuzcu, bir pedofili, bir katil nasıl sevmeyi sevilmeyi hak edebilir ki
Cevap
18Cevap
Hayır her insan asla sevilmeyi hak etmez cinsiyet ayırmaksızın.!
Şimdi çıktı karşıma o yüzden cevaplamak istedim. Evet yaşanmışlıklardan dolayı öyle düşünüyorum
Biraz önce kendini gizleyip sorumu gizliden yanıtlayan kişi ben sizce ders almış mıyım? Kendimi tanıtmasam dürüst olduğumu kabul edemezdim saygılar 😊
Benim gibiler ne yazık ki hep iyi niyetinden kaybetmeye mahkumdurlar sanırım
Çokta olumsuz düşünmemek lazım. Ben gerçekten sabreden, çabalayan ve içini temiz tutan kişilerin sonunda mutlu olduğunu düşünüyorum, sadece duygusal ilişkiler için demiyorum bunu. Ama biraz fazla sabır gerekiyor. Ders almayı da bilmek lazım yoksa hayat karşımıza tekrar tekrar aynı olayları çıkarıyor bence. Bide şanssızlık çağırma hayatına.
Tavsiyelerini göz önünde bulundurup hatırlayacağım daima. Teşekkür ederim 😊
Yine olumsuz şeyler çağırdım aklıma ve kafam bulandı.!
Özledim sanırım. Özleyecek ne varsa demi?
Biz anormaliz bence yani ben öyleyim bence.! Yoksa beden özlim ki ayrılan benim.!
Maalesef öyle keşke öyle olmayaydı.
bir insan ne yüzde yüz iyi olabilir ne de yüzde yüz kötü olabilir. her insan sevilmeyi hak eder ama verilen şansları tepmişse ve tercihini kötülüklere kullanmışsa yapacak bir şey yok.
Hayır önce sevilmeyi hak edecek insan dediğin önce cidden insan mı ona bakılacak
Herkes hak etmez. Bazıları kötüdür, uğraşmayın, denemeyin bile sevmeyi.
insan denilen varlığa değer verilirse o yaratık iyice kudurur
ağzına önceden sıccan ki saygı sevgiyle kudurmasın sonra seversin
ayn
Hayır gönlüm çöplük değil değer bilmez değmez kimse sevilmez
Her canlı saf bir sevgi ile gelir dünyaya ben buna inaniyorum..
her insanın içinde tecavüzcü vatan haini şeref yoksunları da var..
hayır..
Evet, yaşayan her canlı hatta cansızlar bile sevilmeyi hak eder. Az bir süreliğine bile olsa
bazen herkes bazen kimse
sayılıy
Keşke yalnızca sevenler sevilseydi
kötü değilse hakeder
resimdeki aynı ben
sağolasın gerci kötüler hakediyomuş
kötülere değer veriliyor iyi olmak yaramıyor aslında hakeden iyiler ama tersi oluyor
maalesef
Hayır foe example ben. Allah beni unutmuş
Eder tabii.
Bazilari
Kotu caniii vicdansiz insanlar
İnsanın en temel ihtiyacı.
Sevgiyle aşkla yaratılmışsak muhakkak hakediyoruz
Her insan hak etmiyor
etmez
Hayır
Kesinlikle hayır..
bence hayir