Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. İnsanoğlu işte. Sizin aksinize, cinsiyet ayrımı yapmada söylüyorum.
Her türlü bir genelleme ve hatalı elbette.
Genel kanı ve günümüz "jungle" şartları parasız erkek güçsüz erkek olacağı için, böyle tavır içerisinde herkes.
Oysa yitirilen erdemler, güzellikler ve saflık sadece.
Tabi benimki bir ütopya olabilir ancak. Yine de binlerce yıllık öğretiden süzülen de onurlu bir yaşama ulaşma çabası. Ama bu para veya başka bir emtia ile olmayacak.
İnanın bana.
24 Yorumla- 1 ay
Ben 10%'luk bir kısım yüzünden genellemekten vazgeçmem :D
- 1 ay
Elma değilsiniz :D
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
1 ayParaya aşık değiliz ama para için kendini satanları çok gördük paraya değer veren insanlarla karşılaştık hep bundan değerli görmemiz he bide anasının babasının evinde klavyeden yazarlar ama bilmezler hiç düşmeyen biri de bilemez para değerlimi değilmi düşünce kim kalıyor yanında sadece kendin ama bu demek değilki para herşeyden önde gelir gelmez bazı şeylerin önüne geçemez kimseyi para içinde satmayız ama satanıda gördük jzjzjç
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayAtaerkil toplum yapısı erkeğe, çalışıp ailene ve kadınına bakacaksın dediğinden bu yana para hayatımızda çok önemli bir yer arz etmeye başladı ki;
Yokluğumda dağılan aileler, kanaat etmeyen kadınlar, mahcup flörtler ve hiç yaşanmamış hissettiren aşklar bırakıyor geride.
Paranın önemi kadınlar başta olmak üzere insanların bakış açılarında yatıyor.
110 Yorumla- 1 ay
Paraya tapmak zorunda değildiniz 🙄
- 1 ay
Tapmıyoruz ama gücünün de farkındayız. Sana da günaydın
- 1 ay
Size de günaydın, paranın ne gücü olacak yahu
- 1 ay
İhtiyacı olmayınca rahat konuşuyor insan
- 1 ay
Paraya herkesin ihtiyacı var ama ne aşığım paraya ne de tapıyorum dnfj
- 1 ay
Duyanda bizi secde ediyor sanır
- 1 ay
Evet :D neredeyse
- 1 ay
Bu arada paranın gücünü G63 lere atılan bakışlarda görebiliyoruz, bizim kıble yalnızca bir tane
- 1 ay
G63 başka bir olay :D onu istiyorum diye bir erkeğin eline bakmam misal gider kendimi zorlar alırım
- 1 ay
Herkes sen değil
Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Bazısıda zengin ama cimri jdjdj mezara götürücekler parayı 😀 varken harcayacaksın iki kuruşun hesabıni yapmayacak insan.
Allah harcadıkca daha çok para veriyor insana.
17 Yorumla- 1 ay
Hiç ya bu benim kafa djdj
- 1 ay
200 tl kahve ismarlayip kız parami yedi diyenler vardı twitterda jdjdj
- 1 ay
Bizim kuaföre harcadığımiz parayi bilmiyorlar😀
- 1 ay
Sadece kuaför mü :D masraf bitmez bizde bakım konusunda
- 1 ay
Yani hazırken kuaföre gidiyoruz hic bitmez masraf birde pantolon gömlek giyip 10 dakkada hazırlanmamizi bekliyorlar jdjd
- 1 ay
Çok beklerler 😅
- 1 ay
😅😅
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu gözlem sadece erkeklere özgü değil aslında. Toplumda, özellikle erkekler üzerinde, 'sağlayıcı' olma ve aileye bakma gibi büyük bir beklenti var. Bu durum bazen maddi güce aşırı anlam yüklemelerine neden olabiliyor. Güven ve gelecek kaygısı da bunda rol oynayabilir. Hepimiz farklı yollardan huzur arıyoruz. 🌱☀️ Unutma, bu sadece bir bakış açısı. 💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
u 1 ayErkekler kadar para göz kadınlarda var. Rabbim bunlardan korusun bizleri...
22 Yorumla- 1 ay
Amin 🌸
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 ayLütfen genelleme yapmayalım parayada aşık değilim insanlarada
16 Yorumla- 1 ay
+/-10%'luk bir kısım için genellemekten çekinmem djfj
- 1 ay
O zaman ben dünyalı değilim ben uzaklıyım
- 1 ay
Noldu bea
- 1 ay
bir şey olmadı herkesle aynı olmamak için başka gezegene gidiyorum
- 1 ay
😂😂
- 1 ay
Bir istediğin olursa çekinme
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
m 1 ayKadınlar parayı daha çok seviyor sanıyorlar oysa ki tek istediğimiz karakter.
14 Yorumla- 1 ay
Karakter ucuz demek ki tenezzül etmiyorlar
- 1 ay
Hepsi için demiyorum ama param var tamam daha fazlasına gerek duymuyorlar bence
- 1 ay
Tabii var öyle tek tük djf
- 1 ay
Ama tek tük djdjd
- Kişilik & Karakter konusunda 208,2b cevap paylaştı.
u 1 ayKadınlar paraya tapar. erkekleri bilemem.
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayKadınların isteklerini karşılamak için 😅😅
10 Yorumla
1 ayErlekler doğası gereği güçlü olmak ister ve aslında zorundadır. Çğnlü ladınlar güçtem hoşlanır, günümüz kadınlsrının güçten anladıpı ise maalesef para olmuştur, o yüzdem bir çok erkek para sshibi olmayı istemektedir
25 Yorumla- 1 ay
Hayır güçten kastettiğimi para değil 🤦🏼♀️
- 1 ay
Sen istisna olabilirsin aöa çevrendeki kızların algıdına bir bak
- 1 ay
Bence birkaç kendini bilmez yüzünden bu tür düşünceler hakim
- 1 ay
kızların %10'u için genelleme yapmaktan çekinmem çoğu kız erkeklere yaptığın genellemeyle aynı şekilde paraya bakıyor
- 1 ay
Hayır, bizim cinsimizde taş çatlasın 30%'luk kısım :D
- Kişilik & Karakter konusunda 630 cevap paylaştı.
1 aybeni bilen biliyor en başta Allah içimi biliyor hiç para göz değilim, para göz olmuş olsaydım şimdi nelerim vardı neler, yeri geldiği zaman tutarım yeri geldiğinde hoşuma ne gidiyorsa alırım hiç acımam, ama aynı şekil para göz kadınlarda var, kısaca üzücü bir durum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 16,4b cevap paylaştı. Daha geçenlerde arabama bakım yaptırarak gerekli parça ve işçilik için 24000 tl harcadım ama gözüme bile gelmedi 😅 Fakat para kolay da kazanılmıyor yani zorlu günler için bir teminat kimisi için de
16 Yorumla- 1 ay
Geçmişler olsun paraya tapan erkekler var
- 1 ay
Vay anasını :D
- 1 ay
Tabii bonkörler deme öyle djfj
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 aySonunda bu soruyu erkeklere soran çıktı 🥰👏🏾
hep kadınları paragöz gösteren erkekler cavplasın
13 Yorumla- 1 ay
İyi ettim onu dimi :D
- 1 ay
Helal sana 🥰
- 1 ay
😌♡
Erkeklerin çoğu cimri ya bazısı da evlenene kadar gösterir parasını sonra kapar kesenin ağzını onlar kendilerine paragöz :)
12 Yorumla- 1 ay
Tabii karısına para yedirmesinler aman
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayKarakter, zeka, tip eksikse para peşinde gezmeye odaklanıyolar. Eksikliklerini bir yerden kapatmaları lazım zavallıların
11 Yorumla- 1 ay
🤝
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 aySüper seçmeleri seni yanıltmasın. Bir çok erkek bakmaz. Bakanlar denk geldiyse senin şanssızlığın
15 Yorumla- 1 ay
Neye bakmaz
- 1 ay
Paraya bakmaz
- 1 ay
Bakar bakar
- 1 ay
Sen şanssızsın, kesin.
- 1 ay
Kesin net jddj
Kendilerini daha güvende hissettikleri için sanırım, ya da bir kadına aşık olmayı beceremedileri içinde olabilir ksjs
14 Yorumla- 1 ay
Kadın paraya düşüyor sandıkları için sjdjs
- 1 ay
Bunu kim ortaya attıysa zaten sjd
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günümüzde kadınların paraya daha bir aşık olduğunu bilmeyen yoktur. Ama sorsan hepsi melektir.
25 Yorumla- 1 ay
Bu doğru değil kumar bağımlısı olan biz değiliz misal
- 1 ay
Öyle olmaz füze atsaydın reis tespit gibi tespit👏👏
- 1 ay
O bedenlere para harcayan da sizin cinsiniz
- Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.
1 aypazaya aşık değiliz ama
parasız biriey yapılmıyor paraya mecburuz diyelim11 Yorumla- 1 ay
Herkes mecbur 🙄 ama tapanlar da var
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 ayErkekler paranın kopegı olur.
Adamlar ise çok parayı eşini , çocuk ya da çocuklarını , anasını babasını rahat ettirmek için ister. Çoğu adamın hayalidir anasına ev almak , babasına araba almak , eşini çocuklarını krallar gibi yaşatmak10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 536 cevap paylaştı.
s 1 ayPara çok şeydir ama her şey değildir. Güç olarak görüldüğünden onlar da öyle.
17 Yorumla- 1 ay
Tamam profesörüm dkd
- 1 ay
Ben bakan amaağğğğ NATO’ya katılmadığım için hep bunlar asks
- 1 ay
Seni çağırmadılar mı vay hainler
- 1 ay
Bir Trump’ın kızı bir de beni almadılar içeri adjs
- 1 ay
Adam şahsi tuvaletini getirmiş ya sjdjsja
- 1 ay
Güvenemiyor adam adksj
- 1 ay
Kızı gelip dna örneği almasın istiyo jsdjjs
Kişilik & Karakter konusunda 387 cevap paylaştı. Birkaç bin tl verirseniz sebebini açıklarım, bedavaya soru cevaplayamam =//
11 Yorumla- 1 ay
Ahaha yok artık
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kadınlardan daha güzel bir şey bulunca tutulduk hemen 😄
15 Yorumla- 1 ay
Yuh be yuh
- 1 ay
Paragöz ya
- 1 ay
Evet paragöz Mario fjfj
- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
1 ayKadınlar daha aşık olduğu için 😅 nihayetinde yine her şey kadınlar için
112 Yorumla- 1 ay
Değil yahu kadınlar için değil.. kendi cinsinizle rekabet halindesiniz siz
- 1 ay
Yok yok hepsi kadınlar için. Erkekler birbirini para konusunda ezmezler hatta zengin olan fakir olanı incitmemek için hesap ödeme işlemini bile raconuna göre yapar. Çok para çoğu kadının gözünde başlı başına itibar sebebidir. Hatta bazen kötü özelliklerini bile görmezden gelmelerini bile sağlar. Çoğu kadın diyerek genellemeden kaçtım, istisnalar saldırmasın lütfen 🫢
- 1 ay
Asıl istisna kadınlar öyledir. 😒
- 1 ay
Tabii ki öyle yani geneli iyidir, birkaç istisna kötü kadın var pardon ben yanlış söyledim. Özellikle sosyetik olanlar en mükemmeledir 😒
- 1 ay
Kadınların gözünde değil erkeklerin gözünde itibar sebebi. Siz kendi içinizde yarış içindesiniz yahu babamdan biliyorum amcamlara inat az borca sürüklemedi bizi sjfjd
- 1 ay
Erkekler maddi açıdan her zaman birbirini destekler ve rencide etmez. Parasız erkeği annesi sevsin diye bir kadın atasözü bile var yahu shfkfjk aile içi olaylar istisnadır. Özellikle teyze dayı olaylarında erkekler genelde tüm malları çökmek ister bu neredeyse her ailede böyle. Ama bizde değil, niye biliyor musun? Çok şükür dedelerimiz kavga etmeyelim diye hiçbirimize hiçbir bok bırakmamış shfkdhfkfjfk
- 1 ay
Erkekler mi rencide etmez birbirini sjdjs
- 1 ay
Arkadaşlar etmez evet. Erkeklerin en büyük kırmızı çizgisidir bu. Erkek raconu bu boş ver seni istisna tuttum zaten ya kavga etmesene ulu orta kapışıp ne zamandır yenilmiyordum zaten sana sjfkfjfk 😒😒
- 1 ay
Var ya çok hainler dedeler bir şey bırakırken bile yaşarken pay etmiyor sonra olaylar karışıyor :D erkekler çok hain.
- 1 ay
Aslında anında herkesin payı belli ama dayılar amcalar mal erkeğin hakkıdır ilkelliğinde olduğu için mecbur kadın tarafı mahkeme yoluna gitmek zorunda kalıyor ve süreç oluyor. Ah be dedelerim bee İstanbul'dan bir sürü arsa bıraksaydınız da adil bir şekilde tüm kadın kuzenlerimle paylaşsaydım ahaha 😂
- 1 ay
Hava atamadı dedesi senin yüzünden aşk olsun sjdjd
- 1 ay
Dhfkfjk ya sus ne havası ben totom rahat etsin, ileride kendim de hayatımdaki kişi de rahat etsim diye kızdım dedeme hahaha resmen karetta karetta gibi yumurtadam çıkıp doğaya salıp doğuştan itibaren hayat mücadelesi vermemizi beklemişler 😂
Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Para en azindan yardımcı oluyor kadın hayatı daha çok zorlaştırıyor ondan kesin sjfjg
114 Yorumla- 1 ay
Biz hayatı çok kolaylaştırıyoruz
- 1 ay
Aha bu evren :D
- 1 ay
Doğrulara gözlerimizi açalım pls? Kadınlar her alanda hayatı kolaylaştırıyor bu net
- 1 ay
Tamam azıcık bir kısmımız işe yaramıyor diye tüm kadınları kattırmam teze 😂
- 1 ay
Hayır annelerimiz, bacılarımız, teyzelerimiz hele ninelerimiz.. sonra da şu bu o :D eğri otur doğru konuş, kadınlar çok çok kolaylaştırıyor hayatı
- 1 ay
Tabii eski manitalarından bahsetmiyoruz burada sjfja ne bu kin bu öfke
- 1 ay
Hee tamam :D
Kadın o gün regldir, sen 12 saat çalışırsın vakit yaratıp 1 saatini ona ayırırsın uykundan kısıp, o neden 2 saat değil diyip bırakır.
Fakat kapının önüne koyacağım bmw nerede bıraktıysam orada bekler keenks10 YorumlaKadınlar neden paralı erkek kovalar soruyu yanlış sormuşsun
13 Yorumla- 1 ay
Hayır ya
- 1 ay
Yok öyle, sorduğum şekilde doğru
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar paraya aşık olduğu için, para kadını çektiği için erkeklerde paraya aşık olmaya başladı.
14 Yorumla- 1 ay
Yoo
- 1 ay
Değil 🙄
Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı. Kadına aşık olamadıkları için aşkı bir yerde tatmak istiyorlar 🤣🤣
13 Yorumla- 1 ay
Onu beceremez onlar jssj
- 1 ay
Bizler daha sevilesiyiz halbuki
Para arkandan iş çevirmez, aldatmaz, güçtür, erkeklere muazzam bir güç verir , itibarın artar, herkes laf almaya çalışır
şu an şunu net olarak söylerim
Allah ın yapamadığını yapar
Gelecekte bilemem
Allah bir atak yaparsa denge değişe bilir
07 Yorumla- 1 ay
Tövbe estağfurullah
- 1 ay
Sana bunu kanıtlarım
Diyelim her hangi kaza vb olay dolayısla bir uzvunu kaybetsen kol, bacak
(Bizden uzak olsun)
Ne kadar dua edersen et, kur an oku vs o uzvun yeniden çıkmıyor
Ama paran varsa o kopan uzvun yerine bir mekanik uzvunu satın alıp kullanırsın kol, bacak vb
Şimdi söyle haklı mıyım? - 1 ay
Değilsin ama yorulacağım muhtemelen sana doğrusunu anlatırken
- 1 ay
Farklı bakış acılarını severim, zaman değerlidir
Lakin sana şunu söyliyeyim
Bu bilgi seni 25 yıl ileri atar
Bir yaratıcı var ona katılıyorum
Lakin bize ögretilenler çok farklı
Allah insanların paralarını, emeklerini sömürmek için uydurulmuş bir puttur.
Bunu herkesden duyamazsın
Benim gibi düşünen insanlar ile çok nadir karşılaşırsın - 1 ay
Hiç bu muhabbete girmek istemiyorum ya, fakat kısaca şöyle; bir uzvunu kaybeden kişinin duası, fizik kurallarını ortadan kaldırmak için değil; sabır, güç ve imkan bulabilmesi içindir. Mekanik uzuv yapılabilmesi de insan aklına ve ilmine verilen kabiliyet sayesinde mümkündür.
Ayrıca "paran varsa yaptırırsın" diyorsun. Ben de derim ki; Allah dilemezse o paraya, o teknolojiye veya o tedaviye ulaşma imkanın bile olmaz. İnsan sebeplere sarılır, sonucu ise Allah'ın takdirine bırakır.
Mersi iyi günler. - 1 ay
Ok bye
- Kişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı.
1 ayErkekler paraya aşık degil erkekler sevdiklerini iyi yaşatmanın mücadelesinde insanlara muhtaç olmama mücadelesinde yeri gelince sağlıkları pahasına yeri gelince canı pahasına çalışıyorlar böyle bir genelleme yapmak çok acımasızca
10 Yorumla
1 ayben bunu bilimsel sekilde ostrojen hormonunun erkeklerde artmasi sebebiyle diyecegim cunku eskiden kadinlar paraya bakar erkeklerde para sacar guc gosterirdi simdi herkes kadin olmaya calisiyor gucsuzlugunu akillilik saniyor asla katilmiyorum kadin bakilmasi gereken ozen gerektiren gerek parayla gerek sevgiyle ilgi verilmesi gereken bir cicektir erkek ise ona bakmakla hukumlu gardiyandir
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 ayAdam olamayanlar para ile her seye sahip olabileceklerini zannettikleri icin paraya aşık
Her kadini elde etme düşüncesi vs
Kendi kiz kardeslerini her zengin sslktiği icin kafa oraya calisiyor kusura bakmayın şimdiden10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek için PARA demek GÜÇ demektir. Her şeyi satın alabilen bir adam çok güçlüdür.
Para bunun için çok önemlidir, bir çok kapıyı açar, Kel bile olsan en güzelini alırsın. Yeterli mi?10 Yorumla
1 ayErkekler öyle mi. Yok canım. Bence öyle değildir. Hiç paraya tapmadım. Para için yalakalık yapmadım. Helali olsun diye uğraştım. Şimdide iyi durumdayım. Para için karakter satılmaz.
10 YorumlaBence bu sadece erkeklerle ilgili bi durum değil. herkes maddi olarak rahat olmak istiyo çünkü para birçok derdi tamamen çözmese de hayatı ciddi anlamda kolaylaştırıyo. bazı insanlar için para başarı göstergesi oluyo bazıları için de güvence. o yüzden erkekler paraya aşık demekten çok herkesin parayla kurduğu ilişki farklı diye düşünüyorum
10 Yorumla
1 ayParaya aşık değiliz... Ama para olmazsa tüyleri yolunmuş horoz gibi oluruz 😀😀😀
10 Yorumla
1 ayErkekler değil, bence kadınlar paraya erkekler kadınlara aşık gerçi günümüzde bir çok erkek kadın olmaya aşık ama
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayAhahha erkekler mi kadinlar mi paraya asik belli
111 Yorumla- 1 ay
Evet belli:; erkekler
Cevap sahibi1 ayYok yok parasiz kadin sevgili bulur da hic parasi olmayan erkek asiri iyi tipi yoksa kiz bulamaz o yuzden kadinlar bakar paraya 😃
- 1 ay
Hiç parası olmayan erkek mi olur? 🤦🏼♀️
Cevap sahibi1 ayAl iste 😭😔
- 1 ay
Soruya cevap? Bence olmamalı 🤦🏼♀️
Cevap sahibi1 ayEv isi bilmeyen kadin da cok oyle kadin oluyorsa parasiz erkek de olur ya da erkekler gibi parasiz kadin da olmaz?
- 1 ay
Ev işi ile bunu karşılaştırmak da acayip mantıklı cidden, tebrik ederim ddj
Cevap sahibi1 ayAtaerkil dusuncede misin sen ya ataerkil derdi erkek dediginin parasi olcak diye bize zorunluluk var da size yok mu saniyorsun dnnjdjf
- 1 ay
Hee benim mağaramda kanunlar böyle. Parasız erkek işsiz güçsüz sorumluluk sahibi değildir. Kimse ona zengin olmalı demiyor ama kendini geçindirecek paraya sahip olmalı.
Cevap sahibi1 ayHeee heeee aynen
- 1 ay
Ok bye
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 aysoruyu ters sormuşsun :D sitedeki para sorularının cogunu kızlar soruyor
110 Yorumla- 1 ay
Tamam ya işte
- 1 ay
erkekler paraya aşık değil :D
- 1 ay
Aşık tapıyorlar
- 1 ay
hiç görmedim duymadım. kadınlarla karıştırıyorsun
- 1 ay
Biz gördük duyduk djdj
- 1 ay
bin erkekte 2 tane duymuşsun bi kadında 999 duyduk biz hergün burada zengin koca soruları erkekler sormuyor :D
- 1 ay
Tabii erkekler de zengin kadın istiyor
- 1 ay
hiç bi erkek zengin kız kadın peşinde koşmaz bazı üç beş istisna haric onlarda asalak gibi yaşayan erkekler. zengin kadın isteyen bi soru göster merak ettim :D
- 1 ay
Denk gelirsem bir daha gösteririm kdfj
- 1 ay
Gelırsen 🤣
Paraya değil de güce aşıklar. Güce sahip olmanın yolu da paradan geçiyor.
10 YorumlaKızlar daha çok paragöz fakat evet erkekler de artık eskisi gibi değil
10 Yorumla
1 ayKadinlar neden para harcamayi seviyorsa erkek de para kazanmayı seviyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Kalitesiz kadınlara para yedirmemek paragözlülük oluyorsa, yaşasın paragözlü olmak ✌️
10 Yorumla
1 aySadece erkekler değil kadınlarda böyle, her karakteri bir bardağa sığdırmak doğru değil.
10 Yorumla
1 ayOylemiymis benim niye haberim yok zere kadar önem vermem kağıt parsı sonucta
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 301 cevap paylaştı.
1 ayBiz paragöz değiliz, bizi enayi yerine koyamayanlar bize cimri diyor sadece.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 ayBende aşığım 😂 sadece erkekler değil herkes aşık 😂
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 ayPara sadece bir araç , huzur mutluluk sağlık vb gibi şeylere temin etmeye yarıyor
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı.
1 ayo erkekleri bilmem ama ben zekaya saygı duyarım
10 Yorumla Paraya aşık değiliz. Ancak sevdiğim insan için bir şeylerim daha çok olsun isterim. Mesela çalışmak istemez ise çalışmasın. Bir şey istediğinde çok düşünmesin. Zorlanmadan ulaşabilsin diye isterim. Yoksa elbette her şey para demek değil.
10 Yorumla
1 ayit kadar değerin olmaz paran olmaz ise o yüzden para en büyük güçtür
16 Yorumla- 1 ay
Paralı erkek eşittir güç mü? Saçma.
- 1 ay
yok tam öyle değilde hani derler ya aşk olunca samanlık seyran olur diye aslında hayat zindan olur sözün geçmez itibarın olmaz oda işkenceye döner ve biter parayıda yokluğuda aşkıda ihnetide görmüş biri olarak yazdım
- 1 ay
Hayır ya, aşk yoktur orada o zaman
- 1 ay
Yahu parasız aşk olmaz, buna sen cidden inanıyor musun? Kendimden örnek vereyim: Ben esprili, şen şakak, dünya yansa bile skmde bile olmayan, asla kaprisi, kuruntusu ve olumsuzluğu olmayan biriyim. Buna rağmen parasız aşkı uygulamalı olarak yaşadım, bitti gitti. Kaldı ki, bizim tarafta erkeklerin yüzde 90'ı kaprisli, kuruntulu, stresli ve panikli... Gerisini sen düşün!
- 1 ay
zaten aşkı besleyen ilk para sonra vicdan sonra espirili yapıdır
- 1 ay
Yanlış seçim 🙄 aşk değilmiş işte
- Kişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı.
1 aytanıştığımız 10 kadının 9unun derdi para yemek çünkü. bizde sakınıyoruz artık
10 Yorumla
1 ayCiddi ciddi soryonmu bunu? Kadınlarımız sağolsun. Onları memnun edebilmek için şart
12 Yorumla- 1 ay
Evet gayet ciddiydim sorarken
- 1 ay
Neyse cevabı verdim. Sayenizde
1 ayekonomi battıkça paraya olan ihtiyaç arttı paraya olan ihtiyaç arttıkça erkeklere daha çok yük bindi genelde aileye erkek bakar dusuncesinden dolayı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBen de parayi severim 😄 parayi herkes sever
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayaşk karın doyurmuyor ne demiş şair bizde bilirdik sevgiliye çiçek almasını lakin aç idik yedik çiçek parasını:d
123 Yorumla- 1 ay
Çiçek almaya para var ama yemeyi tercih etmiş şair
Cevap sahibi1 aykadınlara çiçek vermek hakaret bence kendileri zaten çiçek gibi
- 1 ay
Bu şair de lafı dolandırıyor jddj
Cevap sahibi1 aybizde böyle lafı dolandırıp gediğind oturuyoruz memnun edemedik mi seni:d
Cevap sahibi1 aygediğine oturtuyoruz
- 1 ay
Memnuniyetsiz mi diyon bana
Cevap sahibi1 aydemiş olsam ya da olmasam başıma gelecekleri bileyimde ona göre söylücem
- 1 ay
Her türlü bittin sen
Cevap sahibi1 ayhuysuz anına denk geldik yine ne şanssız adamım
- 1 ay
Ahaha hep böyleyim 😬😬
Cevap sahibi1 aysanki bilmiyorum öyle olduğunu daha neler biliyorumda bende kalsın:d
- 1 ay
Hadi oradan djd
Cevap sahibi1 aybu aralar mesaj kutunu açık yakalayamıyorum😒
- 1 ay
Kitledim anahtarı yuttum 🤣
Cevap sahibi1 ayserzenişim içimde saklı illa açık yakalarım o zaman haksız engellenmenin hesabını soracam:d
- 1 ay
Haksız değilmiş 🤣
Cevap sahibi1 ayherşeyi geç bana nasıl kıydın vicdansız karı neyse şimdi yine engellenmeyelim
- 1 ay
Yırtarım lan ağzını
Cevap sahibi1 aysakin ol soruma gelsene senide shipleyeyim biriyle
- 1 ay
Ben shiplenmem olm de haydee
Cevap sahibi1 ayyorumumu sil seninlede konuşulmaya gelmiyor
- 1 ay
Zaten gizlemişsin korkak sjfjs
Cevap sahibi1 aysenin şerrinden koruyorum kendimi
Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlar parayı sevdiği içindir
12 Yorumla- 1 ay
Hayır konu kadınlar değil djf
1 ayErkekler paralı kadın istiyor artık
15 Yorumla- 1 ay
Evet niye acaba
- 1 ay
Sevmeye çalışmıyorlar da ondan. Kalpsizler
- 1 ay
Katılıyorum, parayla satın alabildikleri sevgilere yönelmeye devam etsinler. Bakalım kim kazanacak
- 1 ay
Günü birlik ilişkilerle anlık zevk alırlar başka bişey olacağı yok. Parası olanı da parası bitene kadar yanında tutacak gözü yine dışarı da olacak aksi mümkün değil
- 1 ay
Aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayParaya aşık olmayan yokki ahaha
16 Yorumla- 1 ay
Tapmıyoruz yahu djd
- 1 ay
Aşıkız aşıkkk 😃 para araç ama seviyoruz ne yalan diyim, tapma yoğg ahaha
- 1 ay
Severiz tabii 😏
- 1 ay
Tabii aşk 🌹
- 1 ay
Muaahh♥️
- 1 ay
😘 ohh
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayParasız hiçbişi olmuyor ki
12 Yorumla- 1 ay
Oliii tabi ne demek olmii
- 1 ay
Olmii gerçekçi olalım lütfen
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 ayCeplerinden başka neleri var ki :D
11 Yorumla- 1 ay
Doğru 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 ayKadınlar diye biliyorduk ama:d
11 Yorumla- 1 ay
Yanlış biliyorsunuz djjd
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kazanması zor da ondan 😄
12 Yorumla- 1 ay
Kazanması zor olan şeyleri seviyorlar dimii
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı