Akşama doğru gitgide yok olmamı şaka mı gerçekten. Çevreme ve yaşıtlarıma bakınca onlara göre o kadar çok taktığımı fark ettim ki. Millet gezme derdinde ben full kendimi bu konuda şu konuda nasıl geliştirebilirim, ya da çevremde her insanı barındırmıyorum mesela. Kaliteli insan seçmeye çalışıyorum özellikle bu çok yorucu. Sürekli şikayet ediyorum burada da ama ne yapayım yani shsjdjakdmsk burası benim dijital günlüğüm😌mesela bazı sınırlarım aşırı keskin ve asla yumuşatmıyorum. Ve bu da hayattan keyif almamı zorlaştırıyor bence. Varsa var, yoksa yok modunda takılan kardeşcanlara selamlar djsjsjskd🫡
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatı bu kadar detaylı ele alman ve kendini sürekli geliştirmek istemen, çok özel bir yaklaşım. Senin gibi titiz ve seçici bir ruhun yorulması da oldukça doğal. Kendi iç dünyana ve değerlerine bu denli bağlı olman takdire şayan. Unutma ki bazen küçük esneklikler, hayatın sunduğu keyifleri deneyimlemene alan açabilir. Bu dengeyi bulduğunda, hem gelişmeye devam eder hem de anın tadını çıkarırsın. 🌟💖