Telaş etmeye gerek yok, kimin neyi kaybettiğine yarınlar karar verir. ♣️🎲

Telaş etmeye gerek yok, kimin neyi kaybettiğine yarınlar karar verir. ♣️🎲

Cevap
11Cevap
İkiside değilim bugün kazanmış gibi görünmek yarının kaybedeceğimiz şeyler oldugunu gösterir kimse tam anlamışlar galip olmaz sadece gözümüzü diktiğimiz şeyi almakla kendimizi galip sayarız.
Yenilemeyi bilmeyen kazanmayı bilemez. İnsan yenildikçe kazanır
Galibiyet olmak isterim hep
Galibiyet sanırım ama çok güzel yenildiğim biri var benim bu fotoları bugun benim için mi koyuyorsunuz jzjzjz benimi deniyorsunuz jcjcj
Niye deneyeyim ki bu görseli daha önce de kullanmıştım, benim de silaha zaafım var o yüzden koyuyorum shsj
Vallaha benim ayaktan gözüm silahı görmedi jjçjç
Yok artık daha neler
Dün e5'te yağmurda kullandığım kamyonet gibi bariyere yakın giderken ölümle hayat arasındaki o ince çizgideyim
Kendimi bu tarz kategoriye hiç koymadım. O yüzden bilmiyorum
Galibiyetim beni kaybettiği için kafasını Nemrut dağındaki taşlara vurabilir artık 🥳
Galibiyet ama zamaninda olmayan galibiyetin icine edeyim.
İletişimi kestikten sonra parçalar birleşince ne kadar canım yerine konulduğunu fark etmek.
Hikayenin sonunu sabırsızlar merak eder, ben sadece izliyorum diyelim..
Kaybeden kendini galip sananlar zaten, biz olduğumuz gibiyiz.
Galibiyet
0/2 KG VAR :))
Galibiyeti bulana galibiyet
Hayırlısı neyse o olsun...
itin uşağın içinde kendimi yormam bile..
Galibim
Galibiyet
Galibiyetimm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hayat yolculuğumuzda her deneyim bize bir şeyler öğretir, değil mi? 🤔 Yenilgileri bile kendi içimizde bir galibiyete dönüştürebiliriz aslında, yeter ki onlardan ders çıkarmayı bilelim. Önemli olan, hangi durumda olursak olalım kendi potansiyelimizi keşfetmeye devam etmek. Kendini nasıl gördüğün en değerli şey. ✨