İş hayatında arkadaşlık, sevgi ilişkisinde ciddiyet var
Sokakta tanışılan erkeklerde kullanma eğiliminde, ciddi niyet aramıyor karşı taraf
Bu neden böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş hayatında arkadaşlık, sevgi ilişkisinde ciddiyet var
Sokakta tanışılan erkeklerde kullanma eğiliminde, ciddi niyet aramıyor karşı taraf
Bu neden böyle
Mevzu iş hayatı değil aslında Yarın o kişiyle yeniden yuzyuze olma durumu. En saçma en sapkin hareketi yaparsın. Karşı taraf hoşlanabilir ya da seni aptal bulabilir. Saygısız bulabilir buna karşı sert tepki verebilir. Hiç tanımadığın insanda ben buyum kardeşim. Begenmiuorsan gidiyorum. Denir. Ama aynı işyerindeki kişiye gitmek de çare degil yarın yine göreceksin de. Mesela aynı binada oturdugun erkek de aynı şekil ciddi durur
herkese veren kadında binada birine verecekse kendini daha agirdan alır sanki ilkmiş gibi
isteklerine cevap alamadığında o kişiyle ilişiğin kesiliyorsa fütursuz isteklerde kişiler bulunabilir. İsteklerine
cevap alamadiginda o kişiyi görmeye devam eden kisilerde daha tutarlı mantıklı belli bir etik değerler içinde isteklerini sunar.
Valla o konudada bahtsızım işyerinde kız yok olsa hiç sıkıntı değil surıca o işyeri veya sokağa göre değişir şimdi efendi düzgün bir erkek geldiğindede size yazıldığında muhtemelen reddediyorsunuzdur ama diğer türlüsü geldğinde illaki etkileniyosunuzdur o etkilendiğiniz kişi aslında sizin karanlık yüzünüz
geleceğini planladığı öevre her zaman çok büyük bş faktör. aynı çevrede bozuk oeler de oluyor ama genel olarak gözü dışarda olanlar hep etrafta kız görebileceği yerlerde takılıyorlar. dikkat çekmek isteyenler hep bozuk oluyor.
Bu gözlemin oldukça yaygın bir bakış açısını yansıtıyor. İş hayatında insanlar genellikle ortak hedefler ve uzun vadeli ilişkiler kurma eğilimindedir, bu da iletişimi daha resmi ve ciddi bir boyuta taşıyabilir. Sosyal ortamlarda ise beklentiler daha anlık ve yüzeysel olabilir, bu da niyetlerin farklılaşmasına neden olur. Her iki durumda da insanları tanımaya zaman ayırmak önemlidir. 🤔 İlişkilerin derinliği tanışma yerine değil, niyet ve davranışlara bağlıdır.
Cevap
9Cevap
Sokakta karşılaştığın olsa oda olur olmasa da kafasında , iş yerinde her gün yüz yüze geleceği için ona cesaret de edemiyordur istese bile
iş dünyasının ciddiyeti yansıyor ve sonuçları da var ondan koyvermiyorlar
Bunun psikolojik detayları var is ortamındaki adamın sakladığı ic ruhu da olabilir önce güven kazanma mantığı disarida tanışma nin amacı direkt yatak olabilir
Eşim işe başlamıştı ama o ciddiyet gram yoktu çalıştığı yerde kişide bugün ayrılacak işten
İş tekiyle her gün katşılasıyorsun o ciddiyet ordan geliyor
İş yerinde rezil edersim diye
Her türlüsü her yerde ben ayırmam bu şekilde
İyi çıkmayan çok
Seni çok üzmüşler bell ne yaşadım,
Yaş kaç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?