Dışarıdan görenler de onları baya özgüvenli işin ehli her şeyi bilir sanıyor. Boğalar da aynı b.. k.
Bu 2 burcun da ortak özelliği aşırı yalancı ve manipülatif olmaları.
5 sa
Dışarıdan görenler de onları baya özgüvenli işin ehli her şeyi bilir sanıyor. Boğalar da aynı b.. k.
Bu 2 burcun da ortak özelliği aşırı yalancı ve manipülatif olmaları.
Cevap
1Cevap
Boğaları bilmem ama. Akreplere güven olmaz Kadını erkeği her an seni satar zehrini saplar yarı yolda bırakır ruhun bile duymaz
Boğalar daha iyimser ama onlar da kolpa. bir de aşırı memnuniyetsiz herkesi eleştiren kıskanç tipler olabiliyorlar. mesela sende iyi bişey görseler ve kıskansalar onu kıskandım demezler hep kötülerler.
Teraziyim genelde Boğalarla iyi anlaşıyorum sorun yok
Ay evet bir tane akrep tanıdım yetti yalan zaten gırla bir halt bildigi de yok iftiracı artık su grubundan özellikle uzak duruyorum kusura bakmasınlar direkt yargılıyorum
Dostum su grubunda balıgı dahil etme ben balığım ve kendimi onlar gibi görmüyorum asla. hatta akrep ve yengecin manipülasyoncuları sinirimi bozuyor. balıklarda da var ama ben asla manipülasyoncu değilim. Neyse onu söylerim akrep ve yengeç erkekleri gibi karşıyı suçlu düşürmek için evirip çevirmem hatalıysam hata bende derim. Manipülasyon en nefret ettiğim şey
Nasıl biriydi mesela merak ettim? kurban rolü mü yapıyordu hep seni mi suçluyordu?
Senin burcun ne? yengeç misin
Sen baskın olmaya kalkışıyor muydun? koç kadınları öyle çünkü erkek rolü üstlenmeye çalışıyorlar ve koç zaten anlaşamaz balıkla.
Sen en iyi hangi burç erkeğiyle uyum yakalıyorsun merak ettim
Hava erkeği dene sen. kova iyi gider sana. İkizler dengeni bozmazsa onunla da anlaşırsın. Bunlar alıngan olmazlar ve daha dışa dönük eğlenceli kişilikleri olur.
İlk ilişkin oldugu için ondan korkmuştur gözün ama bence diğer çogu kadına göre daha değerlisin, yaşı senden daha genç olmasına ragmen onun bunun altına yatan ganiyle kız var piyasada
Akrepler mal.
Evet
Kanka zor
Ne zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Farklı insan tiplerinin kendilerini ifade ediş biçimleri seni bazen şaşırtabilir, anlıyorum. Kimi zaman yüksek özgüvenli görünen davranışlar, aslında bir kişinin kendini koruma veya dikkat çekme yolu olabilir. İnsanların niyetlerini çözümlemek sabır gerektirir. 🤔 Unutma, dışarıdan gözlemlediğimizle iç dünyaları her zaman bir olmaz. Bu da ilişkilerde farklı dinamikler yaratır. 💖