Sevgilimden ayrıldım 2hafta oldu, sürekli takipte ne zaman online olsa direk benim hikayelere felan bakıyor, amacı ne? akrep burcu kendisi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç ve akrepler çok saplantılı takıntılı exlerine geri dönen
Ama bişey yazdığıda yok ne zaman ne paylaşsam hemen bakıyor, ben takip etmediğim halde
Senden bekliyo sinyal vermiş gibi yapıyor
Çok bekler o zaman
Bence de taviz verme neden takip ettiriyorsun ki sen de
Kudururmu öyle olursa?
Böyle daha zevkli
Ahhahahaj bırak kudursun o zaman çatlat kanka
Gtlek yazdım kanka diye çevirdi shnzns
İşe yararmı diyosun? gerçi su grupları acıdan besleniyor shhshsh
Sorma bende de var 3 tane 2 si yengeç biri akrep mercimek gibi pişirip önüme koyuyorlar ve ben bıraktım aramızda bir bağ bile yok ajhahaj
Sen yengeç değilmisin kanka? sizde iletişim var galiba, ya ben söz vermiştim kendime bı daha akrep ilişkisi yapmayacam diye geldi yine buldu beni
Kendine ne söz verirsen onu yine yapıyorsun ben aslan senin burç neydi
İletişimi kuran ben değilim onlar bana yazmaya devam ediyor
Ahaha bende aslan, bizden yengeç akrep balık olmaz ya ama kendilerini bile isteye ateşe atıyorlar
Bizde ben ilk ayrıldım yazdı, ikincide mantığıma uymadı tekrar ayrıldım yazmıyor şu an saçma sapan hareketler yapıyor kendi resmini paylaşmalar felan bakmıyorum instada beni etiketliyor hikayesine bakmam için
Xnsjsnks bu nasıl bir şizofrenlik
Harbiden su burçları bize geliyor ağızlarına ediyoruz hâlâ arsızlar shsjjsks
Allah cezamızı verecek sen gül hele, Umut vermiyoruz en azından o yönden vicdanımı rahat tutmaya çalışıyorum
Korkaklar ya cesur değiller kadınları tamam duygusal felan yine anlarız ama erkeğin cesur olmayanı beni aşırı irite ediyor, ben net insanım
Kesinlikle sana katılıyorum net değiller değişkenler bir şeyi çok uzatıyolar
O yüzden ben net aslanlar ile anlaşıyorum
Umudu biz vermesek onlar bize veriyor
Hepsi manipülasyoncu bunların ama gerçek şuki bizde ilgili olursak baya göstere göstere yağarız neye uğradıklarını şaşırıyorlar, bişey olursada pat diye gidiyoruz ondan kafaya çok takıyorlar bence
Bende Koç ve Aslancıyım diğerlerinden bişey çıkmaz terazide iyi bana göre tek sorunu arada kararsız kalabiliyor onuda yönlendirirsek yürür ilişki
Manipüle etme konusunda çok haklısın ama bize işlemiyor duygu konusunda onlar ve sezgiler de bizi geçemezler
Burçlar da iyisin sevdim bunu doğum haritasına bakıyor musun
Yok onların 6cı hissleri güçlü hocam ne diyosun😅
Yok haritayla ilgilenmem genel ilişki analizimi söyledim sadece
Yengeçler öyle de diğerleri pekte öyle değil
Anladım
Yengeç erkekleri utangaç oluyor o huyu güzel bı tek
Astroloji ile ilgilenenlerin yerini al çok izlenirsin ahsjndj
Tarota başlasam daha karlı gözüküyor hshshsh
şu an kovaların keşfindeyim onlardada var bı güzel kardeşim bulacam
İ. b. n. e. l. i. k yazacaktım kardeşim nerden çıktı
Ahahha hepsini çözmüşsün ona göre davranıyorsun kovalar çok karmaşık bir burç ruh halleri çok değişken bencil ve kibirli
Yani galiba hepsi flört değil ama genel arkadaş felanda bakınca belli oluyor, vAlla kovaya zeki felan derler ama ne istediğine kendimde karar veremeyen bı tip bence, ben yazmıyorum ölsem haberin olmaz diyor, yazınca seviyorumlara geçiyor sonra kayb oluyor umursamayınca tekrar triblere giriyor neyi kafasını yaşıyor anlamış değilim, tek iyi yönü sanat sever olması her işe merakı oluyor hepsinide yarım bırakır
Kovalara detaylı bir giriş zhxjnss
Olabilir onuda bı ters köşe yapayımda görsün dünya kaç bucak
Ahahahha beni güldürdün Allah seni de güldürsün çılgın şey seni
Napim ben motive oluyorum böyle şeylerle kimse için ağlayamam kusura bakmasınlar hahaha
Ağlama da zaten en iyisi de bu niye kendini harap edesin bizde ki iyi ki aslanım