Konuştuğum çocukla buluşacaktık, fakat bana erteleyelim dedi, gerekçesini söyledi, ama ben baya kavga çıkardım, en sonunda bana bir durum olursa yazarsın, kendine iyi bak dedi
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerekçesi ne bilemiyorum lakin her fırsatta sıkıntı çıkaran insanlar illaki bir şeyleri istemiyordur... Herkeste böyle olmasada insanların geneli bunu taşıyor sanki... Ha sizin durumdada gerekçesine bağlı olarak bence bitirmek istiyor olabilir..
Bu durumda onun "kendine iyi bak" demesi ve iletişimde kalma sorumluluğunu sana bırakması, ilişkiye bir ara vermek istediğini gösteriyor. 💔 Belki de verdiğin tepki, onun için bardağı taşıran son damla olmuştur. Biraz zamana ihtiyacınız var gibi görünüyor. 🤔
Cevap
4Cevap
Bir kız ilgi göstermiş o da rengini değiştiriyor böyle işte
Gerekçe neydi ve buluşmadan ne kadar süre önce söyledi
Pek inandırıcı gelmedi sanki
Kesin yalan söylüyor o zaman.
Yani evli bile olabilir başkası olduğu da kesin tartışmaya bile açık değil
Benimle tam bir ay konuştu , sürekli günaydın yazardı ilgiliydi , yazın bendesin derdi , ben öğretmenim , başka şehre atandım , bana hep evlenelim derdi, bak eylüle kalmaz evleniriz görürsün derdi, sonra buluşmaya bir kaç gün kala hesabını kapattı ve erteleyelim dedi, sonra aramız bozuldu ve aramız bozulmasına rağmen hatta ben 1 aydır ona yazmıyor olmama rağmen okulların kapanacağı ve benim memlekete geleceğim hafta instagramını kapattı
Seni manipüle etmeye çalışmış anladığım kadarıyla
Hayır ekledim seni dönüş yapar mısın biraz gözünü açalım
Sen takip edersen yazabiliyorum öyle bir engel yok bu sitede
Saçma sapan niye kavga çıkarıyorsunki
İşi olabilir insanların ne var bunda sana yapılsa hoşuna gidermi düzgün davranmadıysa ayrılırsın bu kadar
Bukuşmadan önce mi istedi ne zaman istedi
Buluşmadan*
Iyy durduğun hata flörtten sevgiliden para istenmez hiç bir zaman
Uğraşmasaydın hiç ya yani haklıyken haksız duruma düşmüşsün muhtemelen uslübün yüzünden neyse boş ver gitsin artık
Bitirmek istedi bence
Bitirmek istiyor gibi
ayrıldınız artık :)
başka biri vardır. seni istemiyor.
isteme tabi. yeni biriyle öpüşmek en iyisi
:) yok artık. para isteyen karak tersizlerden zaten uzak durun. istediği anda defol demeliydin.
işine yaramıyorsun artık. para isteyen erkekten uzak durmanız lazım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?