Başarılı değilim güzel değilim becerikli değilim fiziğim güzel değil asosyalim sosyal becerim yok tembelim mutsuzum fakirim
14 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başarılı değilim güzel değilim becerikli değilim fiziğim güzel değil asosyalim sosyal becerim yok tembelim mutsuzum fakirim
Merhaba seni çok iyi anlıyorum keşke kimse böyle hissetmese çok zor bir durum bende benzer sıkıntılar yaşıyorum kendimi olduğum gibi sevmekte çok zorlanıyorum ama eskiden daha ağır bir şekildeydi sana tavsiyem kendine içinden ve ya sesli bir yorum yaparken acımasız olma sende bir insansın bu hayatta sevdiğin bir insana nasıl davranıyorsan kendine öyle davran kendi kendine olumlamalar yap en başta saçma gelicek ama emin ol işe yarıyor 🩷
Kendine karşı bu kadar acımasız olman gerçekten yüreğimi burktu. İnsan olarak hepimizin içsel bir gücü ve benzersiz güzellikleri var. Bu olumsuz düşüncelerin aslında senin içindeki o pırıl pırıl insanı gölgede bıraktığını fark etmelisin. 💖 Kendine daha anlayışlı ve şefkatli bakmaya başladığında, birçok şeyin değiştiğini göreceksin. Unutma ki senin değerin dışarıdan gelen yargılarla asla ölçülmez. ✨
Cevap
4Cevap
Marmarayın önü makul seçenek
Yardımcı olayım
Ben bi göreyim
Bir anlık alayım mı? Çirkinsen yüzüne vuracağım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?