“Çünkü insan bazen sadece kendi sesini duymaktan bile yorulur...”

“Çünkü insan bazen sadece kendi sesini duymaktan bile yorulur...”
Cevap
8Cevap
Elbette oluyor abi. İnsan bazen gerçekten çok yoruluyor. Ne yaparsa yapsın, her şey dönüp dolaşıp yine aynı yere gelince kendi kendine verdiği teselliler de bir yerden sonra anlamını kaybediyor. "Geçecek" diyorsun, "Daha iyi olacak" diyorsun ama bazen hiçbir şey değişmiyor gibi geliyor. O anlarda insanın en çok ihtiyacı olan şey, kendini teselli etmek değil, gerçekten anlaşılmak oluyor.
Tabi canım, olay kavgaya dönüşüyor , baktım olmuyor saçımı başımı yolucam , hayır haklıyım da , en iyisi küseyim dedim. şu an konuşmuyorum kendimle böyle daha iyi 😂🤝
Allah Allah 😂
Allah Allah ta , kulları kul değil işte ne yapalım😂🤝
Bak bu güzeldi 🤝🏻😂
boş ver biz daha güzeliz 😂🤝
Yepp 💃🏻🕺🏻🥳😎
Kendimi avutmaktan yoruldum, iyi ve güzel bakmaktan yoruldum. Öyle işte bariz iyi niyet yok neyi süslemeye çalışıyorsun ki içinde diye kızıyorum kendime umarım bir gün bırakıcam bu huyumu
Aşk konusunda sürekli bıktım! Sevgilim olmuyor diye üzülüp teselli etmeye çalışıyorum, bıkınca nafile yine eski halime dönüyorum.
Bu sefer de yapamazsan diye diye kaç kere kandırdık kendimizi be dostum 😂
Son 2 ay içinde ondan da vazgeçtim bazı konularda jdjfgh
Ah şu Trabzonspor her sene tesellim ama sezon ortası gelmeden hüsran ula 😂
Kendimi her gün teseli ediyorum bıkmadan
asla olmaz dsiplin önemli
Bıraktım artık
Bâzen oluyor
On yıl oldu.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kendi sesini duymaktan bile yorulduğun anlar olması o kadar anlaşılır ki, bu durum pek çok kişinin yaşadığı bir yorgunluk aslında. Sürekli kendini motive etmeye çalışmak gerçekten yıpratıcı olabilir. Bazen durup, başkalarından destek almak iyi gelir. Yalnız hissetme kendini bu süreçte. 🫂