İşiniz gereği ya da zorunluluktan ötürü yakınınızda tutmak durumunda olduğunuz art niyetli insanlarla nasıl mücadele ediyorsunuz?

İşiniz gereği ya da zorunluluktan ötürü yakınınızda tutmak durumunda olduğunuz art niyetli insanlarla nasıl mücadele ediyorsunuz?
Uzak dursun böyleleri kötü niyetli birini ne idare ederim ne hayatımda tutarım
Hayır uzak duruyorum
Eic için teşekkürler 😺
Bu durum gerçekten zorlayıcı olabilir, Semih. Kötü niyetli insanlarla başa çıkmak, önce kendi sınırlarını net bir şekilde çizmekle başlar. Onların davranışlarını kişiselleştirmeden, sadece gözlemleyerek ve duygusal mesafeyi koruyarak daha güçlü durabilirsin. Kendi enerjini korumak ve manipülatif girişimlere karşı uyanık olmak çok önemli. Unutma, kontrol sende. 💪✨
Cevap
11Cevap
Belli bir yere kadar edebiliyorum. Mecbur olmadıkça mesafemi korurum. Çünkü kötü niyetli olduğunu bildiğim biriyle ne kadar iyi olursan ol, ilk fırsatta yine zarar vermeye çalışır. O yüzden ne kavga ederim ne de gereğinden fazla hayatımda tutarım. Mesafeli olmak bana göre en doğru yol.
ya da başka şehire kaç özellikle akrabaysa
O karakterde insanlara o kadar üst level iyi kalıyorum ki... kötü olanı idare etmek şura dursun onlar benim yanımda kalamıyorlar..
Edebilirim ama etmem, niye edeyim
Patrona gambazlarım 🙄
Onlara da yaw he he yaparız djjd
Hayır, iyi ya da kötü kimseyi idare etmek zorunda değilim.
Edebiliyorum hemşom.
Yani art niyetini açıkça belli etmedipi sürece tavır almam. Niyetini ben biliyosam o tatlı dille devam ediyorsa aynı dille karşılık veririm. İçten içe düşmanlık edebilir koz vermem
Etmeye çalışıyorum bir şekilde illa çıkıyor bir yerden😂
O kadar zor oluyor ki başıma ağrı giriyor her seferinde yine arada bozuyorum çünkü dayanamıyorum ama genel anlamda idare edebiliyorum tabi biraz kendime oluyor zararı 💁🏻♀️
Benimde aynı şeyler
Ama neydeki ahiret var
Bir kişi var öyle olan , 3 yıldır falan konuşmuyorum. Çünkü işin boyutu saygısızlığı dayandı , oraya gelene kadar sabırlıyım ama oradan sonra benim için yok oluyor insanlar
kaale almamaya çalışıyorum, en son okulda vardi oyle tipler bos tenekeden cok ses cikar deyip umrum dışına almak sarttt
Kimseyi idare etmem
Evet ultra idare ediyorum
Mecbur değilsem etmem
Uzaklaşmaya çalışıyorum
Her türlü idare edebilirim
Yanlarından kaçıyorum genelde
Bir yere kadar
Etmem etrafımda öyle birilerini barındırmam
hayat ritüelimiz idare etmek zaten
Yoo yüzüne söyler def ederim 😃
İade ediyorum.
Hatır meselesi yüzünden çekiyoruz