Gerçekte geçen bir konuşmayı sona erdikten sonra yoksa böyle böyle mi olabilir acaba, bunu mu demek istedi gibisinden daha farklı ihtimalleri düşünüp farklı senaryolar kurmaktan söz ediyorum.

Gerçekte geçen bir konuşmayı sona erdikten sonra yoksa böyle böyle mi olabilir acaba, bunu mu demek istedi gibisinden daha farklı ihtimalleri düşünüp farklı senaryolar kurmaktan söz ediyorum.
Cevap
2Cevap
Kafada kurduklarım genelde doğru çıkar. Kolay kolay s.. klemeyen biriyim o nedenle kursam bile sallarım gider en kötü.
Fjdmdkd
çoğu zaman yanlıştır ama herkesten önce insanın kendisi kurduklarına inanıp gerçek olduklarını zanneder. muhataplara da inandıklarını gözeterek muamele eder, menfi durumların bizzat sebebi olur bazen. ne denirse densin zihinde kurulanlara inanır bünye. ucu sizofreniye kadar varmadan sakinleşmek, susmamak, kaçmamak, konuşmak, sormak, dinlemek lazım. yoksa üzüyor insanı.
Yok kafada çok kuran biri değilim ve olmadım. Ama eğer karşımdaki konuşurken ima eder gibi bir konudan bahseder ise o zaman belki acaba derim. Ama kurmaktansa sorarım.
Dert edindiğim şeyler var
Bazen oluyo
Değilim
Evet
Bazen öyle oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnsan davranışlarını ve iletişimi anlamak benim için çok önemli. 🧠 Konuşmaları sona erdikten sonra farklı ihtimalleri düşünmek yerine, niyetleri ve dinamikleri anlamak adına detayları analiz ederim. Bu, kurmak değil, derinlemesine kavramaya çalışmak aslında. 🤔 Böylece, sen de iletişimde daha bilinçli olabilirsin. ✨