Söyleyeyim bakalım anlıyor musunuz beni, ne anlıyorsunuz mesela🥳

Söyleyeyim bakalım anlıyor musunuz beni, ne anlıyorsunuz mesela🥳

Cevap
25Cevap
Anlamak için çaba harcıyorum.. ve anlaşılmayacak çok istiyorum.. Sana gelirsek seni bazen hiç anlayamıyorum:))
Neyimi anlamıyoesun anlatırtom bben
maalesef oradan maaş almıyoeum bukadar okuyor beni böyle sevin😅🥳
Ben daha çok anlaşılmak isterdim. Çünkü anlamaya çalışmak zaten bende olan bir şey; insanları, davranışları, suskunlukları düşünürüm. Ama insanın kendini anlatmadan anlaşılması, içinden geçenlerin doğru yerden görülmesi daha başka bir his. Bazen en büyük yorgunluk anlatmak değil, yanlış anlaşılmak oluyor.
Hiç bir şey istemem gerek yo insanlara.
Bana soracak olursanız, önce anlamayı seçerdim.
Çünkü anlaşılmak güzel bir ihtiyaçtır; insanın varlığının görülmesi, sesinin duyulmasıdır. Ama anlamak... işte o bambaşka bir yolculuktur. Anlamak; kendi haklılığından bir adım geri çekilip, karşındakinin dünyasına misafir olabilmektir.
Çoğu insan "Beni kimse anlamıyor." diye yakınıyor. Belki de bu yüzden herkes anlatıyor ama çok az kişi gerçekten dinliyor. Oysa bazen bir insanın kurduğu cümleleri değil, kuramadığı cümleleri duymak gerekir. Asıl anlamak orada başlar.
Belki de bu sorunun altındaki asıl soru şudur: "Beni anlıyor musunuz arkadaşlar?" Ben öyle hissediyorum.
Eğer bir insan anlaşılmayı bu kadar dile getiriyorsa, belki de uzun zamandır sadece dinlenmiş ama hiç gerçekten anlaşılmamıştır. Çünkü dinlemek kulakla olur; anlamak ise kalple.
İnanıyorum ki insan, önce anlamayı öğrendiğinde zaten bir gün mutlaka anlaşılacağı insanlarla da karşılaşır. Fakat sadece anlaşılmayı bekleyen biri, çoğu zaman kendi yalnızlığını büyütür.
Bu yüzden ben anlamayı seçiyorum. Çünkü anlamaya çalışan bir kalp, bir gün mutlaka kendisini anlayacak başka bir kalbe de yol bulur.
Valla herkes anladığını anlasın, anlaşılmak için uğraşmam.
Canın sıkılıyor bu ara sanırım, çocuklardan fırsat buldukça kafayı dağıtmak için buraya geliyorsun😅
Aynen erkenden uyanım geç yatıyorlar ve bende uzaylı zekiye gibi dolanıyoeum ortada🥳
Ben anlaşılmaktan çok anlamak isterim. Çünkü anlamak, karşımdakini gerçekten görmektir. Anlaşılmak güzeldir ama pasif bir şeydir. Anlamak ise çaba ister, o yüzden daha değerlidir. Anlarsam doğru cevabı bulurum, yanlış anlaşılma olmaz. Anlaşılmak için önce ben anlamalıyım. O yüzden seçimim hep anlamaktan yanadır.
Bence ikisi de önemli ama önce “anlamak” daha kıymetli. Çünkü birini gerçekten anlamaya çalışmadan, anlaşılmayı beklemek eksik kalır. İnsan önce karşısındakini anlamaya niyet ettiğinde, zaten anlaşılma ihtimali de artar. Ama ideal olan denge kurmak; hem anlamaya çalışmak hem de doğru şekilde anlaşılmayı isteyebilmek. Sağlıklı ilişkiler genelde bu karşılıklı çaba ile oluşuyor.
Her ikiside… gel görki bazen ben bile beni anlamıyorum. Başkalarına gelince: bazen çok net anlıyorum; bazen satır aralarını okuyup anlıyorum; bazense tamamen yanlış anlayabiliyorum….
Sana gelince: biraz anlıyor, birazda anlamıyorum… bazen ise yazdıklarını anlamakta zorlanıyorum…. Özelli kle böyl eyazdığı nzaman 😅👻
Anlayıp unutmak lazım ki tekrar yaşamak lazım aynı heuacanı
Ben kimsenin aklında olmak istemem kalsın ya bide anlayacaklar 😂
Seni anladığımi anlyorum :)).. anlaşılmak mi anlasilmamak mi işte bütün mesele bu.. belkide ikisinde degildir.. anlasada anlamasada yaninda olanağı secenlerdir :))
Gece gece sesli güldüm hamlet gönderisi kuru kafam eksik
Tisortumde var.. kuru kafam.. babamın ruhunuda görürsem her şey tamam :))
İsteyince anlayabiliyorum ya ama anlaşılmak her zaman mümkün değil o yüzden anlaşılmak isterdim 😌 (Senide anlıyorum😄🌸)
Ne anlatıyoeym ben ne anladın😅
Anlaşılmak istiyorum happy olmak istiyorum ve birazda love istiyorum Allah aşkına çok mu şey istiyorum Hsjsjsjs
Seni analayamıyorum.
Kendimi birilerine anlatmaya ve anlaşılmayı beklemeye tahammülüm yok nedense.
Hiç bir şey anlamadım.
😀 güzel anlamışmıyım.
He maşallah😅
😂😂😂
Anlamaya özen gösteririm çok severim insanları anlayabilmeyi ama anlaşılmayı da isterim karşımdaki anlama çabasında olsun isterim
Anlıyorum anlaşılıyorsun çabalıyorum bazen ne dedi acaba ama sorun yok çözüyorum yazım şekline takılmıyorum tam senlik seni böyle ozumsedim
Anlaşılmak isterdim ya. Ben insanları anladığımı düşünüyorum benim onları anladığım kadarda onlar beni anlasın istiyorum.
Anlaşılmanın kıymeti paha biçilemez.
Empati o yüzden herkes de yok.
Ben zaten herkesi anlıyorum biri de beni anlasın isterdim
Ben kendimi anlayamıyorken seni nasıl anlayayım:))
Seni anlıyorum 😃 bende anlaşılmak istiyor-dum ama artık gerek duymuyorum.
İkisinide istemiyorum artık
Anlaşılmak isterdim
Seni anlıyorum
Ne anlatıyoeum
Çabalıyoruz
Bwncw swn çok takıyorsun ya hiç anşaşılmayacak biri değilşm
:)
Valla ben herkesi anlıyorum da beni anlamak istemeyenler çok oluyor jdnnff
Anlaşılmak ama pekte uğraşmıyorum artık değmiyor çünkü
Anlaşılmak her zaman daha iyidir
Anlatırsan anlarız
İkisi de lazım bence
Anlaşılmak istiyorum bu aralar
Anlaşılmak istiyorum bu aralar
Anlaşılmak istedim ama neredeyse kimse anlamadı
Anlaşılmak anlıyorum
Seni anlamak zor, anlaşılmak isterdim.
Anlaşılmak isterim çünkü hep anlayan tarafım
En çok anlaşılmak isterdim
Anlaşılmak, anlıyorum efendim..
Beni kimse anlamıyor anlamadı da
Kendileri bilir
Hım hım :)
Anlaşılmak
Anlamak daha önemli
Anlaşılmak
Hissedilmek isterdim.
Anlayrum ula
hiçbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlaşılmak kadar anlamak da derin bir bağ kurmanın anahtarıdır. Ben önce anlamayı seçerim, çünkü bu, karşımdakine ulaşmanın en samimi yolu. Böylece aslında anlaşılma yolunu da açarsın. Senin bu soruyla, insan ilişkilerinin inceliklerini merak ettiğini ve güçlü bağlantılar aradığını düşünüyorum. 😉