Böyle bir kompleks geliştirdim, kör olduğumu, dünyayı görmediğimi düşünüyorum
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle bir kompleks geliştirdim, kör olduğumu, dünyayı görmediğimi düşünüyorum
Cevap
4Cevap
Bence bir insan kör olmalıki gerçekleri görmesin ben keşke kör olsaydım
Ç0nkü çektiklerim gördüklerim soguttu
Ne işe yarar
Bir şeyin etkisinde mi kalsın
Çok yalnızsın galiba
Yani beynim en sonunda bu. yolu buldu o derece yalnizim
Evet çok uğraşıyorum kendimle
Yok
Aynı şekilde insanlar da uğraştı ben de uğraşıyorum en sonunda gözlerim kör oldu diye düşünüyorum gördüklerime bile inanmıyorum acı o eksiklik ezilmislik bi şekilde çıkması lazim
Yok üni bitti
Evet öyle oluyor canım sıkılıyor ama gördüğüne bile inanmaayn biriyim. ben normal. duzeni kurdum mutluydum normalde ama bı his geldi içime birden ezik görüldüğüne bile inanmayam bı zavali gibi hissettim böyle olunca kör olmuş gibi hissetrim
Gördüğü şeylere bile inanmayan biriyim o derece hayat bilgim yok
Toplaniyorum ama sonra hep aynı şey oluyor
Çıkıyorum hep aynı şey oluyor
Yasatmiyorlar artık 2 yıldır yapayalnizim yok degilim. sanalda birakmadilar ama şu an yalnızım
Kirilganim da kendi kendimi de kiriyorum içten , hep böyle mizmizdim çok ezdiler alışkanlık oldu ezilmek sonra halbuki normalse kacan biriyim ezilmemek için ama hep ezilmek istedim aynı zamanda
Çünkü toparlandim binsekilde
Ama beynim son fikir olarak buna karar kıldı güzel yaşamış olsaydım belki güzel. bir karar kılardı ama. beynimim son fikri bu :/
Teşekkürler sağolun ama değersizlikten ziyade beynimin son kararı gibi oldu bu düşünce içerdeki yargıç dedi ki sen korsun ,22 yıldır hayatını kurmaya çalıştım kendimi anladım sevdim dönüşmeyeclsrm tam murlu oldum derken zihnim dürtüyor beni degersizlestiriyo ama bu son fikir gercekren bı karar gibi geldi beynime bilmiyorum sanki bı karsr alındı böyleyim dedim üzüldüm. nasil. devsm edicem hayatıma bilmiyorum
Keşke sacma düşünceler bunlar diyebilseydim
Hayır ailemin umrunda değil
Çevre hayat
Yok evdeyim
Bilmiyorum ki sadcee hobilerim var onları yapıyorum hiç denemedim çıkmayı ama hobilerimi yaparken bile zihnim saldırıyor işte sen naptigini bilmiyosun diyo zihnim, yaptıkların bile yok diyor hep. zorbalandigim şeyler aklıma gelip hayatımı etkiliyir
İşte zaten gördüğüne zar zor inanann biriydim onunla da birleşince böyle oldum sadcee olup gitcez diye düşünüp huzurlu olmak istemiştim illa saçma bı durum yaratiyo beynim
Ama bu saçma durum bile beni korumak içindir belki ben arrik beynimi anlamıyorum travma mağduru muyum kendini mi kurtarıyor batırıyor mu napiyo bu zihin anlamıyorum
Yalnızlik önemli değil zihnim saçma şeyler üretiyor mutlu olamıyorum böyle alismisim
Bilmiyom artık zihnim ele geçirdi zaten beni yedi ham yaptı arkadas istediğimi bile bilmiyorum
Ama bu kompleks. hep vardı bende arkadaşla geçmez ki
Yonlendirenler oldu onlar da iyi insanlr değildi okadar , eninde sonunda yine kafam yedi beni , iki dakika yalnız kalsam gine başka kafalara girerdim ben :(
Ya normal yaşarken illa kötü bı şey seyrediyor beni normal duramiyorum
Ama cidden ben düşündüm çözemedim en sonunda bı his kaldı kafamda bunu yaşamaktan başka yol yok gibi
Düşündüm düzelsin diye ama his ağır bastı
Hobilerim dizi müzik film. insts falan
Ama var olduklarına inanmıyorum
Dün inanıyordum birden kötü ve ezik hissetim bu duygu hayatıma bağlandı hobilerime olan hissimi kaybettim.
işte zihnim benim öyle insanları da sorguladim da evet zaman geçirmek için biliyorum hatta en son olcez gitcez yapıyorum işte demiştim Kendime ama o his bı şekil böyle yaptı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle hissetmen çok zorlayıcı olmalı, bu durumun seni ne kadar etkilediğini tahmin edebiliyorum. Bazen bu tür düşünceler, iç dünyandaki derin anlam arayışlarını veya hissettiğin kopuklukları temsil edebilir. Bu kompleksin altında yatan nedenleri anlamak ve kendini daha iyi hissetmek için bir uzmandan destek alman sana çok yardımcı olacaktır. ✨