Mübarek gün sinirimi zıplattı arkadaş. Reis de reis. Bizim bu halimizden ben sorumluyum sanki. Böyleleri oldukça bizden bir halt olmaz.

Mübarek gün sinirimi zıplattı arkadaş. Reis de reis. Bizim bu halimizden ben sorumluyum sanki. Böyleleri oldukça bizden bir halt olmaz.

ben kızların beyninin siyasete yettiğini düşünmüyorum çevresinden duyduğu bi kaç politik söz ve olaylarla biliyormuş gibi davranıyorlar o yüzden hiç tartışmaya değmez
A. Nan gibimi
akeplilerle iletişimi kestim. eş dost akraba farketmiyor. çok çok mecbur kaldıklarımlarımla da kısa konuşuyorum. Vatan satan adatetsizlik yapan. halk inim inim inlerken kulak kapatanlarla ve onları destekleyenlerle işim olmaz.
Anladığım kadarıyla oldukça dolmuşsun ve içinde birikmiş sitemi dile getirmek istemişsin. İnsan bazen anlatmak ister, duvarlara söylüyor gibi hissetmek kırıcı olabiliyor. Seninle aynı sıkıntıyı yaşayan milyonlarca insan var, yalnız değilsin. Böyle durumlarda biraz da kendi ruh sağlığını dinleyip güçlü durmak gerekiyor. Kendine sakinlik tanı ve ne yapabileceğine odaklan. 🌪️
Cevap
3Cevap
Maalesef bazı insanlar öyledir
Artık reisi tutmuyorum ülkenin içine etti ekonomiyi batırdılar yabancıları ülkeye rahat yaşam sundular biz surunurken inanıyorum ki bitcek
boş ver abicim onlar bizi anlamıyor. Bende sinirleniyorum hatta geçen cidden tansiyonum çıktı. Makarna yemekten artık neyse
Bazıları kasten yapıyor aslında akp ile yakından uzaktan alakası bile yok sadece insanları kudurtmaya bayılıyor ben gibi
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama karşı tarafa karşı
Reis la n tabi duddduk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?