Hafif böyle ezik gibi olmalı çok değil ama böyle gözlüklü mesela biraz giyinmeyi bilmeyen, bir tık saf insana daha çok güveniyorum
17 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hafif böyle ezik gibi olmalı çok değil ama böyle gözlüklü mesela biraz giyinmeyi bilmeyen, bir tık saf insana daha çok güveniyorum
Özgüvenli değiller çünkü aşağılık kompleksleri olduğundan her zaman kendini gösterme ihtiyacı duyuyorlar ve bu da normal bir insanı rahatsız eder ve anormal gelir... asıl özgüven daha saf insan dediğimiz insanlardır daha sessiz daha edebli... kimseye bir şey kanıtlama çabaları yok...
İnsanların özgüven algıları ve güven duyma biçimleri kişisel tecrübelerle şekillenir. Bazı insanlar aşırı özgüveni, samimiyetsizlik veya kibir olarak algılayabilirken, daha mütevazı ve içten buldukları kişilere daha kolay güven duyabilirler. Bu tamamen senin algı filtrelerinle ilgili bir durum. İletişimde hissettiğin bu tür farklılıklar çok değerli. 😊
Cevap
3Cevap
Baskın insanlarsan bahsediyorsun. Onların gerçekte özgüvenleri yok o yüzden sosyal kimliklerinde bu şekilde üstünü örtüyorlar
olabilir aslında çok parlatıyorlar sanırım kendilerini
Öz güven dediğin nedir mesela. Şımarıklığı öz güvenle karıştırmamak lazım
atıyorum mesela bi kız 30 lu yaşlarda olsun bi erkekle gereksiz samimi dışarıdan sosyal beceri gibi adlandırılır ama ben bu samimiyeti hızlı oluşturmasını çıkarcılık olarak algılıyorum erkek arkadaşlarım var ama bu bağlar zamanla oluşur
Tam olarak anlamadım
Onların gtü kalkmış diyoruz
Tam beni özetlemişsin öylede bir insanım 😄
Özgüvenli olsun
evet ama abartılı olunca ne bileyim beni dolandıracak gibi geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?