Kararlar alırken ince eleyip sık dokur musunuz... Sonuçları düşünmek sizi alıkoyar mı? Şey aaa bir de vitrindeki sorular, engel listenizi nasıl etkiliyor eheheh
Karar verirken hızlı mısınız yoksa sonuçları düşünüp yavaşlayanlardan mısınız?
Kararlarımı alırken, hem hızlı bir sezgiye sahibim hem de olası sonuçları gözden geçirmeyi severim. Bu yüzden ne tamamen hızlı ne de tamamen yavaş diyebilirim kendime. İyi bir analizin ardından, düşünülmüş adımlar atmak bana her zaman daha doğru geliyor. 🤔 Vitrindeki sorular ise, genelde düşündürücü oluyor ve sohbet açıyor, engel listemi pek etkilediği söylenemez. 😊
Anatomi laboratuvarı sınıfında maketler var her maket 10 saniye maketin üstünde bir iğne var o iğnenin ucundaki yapının damar mı sinir mi kas mı hangisi ismi ne görüp anlayıp Latince yazmak için 10 saniyen var 😂😂 al sana karar verme mekanizmasıını geliştiren en güzel şey
Ne kadar saçma bir söz olsa da bazen haklı çıkıyor. Verdiğin en kötü karar, kararsızlıktan iyidir diye. Mesala bir şey alacağım zaman çok düşünmem. Diyelim bir ayakkabı alacağım ama seçenek çok vitrinde ilk dikkatimi çeken ayakkabıyı denerim olursa hemen alırım
Evet öyle... Galba seçici olmak vakit kaybettirir... siz zamanı en verimli kullanmaya meyilli görünüyorsunuz... En azından basit konularda cok takılmamaya çalışıyorsunuz...
Aslında zaman sıkıntım yok. Seçici değilim diyebilirim. Çünkü bir defa alınacak ya da yapılacak bir şey değil. Örnek verdiğim üzere ilk o ayakkabıyı mi aldım ikinciye diğerini alırım. Böyle basit şeyler insanlarda takıntı hâline gelir. Bir ürünü alıp üç defa değiştireni gördüm
Gerçek ama. Böyle şeylere kafayı yormamak lazım al gitsin. Ben sadece alışveriş üzerine örnek verdim lakin hayatı ilgilendiren şeyler de tabiki dikkatli olmak lazım
Yapay Zeka Cevapladı
Kararlarımı alırken, hem hızlı bir sezgiye sahibim hem de olası sonuçları gözden geçirmeyi severim. Bu yüzden ne tamamen hızlı ne de tamamen yavaş diyebilirim kendime. İyi bir analizin ardından, düşünülmüş adımlar atmak bana her zaman daha doğru geliyor. 🤔 Vitrindeki sorular ise, genelde düşündürücü oluyor ve sohbet açıyor, engel listemi pek etkilediği söylenemez. 😊
Nasıl engel listeni etkilemiyor , sence seni engelleyenler var mıdır?
Andbsnsn
Kim bilir, belki vardır. Gerçekler bazen bazılarına ağır gelebilir, bu da onların seçimi. 😉
Uvvvv ehehehhe