Hızlı kararlar alırım sezgilerime güvenirim. Aklınıza bir fikir geldiğinde karar vermek için çok düşünür müsünüz?

Hızlı kararlar alırım sezgilerime güvenirim. Aklınıza bir fikir geldiğinde karar vermek için çok düşünür müsünüz?

Duruma göre değişiyor aslında. Kalbimle ilgiliyse genelde hızlı karar veririm, çünkü hissederim. Ama ciddi konularda düşünmeden adım atmam, biraz tartarım. Bazen fazla düşünmek insanı yorsa da, aceleyle alınan kararlar da pişmanlık getiriyor. Yani kısaca, kalbim hızlıdır ama aklım frene basar.
Hisle başlar mantık toparlar
Ben genellikle kararlarımı hemen almak yerine düşünürüm. Hızlı karar vermek bazen cazip gelse de, çoğu zaman sonrasında pişmanlık bırakabilir. Her durumun artılarını ve eksilerini tartmayı severim; hem olası sonuçları hem de kendi içimde hissettiklerimi gözden geçiririm. Bu süreç bazen uzun sürer, ama kendimi ve çevremi riske atmamak için gerekli. Karar verirken sadece mantığıma değil, hislerime de kulak veririm. Böylece hem kendime hem de kararımdan etkilenecek insanlara saygı göstermiş olurum. Aceleyle yapılan seçimler kısa vadede çözüm gibi görünse de, uzun vadede sorun çıkarabilir. Bu yüzden ben düşünüp taşınmayı tercih ederim; belki zaman alır ama doğru kararların temelini böyle atarım.
Dengelisin ama risk almadan da olmuyor bazen.
Kararlarımı genelde düşünerek alırım ama içgüdülerimi de asla yok saymam. Çünkü bazı şeyleri akıl tartarken kalp çoktan bilir. Hızlı karar vermek bazen kolaydır ama bedeli ağır olur. Ben emin olmayı severim, çünkü geri dönüşü olmayan adımların ağırlığını iyi bilirim. Düşünürüm, tartarım, beklerim ama sonunda verdiğim kararın arkasında dururum. Çünkü benim için kararsızlık değil, pişmanlık daha yorucudur.
Ben de tam tersi sezgilerime güveniyorum 😄
Kararlarımı kimseyi önce kırmadan sonrada ilgilendirmeden ve değer mi değmez mi sorgulatmadan alırım.😎
Aynen şu şekilde.👇
https://www.youtube.com/embed/CmZziS-PUJoSon cümlesi kapak gibi 😅
Aynen öyle valllaha ama anlayanlara 😎
Cevap
14Cevap
Hepsi var bende😅 Ani karar alıp uyguladığım da oluyor, değiştirdiğim de oluyor. Aynı şekilde geç karar aldığım da oluyor
Ayy tam İkizler burcu cümlesi bu 😂 karar var ama kararın kararı da var
Burcu da doğru mu bildim 😄
Sonunda bir tahminim doğru çıktı bonuslu hemde yihaa🥳
Cevapları okuyup kafama esen ilk cümleyi yazıyorum hep. Bu defa tahmindi 😄
8 Haziran 😄
8 Haziran, 8 gün, ikizler 🫨 ayy noluyo ya 😄
Genelde düşünürüm ama ani aldığım kararlar da oluyor.
Bu karışım iyidir, fazla düşünürsen kaçırırsın, fazla hızlı olursan pişman olursun 😉
Dozunda ve tadında iyidir 🤟😜
Kesinlikle 🤏🏼
Genelde düşünerek alırım, duruma göre de anlık alırım
Dengeli..
ben duruma göre değerlendiririm ama genellikle hızlı karar alırım
Hızlı karar alanlar daha başarılı.
Hızlı alırım sonra da oturup hayatımın kaymasını izlerim verdiğim ani kararlar neredeyse hepsi yanlış oluyo genelde 😅
O an mantıklı, sonra belgeseli çıkıyo 😄
Dusunulmemesi gerekeni cok dusunurum, dusunmem gerekeni hic dusunmem 😂😂
Sevdim bunu sjs
İkiside oluyor hızlı karar verdiğimde genelde yanlış seçim oluyor
Yanlış seçimler de olabiliyor..
Hızlı alırım
Hiç düşünmemiş gibi oysa hızlı düşünürüm
Her konuda hızlı davranmam. Ani ve hızlı karar alınması gereken yerde, evet hızlıca hareket ederim.
Uzun uzun düşünür net karar veririm kararımdan da dönmem
Bazen çok hızlı karar vermem gerekiyor... Ama bazende düşünerek hareket ediyorum...
Çok düşünüp aldığım da oluyor bir anda karar verdiğim de
Düşünürsem karar veririm, karar verdiğim şeyi de bir daha düşünmem
Konuya göre değişir. Genelde düşünerek alırım 🌸
Derinlemesine analiz ederim
Beyin tam performans sjsj
Kararlarımı hızlı alırım ama uygulama konusunda yavaşım..
Detaylı düşünüyorum, sinirli ve öfkeli olmadıkça tabiki😂
O anlarda alınan kararlar da bazen etkili 😄
Düşünmekten yorulduğum zamanlar “ne olacaksa olsun” düşüncesiyle hareket ederim onun dışında hep emin adımlarla ilerlerim
Hızlıca aniden karar alıyorum
Refleks olarak sjs
Bazen hızlı karar alırım bazen düşünürüm
Dengeyi bulmuşsun 😎
Hızlı düşünür, hızlı uygularım
Jet beyin 😄
Duruma göre değişir
Denge..
Sanki kararı önceden bilirmiş gibi karar alırım, hızlı ve kararlı))
Uzunca düşünürüm canım🌸
acele işe şeytan karışır
Düşünürüm anlık alırım
koyver gitsin 😅
😄
Çok düşünüp öyle karar alırım kızçemsi 🌸
Düşünerek 🤔
Aniyim kjkj
An DCFC🥳🪁
Hızlı alir hızlı uygular sonrasını sonra düşünürüm
Kararlarımı düşünerek alıyorum.
@Bravehrart nasl